שאלה למומחים - משהו מוזר בטלויזית 4K LG חדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
תומראליהו פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הדגם 55UH651Y עם מערכת webOS3
הטלויזיה חדשה ואצלי פחות מחודש ואני מאוהב בה,, אבל נתקלתי במשהו אחד מוזר - מחוברים אל הטלויזיה ממיר הוט פייברבוקס ב-HDMI1 ומחשב נייד ב-HDMI2 (לא יודע אם חשוב לנושא אבל במאפייני תצוגה מוגדר על 4K 3840X2160). כשאני צופה בהוט יש לי אפשרות בתפריט מצבי התמונה לבחור במצב HDR וכשאני צופה במחשב נייד - אין את מצב ה-HDR. בנוסף אופציות רבות שמתאפשרות לבחירה או כיוון כשאני צופה בהוט, לא ניתנות לשינוי או גישה כשאני צופה דרך המחשב הנייד. כמו למשל TruMotion, החלקת תמונה, ניגודיות דינמית, הפחתת רעשים ועוד... (מושחרים ולא ניתנים לגישה) ... וכשאני צופה בהוט הם כן. יש לציין שניסיתי להחליף בין היציאות כלומר לחבר את המחשב נייד ל-1HDMI וההוט ל-HDMI2 והמצב הסתדר לזמן קצר, קיבלתי בו זמנית את כל האפשרויות האלו לשינוי (כולל HDR) גם בהוט וגם במחשב הנייד במעבר בין היציאות... אבל כשכיביתי את הטלוויזיה וחזרתי מאוחר יותר שוב אותה בעיה - בהוט הכל תקין, במחשב נייד אין את הגישה לאופציות האלו.

יש למישהו כיוון? מטריד מאוד :) !

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

זו לא בעיה, ככה זה אמור (ורצוי) להיות.
המסך מתנהג כמוניטור מחשב כשהוא מזהה שהוא עובד עם מחשב. התנהגות עם מחשב שונה מהתנהגות עם רכיב אחר.

מה שכן, אצלי זה לא עובד ככה בדיוק. אם זכור לי נכון אצלי (במסך אחר של LG) זה מתנהג כמוניטור מחשב רק אחרי שמגדירים את שם הכניסה ככניסת מחשב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

תומראליהו פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה נראה לי שאתה צודק

שליחה #3 

@jacko-il
·
קטע שהטלוויזיה מזהה ככה - רק אחרי שקראתי ליציאה ״מחשב״ או החלפתי לסמל של מחשב? מוזר. ויש מצב באמת שה״בעיה״ חזרה לסורה אחרי שנפתרה באמת אחרי שעשיתי את זה.. אבדוק בהקדם.

בקשר ל״ככה צריך ורצוי״ - די אהבתי בין היתר את ה-tru motion ועוד כמה מהאופציות אז לא חבל שהאופציה הזו לא באה לידי ביטוי גם בצפיית תכנים וסרטים מהמחשב?

אגב כבעל lg (איזה דגם אגב) .. יש לי את השלט מג׳יק החדש (650?) - למה לא מצליח להגדיר את ה-stb ושליטה בהוט דרך השלט של הטלויזיה אולי ידוע לך?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”