הציעו לי לעבור לשוק הסיטונאי של בזק, המלצות בבקשה.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #21 

למיטב ידעתי:

אם אתה משלם רק לבזק על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה בנדל, תקבל ציוד מבזק וזה יעלה לך כ-129 ש"ח לחודש (עם ספק בזק בינלאומי אבל אתה לקוח של בזק לא בזק בינלאומי).

אם אתה משלם רק לבזק בינלאומי על תשתית + ספק אז הם קוראים לזה שוק סיטונאי, כן תצטרך להחזיר את הציוד של בזק (כי אתה לא לקוח של בזק יותר) ולקבל בהשאלה מודם/ראוטר מבזק בינלאומי או ההעדפה האישית שלי לקנות מודם/ראוטר פרטי. במקרה כזה זה יעלה לך כ-99 ש"ח לחודש. כדי לקבל את המחיר הזה אתה צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולבקש "שוק סיטונאי" ולהתעקש בנימוס שהם יכולים לתת מחיר כזה.

בשני המקרים אפשר גם לקבל לפחות חודש אחד חינם.

בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר מ-99 ש"ח לחודש על תשתית + ספק. כמובן אם כרגע יש לך חודש חינם מבזק דבר ראשון תנצל אותו עד סופו.

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #22 

@eran405
אני אבדוק צה שאתה אומר, בכול אופן שאלתי אותם בזמן סגירת הדיל כמה וכמה פעמים, האם זה נחשב לשוק סיטונאי?
והיא אמרה במפורש שלא!
שאלתי ומה קורה עם המודם ראוטר שיש לי כיום?
האם אני צריך תוך מספר ימים ךהחזירו לבזק, ולקבל על ידי שליח ראוטר מודם שלכם?
היא ענתה שלא, וחזרה בא זה לא שוק סיטונאי הציוד נשאר אצלך, פשוט העסקה עוברת דרכינו, במקום שיהיה לך שירות גם בבזק וגם בבזק בין לאומי, יהיה לך הכל דרך בזק בין לאומי.
זה מה הבנתי.
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #23 

@FastandFurious
·
אז למה שלא תעבור לשוק הסיטונאי ? אני מאוד מרוצה...

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #24 

@yakirbest
לא שולל את האפשרות, נעבור את החודש חינם ונבדוק את העניין.

בכול אופן תודה רבה
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #25 

FastandFurious כתב:@eran405
אני אבדוק צה שאתה אומר, בכול אופן שאלתי אותם בזמן סגירת הדיל כמה וכמה פעמים, האם זה נחשב לשוק סיטונאי?
והיא אמרה במפורש שלא!
שאלתי ומה קורה עם המודם ראוטר שיש לי כיום?
האם אני צריך תוך מספר ימים ךהחזירו לבזק, ולקבל על ידי שליח ראוטר מודם שלכם?
היא ענתה שלא, וחזרה בא זה לא שוק סיטונאי הציוד נשאר אצלך, פשוט העסקה עוברת דרכינו, במקום שיהיה לך שירות גם בבזק וגם בבזק בין לאומי, יהיה לך הכל דרך בזק בין לאומי.
זה מה הבנתי.
...
היי,

ישנה אפשרות להתקשרות הן במודל "באנדל" והן במודל "השוק הסיטונאי" דרך בזק בינלאומי.

התשלום עבור תשתית+ספק הינו ישירות לבזק בינלאומי בשני המקרים כאשר במקרה של "באנדל" הפניה הינה ישירות לבזק במקרה של בעיות תשתית לעומת "השוק הסיטונאי" בו הפניה הינה לבזק בינלאומי בכל מקרה.

מתן, בזק בינלאומי
[email protected]

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

@מתן_בזק_בינלאומי
·כבר התבלבלתי לגמריי, אז עכשיו מה אני נחשב? שוק סיטונאי? או בנדל?

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #27 

FastandFurious כתב:@מתן_בזק_בינלאומי
·כבר התבלבלתי לגמריי, אז עכשיו מה אני נחשב? שוק סיטונאי? או בנדל?
...
הגיוני שבאנדל כפי שהנציגה ציינה בפניך אך אם מעוניין לוודא זאת מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: [email protected] ואדאג שיחזרו אליך.

מתן, בזק בינלאומי

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”