הציעו לי לעבור לשוק הסיטונאי של בזק, המלצות בבקשה.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
בוקר טוב, כרגע אני עם תשתית של בזק, ספק בזק בין לאומי עם ראוטר מודם,d 256dg.
כרגע משלם 130 שקלים על כ100 מגה.
ההצעה היא דרך חברת אורנג/פרטנר, והיא כוללת ספק דרך אורנג', ותשתית של בזק עד 100 מגה, בעלות של כ100 שקלים, ואני מקבל אותו ראוטר/מודם, כמו שיש לי היום בדיוק, ובתוך ה100 שקלים כלולים גם 20 שקלים תשלום על הנתב שאחרי 3 שנים נשאר אצלי.
השאלה שלי היא, האם אני אקבל באמת אותו מהירות ואיכות כמו שאני מקבל כרגע מבזק ובזק בין לאומי.
והאם יש עקב אכילס בכל הסיפור הזה
כרגע משלם 130 שקלים על כ100 מגה.
ההצעה היא דרך חברת אורנג/פרטנר, והיא כוללת ספק דרך אורנג', ותשתית של בזק עד 100 מגה, בעלות של כ100 שקלים, ואני מקבל אותו ראוטר/מודם, כמו שיש לי היום בדיוק, ובתוך ה100 שקלים כלולים גם 20 שקלים תשלום על הנתב שאחרי 3 שנים נשאר אצלי.
השאלה שלי היא, האם אני אקבל באמת אותו מהירות ואיכות כמו שאני מקבל כרגע מבזק ובזק בין לאומי.
והאם יש עקב אכילס בכל הסיפור הזה
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@FastandFurious
חברים נרדמתם היום.
מעט עזרה בנושא
חברים נרדמתם היום.
מעט עזרה בנושא
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Paradoxx
אתה מדבר מנסיון אישי?
אתה מדבר מנסיון אישי?
בזק בינלאומי והוט נט הם הספקים היותר איכותיים בארץ היום ואכן אפשר "להרגיש" את זה אבל זה לא כזה קריטי לטעמי (אין לי ניסיון אישי עם פרטנר אבל יש לי עם ספקים זולים אחרים). עדיין לא הייתי פוסל את הספקים היותר זולים במיוחד אם הם מציעים לך הצעה זולה בצורה משמעותית.
79 ש"ח ל-100 תשתית + ספק לא נראה לי כזה זול. בבזק בינלאומי, נכון לפחות ללפני כמה חודשים, אפשר לקבל ב-100 ש"ח תשתית + ספק 100 מגה ובנוסף חודש חינם (כך שזה יוצא יותר קרוב ל-90 ש"ח לחודש) ואם אתה צריך אתה יכול לקבל מהם בהשאלה מודם/ראוטר (בזמנו זה היה vtech, שלי לא היה נסיון טוב איתי).
ההצעה של פרטנר לשלם להם 20 ש"ח לחודש על מודם ל-3 שנים (?!) בכלל נשמעת לי רע מאד: זה גם מאד יקר וגם סוג של התחייבות וזה תמיד דבר רע. עדיף בהרבה לקנות ציוד משלך (ראה למטה).
כן הייתי שוקל את אקספון ואולי טלזר שיש להם מחירים הרבה יותר נמוכים ויש לא מעט כאן בפורום שמרוצים מהם. אישית פעם אחרונה שניסית לעבור לאקספון ניסו לסחוט ממני עוד 20 ש"ח לחודש על כתובת ip אמיתית - אני מקווה שמאז ירדו מזה.
אישית הייתי מציע לך:
א. אם אתה שוקל ספק אחר מבזק בינלאומי, פשוט תתחבר אליו רק כספק ותבדוק אותו לכמה ימים - כל עוד שאתה לקוח ישירות של בזק (לא שוק סיטונאי) אתה פשוט בוחר בחייגן לאיזה ספק אתה מתחבר באותו הרגע.
ב. למקסימום גמישות הייתי ממליץ לקנות מודם/ראוטר משלך מהרשימה כאן, עדיף שתומך בווקטורינג (לדוגמא tplink 9970). רק אחרי שאתה רואה שהציוד שלך עובד טוב מול בזק תעבור לשוק סיטנואי.
