הציעו לי לעבור לשוק הסיטונאי של בזק, המלצות בבקשה.
למיטב ידעתי:
אם אתה משלם רק לבזק על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה בנדל, תקבל ציוד מבזק וזה יעלה לך כ-129 ש"ח לחודש (עם ספק בזק בינלאומי אבל אתה לקוח של בזק לא בזק בינלאומי).
אם אתה משלם רק לבזק בינלאומי על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה שוק סיטונאי, כן תצטרך להחזיר את הציוד של בזק (כי אתה לא לקוח של בזק יותר) ולקבל בהשאלה מודם/ראוטר מבזק בינלאומי או ההעדפה האישית שלי לקנות מודם/ראוטר פרטי. במקרה כזה זה יעלה לך כ-99 ש"ח לחודש. כדי לקבל את המחיר הזה אתה צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולבקש "שוק סיטונאי" ולהתעקש בנימוס שהם יכולים לתת מחיר כזה.
בשני המקרים אפשר גם לקבל לפחות חודש אחד חינם.
בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר מ-99 ש"ח לחודש על תשתית + ספק. כמובן אם כרגע יש לך חודש חינם מבזק דבר ראשון תנצל אותו עד סופו.
אם אתה משלם רק לבזק על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה בנדל, תקבל ציוד מבזק וזה יעלה לך כ-129 ש"ח לחודש (עם ספק בזק בינלאומי אבל אתה לקוח של בזק לא בזק בינלאומי).
אם אתה משלם רק לבזק בינלאומי על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה שוק סיטונאי, כן תצטרך להחזיר את הציוד של בזק (כי אתה לא לקוח של בזק יותר) ולקבל בהשאלה מודם/ראוטר מבזק בינלאומי או ההעדפה האישית שלי לקנות מודם/ראוטר פרטי. במקרה כזה זה יעלה לך כ-99 ש"ח לחודש. כדי לקבל את המחיר הזה אתה צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולבקש "שוק סיטונאי" ולהתעקש בנימוס שהם יכולים לתת מחיר כזה.
בשני המקרים אפשר גם לקבל לפחות חודש אחד חינם.
בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר מ-99 ש"ח לחודש על תשתית + ספק. כמובן אם כרגע יש לך חודש חינם מבזק דבר ראשון תנצל אותו עד סופו.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@eran405
אני אבדוק צה שאתה אומר, בכול אופן שאלתי אותם בזמן סגירת הדיל כמה וכמה פעמים, האם זה נחשב לשוק סיטונאי?
והיא אמרה במפורש שלא!
שאלתי ומה קורה עם המודם ראוטר שיש לי כיום?
האם אני צריך תוך מספר ימים ךהחזירו לבזק, ולקבל על ידי שליח ראוטר מודם שלכם?
היא ענתה שלא, וחזרה בא זה לא שוק סיטונאי הציוד נשאר אצלך, פשוט העסקה עוברת דרכינו, במקום שיהיה לך שירות גם בבזק וגם בבזק בין לאומי, יהיה לך הכל דרך בזק בין לאומי.
זה מה הבנתי.
אני אבדוק צה שאתה אומר, בכול אופן שאלתי אותם בזמן סגירת הדיל כמה וכמה פעמים, האם זה נחשב לשוק סיטונאי?
והיא אמרה במפורש שלא!
היא ענתה שלא, וחזרה בא זה לא שוק סיטונאי הציוד נשאר אצלך, פשוט העסקה עוברת דרכינו, במקום שיהיה לך שירות גם בבזק וגם בבזק בין לאומי, יהיה לך הכל דרך בזק בין לאומי.
זה מה הבנתי.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@yakirbest
לא שולל את האפשרות, נעבור את החודש חינם ונבדוק את העניין.
בכול אופן תודה רבה
לא שולל את האפשרות, נעבור את החודש חינם ונבדוק את העניין.
בכול אופן תודה רבה
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,FastandFurious כתב:@eran405
והיא אמרה במפורש שלא!
זה מה הבנתי....
ישנה אפשרות להתקשרות הן במודל "באנדל" והן במודל "השוק הסיטונאי" דרך בזק בינלאומי.
התשלום עבור תשתית+ספק הינו ישירות לבזק בינלאומי בשני המקרים כאשר במקרה של "באנדל" הפניה הינה ישירות לבזק במקרה של בעיות תשתית לעומת "השוק הסיטונאי" בו הפניה הינה לבזק בינלאומי בכל מקרה.
מתן, בזק בינלאומי
[email protected]
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@מתן_בזק_בינלאומי
·כבר התבלבלתי לגמריי, אז עכשיו מה אני נחשב? שוק סיטונאי? או בנדל?
·כבר התבלבלתי לגמריי, אז עכשיו מה אני נחשב? שוק סיטונאי? או בנדל?
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
הגיוני שבאנדל כפי שהנציגה ציינה בפניך אך אם מעוניין לוודא זאת מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: [email protected] ואדאג שיחזרו אליך.FastandFurious כתב:@מתן_בזק_בינלאומי
·כבר התבלבלתי לגמריי, אז עכשיו מה אני נחשב? שוק סיטונאי? או בנדל?...
מתן, בזק בינלאומי