אני מחפש אוזניות, בעיקר להאזנה למוזיקה בקבצי MP3 עם ביט רייט של 192-320kbps, ועל הדרך גם צפיה בסרטים עם 5.1 ערוצי קול (אותו קצב נתונים).
הדרישות הן:
* אלחוטיות
* איזון בין טרבל לבאס (אפשר העדפה קלה לבאס).
* קונכיה פתוחה
* איכותיות
אשמח להמלצות לאוזניות שעונות על הדרישות שלי, אבל בינתיים אני נוטה לכיוון הסנהייזר RS185.
קודם כל, אני לא בטוח שבכלל יש לי טעם לקנות את ה-RS185, בהתחשב בכך שמקור האודיו הם קבצי MP3 באיכות בינונית. אולי בכלל לא ארגיש את ההבדל בין האוזניות האלה לאוזניות יותר זולות?
בהקשר זה, אני לא כ"כ מסתכל על אוזניות בלוטות' בגלל שהאות עובר דחיסה בבלוטות'. אבל, שוב, עד כמה זה יהיה מורגש בהתחשב במקור האודיו?
שנית, עד כמה הקונכיות של ה-RS185 פתוחות? אשמע איתן רעשי רקע מטלויזיה בחדר במהשך המסדרון, והאם רעשים "יזלגו" מהאוזניות מחוץ לחדר?
מחפש המלצות לאוזניות אלחוטיות להאזנה ל-MP3 ממחשב, שוקל סנהייזר RS185
@dude101
·
יש לי את ה185. זה אוזניות פתוחות. שומעים לידך את מה שאתה שומע אבל לא ברמה שיישמעו את זה בלדר ליד. מה שכן זה כן תשמע את הטלויזיה של החדר ליד בקטעים שאצלך יהיה שקט בבצינה כי זה אוזניות פתוחות. אולי עדיף לך ללכת על ה 175 שהן סגורות.
בנוסף קח בחשבון שאמרת 5.1 ואלה אוזניות סטריאו.
·
יש לי את ה185. זה אוזניות פתוחות. שומעים לידך את מה שאתה שומע אבל לא ברמה שיישמעו את זה בלדר ליד. מה שכן זה כן תשמע את הטלויזיה של החדר ליד בקטעים שאצלך יהיה שקט בבצינה כי זה אוזניות פתוחות. אולי עדיף לך ללכת על ה 175 שהן סגורות.
בנוסף קח בחשבון שאמרת 5.1 ואלה אוזניות סטריאו.
תודה
יצא לך להאזין לקבצי MP3 עם האוזניות האלה, ובאוזניות פחות איכותיות? יש הבדל מורגש?
באמת התלבטתי בין אוזניות פתוחות לסגורות (ובפרט בין ה-175 ל-185). ת'כלס אני מחפש משהו שיעמם את הרעשים החיצוניים, אבל עדיין אוכל לשמוע אם מישהו דופק בדלת/מצלצל הטלפון/קוראים לי מחדר אחר.
כרגע אני נוטה לעבר ה-185 כי יותר חשוב לי לשמוע אם מחפשים אותי מאשר בידוד רעשים. פלוס, הבנתי שהצליל באוזניות פתוחות יותר טבעי, ושמעתי שה-185 יותר נוחות בהאזנה ממושכת (אולי גם בגלל שמדובר בקונכיה פתוחה, ולכן יותר מאווררת?).
יצא לך להאזין לקבצי MP3 עם האוזניות האלה, ובאוזניות פחות איכותיות? יש הבדל מורגש?
באמת התלבטתי בין אוזניות פתוחות לסגורות (ובפרט בין ה-175 ל-185). ת'כלס אני מחפש משהו שיעמם את הרעשים החיצוניים, אבל עדיין אוכל לשמוע אם מישהו דופק בדלת/מצלצל הטלפון/קוראים לי מחדר אחר.
כרגע אני נוטה לעבר ה-185 כי יותר חשוב לי לשמוע אם מחפשים אותי מאשר בידוד רעשים. פלוס, הבנתי שהצליל באוזניות פתוחות יותר טבעי, ושמעתי שה-185 יותר נוחות בהאזנה ממושכת (אולי גם בגלל שמדובר בקונכיה פתוחה, ולכן יותר מאווררת?).