79 ש"ח ל-100 תשתית + ספק לא נראה לי כזה זול. בבזק בינלאומי, נכון לפחות ללפני כמה חודשים, אפשר לקבל ב-100 ש"ח תשתית + ספק 100 מגה ובנוסף חודש חינם (כך שזה יוצא יותר קרוב ל-90 ש"ח לחודש) ואם אתה צריך אתה יכול לקבל מהם בהשאלה מודם/ראוטר (בזמנו זה היה vtech, שלי לא היה נסיון טוב איתי).
ההצעה של פרטנר לשלם להם 20 ש"ח לחודש על מודם ל-3 שנים (?!) בכלל נשמעת לי רע מאד: זה גם מאד יקר וגם סוג של התחייבות וזה תמיד דבר רע. עדיף בהרבה לקנות ציוד משלך (ראה למטה).
כן הייתי שוקל את אקספון ואולי טלזר שיש להם מחירים הרבה יותר נמוכים ויש לא מעט כאן בפורום שמרוצים מהם. אישית פעם אחרונה שניסית לעבור לאקספון ניסו לסחוט ממני עוד 20 ש"ח לחודש על כתובת ip אמיתית - אני מקווה שמאז ירדו מזה.
אישית הייתי מציע לך:
א. אם אתה שוקל ספק אחר מבזק בינלאומי, פשוט תתחבר אליו רק כספק ותבדוק אותו לכמה ימים - כל עוד שאתה לקוח ישירות של בזק (לא שוק סיטונאי) אתה פשוט בוחר בחייגן לאיזה ספק אתה מתחבר באותו הרגע.
ב. למקסימום גמישות הייתי ממליץ לקנות מודם/ראוטר משלך מהרשימה כאן, עדיף שתומך בווקטורינג (לדוגמא tplink 9970). רק אחרי שאתה רואה שהציוד שלך עובד טוב מול בזק תעבור לשוק סיטנואי.
בנוגע לשאלה שלך על מהירות: לפי דעתי זה מאוד תלוי מה אתה מפעיל. לא, הספקים האחרים כגון אקספון ונטויז'ן לא מתקרבים לרמה של 014 (מניסיון).
אבל אם אתה מחפש להריץ סירטוני יוטיוב ואתרים, גם הם יעשו את זה בצורה טובה..
אך אם אתה עובד מול ספקים בחו"ל באופן תמידי ולמשל מזרים מדיה מארה"ב באיכות של 4K אז כן הייתי משקיע בבזק.
אם אתה מחפש לחסוך ולא אכפת לך לקבל קצת מהירות מעפנה לך על 013- יש להם חודשיים חינם
אבל אם אתה מחפש להריץ סירטוני יוטיוב ואתרים, גם הם יעשו את זה בצורה טובה..
אך אם אתה עובד מול ספקים בחו"ל באופן תמידי ולמשל מזרים מדיה מארה"ב באיכות של 4K אז כן הייתי משקיע בבזק.
אם אתה מחפש לחסוך ולא אכפת לך לקבל קצת מהירות מעפנה לך על 013- יש להם חודשיים חינם
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Paradoxx
תודה, ירדתי מהעניין.
אני מנוי של אורנ'ג פרטנר בפלאפון ואין לי שום בעייה, תמיד הכל רץ, ולהפך יש lte בכל מקום כמעט , לא כמו פלאפון שאין להם בכל מקום ולרוב האינטרנט נתקע.
תודה, ירדתי מהעניין.
אני מנוי של אורנ'ג פרטנר בפלאפון ואין לי שום בעייה, תמיד הכל רץ, ולהפך יש lte בכל מקום כמעט , לא כמו פלאפון שאין להם בכל מקום ולרוב האינטרנט נתקע.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Paradoxx
בכול אופן רציתי לעדכן, בבוקר אישרתי את הדיל של אורנג", בזק מיהרו להתקשר.
בכול אופן התנתקתי בבוקר מבזק, היה קביעת מועד לשליח עם ראוטר של פרטנר, בזק מיהרו להתקשר, ביטלתי את אורנג', סגרתי דיל שוב עם בזק בין לאומי ובזק, וקיבלתי חודש ראשון חינם, ככה עושים כאשר לא נותנים לך מכיר טוב בחברה שאתה נמצא בא כבר הרבה זמן.
ועל זה נאמר אני אני תותח אני
....
