התחדשתי עם ה-LG E6 + תמונות
טוב אז אחרי אובדן הפיוניר עם כל הכאב לב,ממשיכים קדימה ואפשר להגיד שקיבלתי פיצוי מלא עם ה-אולד.אחרי שלב הסקרים והשאלות הגיע הביצוע.היום בשעה טובה התקינו את המסך אנשי ח.י במקצועיות ואדיבות.
----------------------------------------------------הנאה מושלמת--------------------------------------------------------------------
מצרף כמה תמונות להתרשמות ומזכרת מהיום 2.2.2017 שעה 10:30
תודה רבה על ההענות שלכם וההמלצות האמיתיות
----------------------------------------------------הנאה מושלמת--------------------------------------------------------------------
מצרף כמה תמונות להתרשמות ומזכרת מהיום 2.2.2017 שעה 10:30
תודה רבה על ההענות שלכם וההמלצות האמיתיות
נערך לאחרונה על ידי XEON ב 03/02/2017 2:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחדש
צור איתי בבקשה קשר כשתרצה לשדרג אותו, אני אעזור לך עם הפינוי..
צור איתי בבקשה קשר כשתרצה לשדרג אותו, אני אעזור לך עם הפינוי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
תתחדש!
בחאת מסך מעולה!
בחאת מסך מעולה!
·לא שילמתי שום דבר,המתקינים של ח.י הביאו את המתקן + תקע הגנה יחודי של ח.י עם 40 חודש אחריות + כבל HDMIatraf כתב:תתחדש!
אני רואה שהתקינו לך מתקן תלייה עם זרוע, האם זה משהו שהגיע מlg כחלק מההתקנה חינם או ששילמת תוספת?...
רק ציינתי שאני רוצה להתקין על הקיר...הם כבר הבינוatraf כתב:איזה כיף אחלה הטבה!
מעניין אם זה בגלל שרכשת טלוויזית פרימיום או שכל מי שרוכש אולד מקבל את ההטבות האלה? זכור לי שמדובר בתוספת תשלום לא קטנה בכלל....
גם אצלי מותקן על קיר צבוע דומה. אכן מסך מדהים, גם מערכת ההפעלה שלו נוחה יחסית.
כמה הערות שאניתקלתי בהן, אשמח למידע משלים:
1. באמזון כאשר רואים במצב HDR, ההגדרות מפעם שעברה לא נשמרות, כל פעם צריך לסדר מחדש את הגדרות התמונה במצב HDR, לא קורה ב netflix ב Dolby vision שם ההגדרות נשמרות.
2. כבל HDMI זול בין ממיר יס HD למסך התגלה כבעייתי, היו מסכים שחורים קצרים מדי פעם. חיבור דרך הרסיבר ב Pass through פתר הבעיה, שמחובר בכבל יקר.
כיוון מסך עשיתי באמצעות המסך של יס, הצלחתי להגיע לרמה שלא הכרתי בכיוון, רואים על המסך הזה תמונה שלא משתווה לשום דבר אחר במיוחד הפרטים באזורים שחורים / קהים. אבל אפשרויות הכיוון הן כל כך רבות שדווקא כן הייתי מעוניין לקבל עצות על המומלץ בכל פרמטר ולמה.
כמה הערות שאניתקלתי בהן, אשמח למידע משלים:
1. באמזון כאשר רואים במצב HDR, ההגדרות מפעם שעברה לא נשמרות, כל פעם צריך לסדר מחדש את הגדרות התמונה במצב HDR, לא קורה ב netflix ב Dolby vision שם ההגדרות נשמרות.
2. כבל HDMI זול בין ממיר יס HD למסך התגלה כבעייתי, היו מסכים שחורים קצרים מדי פעם. חיבור דרך הרסיבר ב Pass through פתר הבעיה, שמחובר בכבל יקר.
כיוון מסך עשיתי באמצעות המסך של יס, הצלחתי להגיע לרמה שלא הכרתי בכיוון, רואים על המסך הזה תמונה שלא משתווה לשום דבר אחר במיוחד הפרטים באזורים שחורים / קהים. אבל אפשרויות הכיוון הן כל כך רבות שדווקא כן הייתי מעוניין לקבל עצות על המומלץ בכל פרמטר ולמה.
איזה מסך חתיך !
גם רואים טוב , גם נראה טוב .
הארה קטנה -אני רואה שאתה משתמש בסנטר הקטן של וורפדייל (ולדוס)
היה לי אותו. , אחרי שעברתי לסנטר עם אלמנטים של 5.25 (מודוס)
רק אז הבנתי כמה הוא היה בינוני בלשון המעטה.
גם רואים טוב , גם נראה טוב .
הארה קטנה -אני רואה שאתה משתמש בסנטר הקטן של וורפדייל (ולדוס)
היה לי אותו. , אחרי שעברתי לסנטר עם אלמנטים של 5.25 (מודוס)
רק אז הבנתי כמה הוא היה בינוני בלשון המעטה.