אחלה יום חברים
בכול אופן רציתי לעדכן, בבוקר אישרתי את הדיל של אורנג", בזק מיהרו להתקשר.
בכול אופן התנתקתי בבוקר מבזק, היה קביעת מועד לשליח עם ראוטר של פרטנר, בזק מיהרו להתקשר, ביטלתי את אורנג', סגרתי דיל שוב עם בזק בין לאומי ובזק, וקיבלתי חודש ראשון חינם, ככה עושים כאשר לא נותנים לך מכיר טוב בחברה שאתה נמצא בא כבר הרבה זמן.
ועל זה נאמר אני אני תותח אני
אחלה יום חברים
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

לפני הניתוק, בנדל דרך בזק, ספק בזק בין לאומי = 129.90
היום שאחרי, בנדל דרך בזק בין לאומי, תשתית בזק, ספק מין הסתם בזק בין לאומי = 129.90 לכל השנה + חודש ראשון חינם.
היום שאחרי, בנדל דרך בזק בין לאומי, תשתית בזק, ספק מין הסתם בזק בין לאומי = 129.90 לכל השנה + חודש ראשון חינם.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

מצויין, כמה אתה מקבל בתכלס בשורה התחתונה בבדיקת מהירות של בזק דרך כבל רשת?
אני מקבל בין 88 ל100 מגה, תלוי מתיי אני בודק, שישי שבת ראשון = 88 בערך, זה כי הספקיות מגבילות, אין להם מספיק רוחב פס לכל המדינה אז מקצצים קצת לכולם...
באמצע השבוע, בלילה, טורנט עם הרבה מקורות אמור לרדת על 5-6 מגה. לפעמים גם יותר.
שני שלישי רביעי חמישי בין 94 ל100 מגה, בערך
באלחוטי גם בין 85 ל95 מגה, תלויי זה תמיד משתנה.
אני מקבל בין 88 ל100 מגה, תלוי מתיי אני בודק, שישי שבת ראשון = 88 בערך, זה כי הספקיות מגבילות, אין להם מספיק רוחב פס לכל המדינה אז מקצצים קצת לכולם...
באמצע השבוע, בלילה, טורנט עם הרבה מקורות אמור לרדת על 5-6 מגה. לפעמים גם יותר.
שני שלישי רביעי חמישי בין 94 ל100 מגה, בערך
באלחוטי גם בין 85 ל95 מגה, תלויי זה תמיד משתנה.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אוקיי...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@yakirbest
זה היה לפני מספר דבועות אם ככה, ניסתי להוציא מהם מחיר יותר טוב, אך ללא הועיל, המקסימום שהיה ניתן לקבל זה חודש ראשון חינם.
זה היה לפני מספר דבועות אם ככה, ניסתי להוציא מהם מחיר יותר טוב, אך ללא הועיל, המקסימום שהיה ניתן לקבל זה חודש ראשון חינם.
@FastandFurious
·
אני חושב שאתה מדבר על "בנדל" מבזק בעוד המחירים של yakirbest מתאימים לשוק סיטונאי בבזק בינלאומי, כלומר להתנתק מבזק ולהיות מחובר רק לבזק בינלאומי מבחינה "עסקית" - מבחינה טכנית כלום לא משתנה חוץ מאולי המודם אם יש לך כרגע מודם של בזק.
·
אני חושב שאתה מדבר על "בנדל" מבזק בעוד המחירים של yakirbest מתאימים לשוק סיטונאי בבזק בינלאומי, כלומר להתנתק מבזק ולהיות מחובר רק לבזק בינלאומי מבחינה "עסקית" - מבחינה טכנית כלום לא משתנה חוץ מאולי המודם אם יש לך כרגע מודם של בזק.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@eran405
כן יש ראוטר מודם מהבנדל הראשון דרך בזק, עכשיו הבנדל הוא דרך בזק בין לאומי והמודם נשאר, לא צריך לקבל חדש ולללכת להחזיר לבזק את הראוטר של הבנדל שלפני.
כן יש ראוטר מודם מהבנדל הראשון דרך בזק, עכשיו הבנדל הוא דרך בזק בין לאומי והמודם נשאר, לא צריך לקבל חדש ולללכת להחזיר לבזק את הראוטר של הבנדל שלפני.