Kodi בגירסה 17 שוחררה לפני זמן קצר בצורה רשמית
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
חיכינו בסבלנות הרבה זמן והיום הגירסה הרשמית של התוכנה kodi שוחררה להורדה.
https://kodi.tv/download/
בנתיים נדמה שיש בעיה עם התקנה של תוכנת burst ששייכת ל- quasar. קודי פשוט לא מצליח להוסיף את המאגר של quasar.
https://kodi.tv/download/
בנתיים נדמה שיש בעיה עם התקנה של תוכנת burst ששייכת ל- quasar. קודי פשוט לא מצליח להוסיף את המאגר של quasar.
@nirmitlamed
תודה על העדכון.
אני משער שרבים בפורום כבר עברו לקודי 17 בשלבי הבטא.
בכל אופן, אני משתמש כבר חודשים בגירסה 17 על אנדרואיד ומקבל עדכונים אוטומאטים מדי פעם. העדכון האחרון היה נדמה לי ב 27.1.17.
באופן כללי, גרסה 17 נראית יותר נעימה לעין ועובדת לי חלק עם: SALTS, Specto, Exodus וכו' וגם עם סרטים מקומיים.
אבל המעטפת Estuary פחות בשלה מ Confluence בצורה משמעותית!.
שתי דוגמאות:
1. אין אפשרות לחזור למסך הבית של קודי בלחיצה אחת (לפחות אני לא מצאתי) אלא רק ע"י חזרה אחורה מספר צעדים. זה ממש מציק.
<span>2. </span>פרטי מדיה: המסך החדש משופר ביחס ל Confluence ונותן חוויה יותר נעימה אבל לא ניתן לראות את מקור המדיה במידה והוא נמצא בדיסק מקומי גם אם בוחרים "פרטים". ב Confluence הופיע הנתיב המלא כשבחרו "פרטים".
באופן כללי, ההבדלה בין מדיה על הדיסק לבין מדיה אחרת בספריה נהייתה יותר קשה ב Estuary.
אני משער שרבים בפורום כבר עברו לקודי 17 בשלבי הבטא.
בכל אופן, אני משתמש כבר חודשים בגירסה 17 על אנדרואיד ומקבל עדכונים אוטומאטים מדי פעם. העדכון האחרון היה נדמה לי ב 27.1.17.
באופן כללי, גרסה 17 נראית יותר נעימה לעין ועובדת לי חלק עם: SALTS, Specto, Exodus וכו' וגם עם סרטים מקומיים.
אבל המעטפת Estuary פחות בשלה מ Confluence בצורה משמעותית!.
שתי דוגמאות:
1. אין אפשרות לחזור למסך הבית של קודי בלחיצה אחת (לפחות אני לא מצאתי) אלא רק ע"י חזרה אחורה מספר צעדים. זה ממש מציק.
<span>2. </span>פרטי מדיה: המסך החדש משופר ביחס ל Confluence ונותן חוויה יותר נעימה אבל לא ניתן לראות את מקור המדיה במידה והוא נמצא בדיסק מקומי גם אם בוחרים "פרטים". ב Confluence הופיע הנתיב המלא כשבחרו "פרטים".
באופן כללי, ההבדלה בין מדיה על הדיסק לבין מדיה אחרת בספריה נהייתה יותר קשה ב Estuary.
צודק. יש לי בנושא חילוקי דעות עם הילדיםavigdork כתב:@gilg7
אתה יכול לשנות את הסקין ל-Confluence ולהמשיך כמו שאתה רגיל...
כי Estuary יותר אסתטי למרות החסרונות אז אני מעדיף להישאר עם Estuary ולחכות שיוסיפו את ה feature של חזרה-לעמוד-הבית, לדעתי זה רק עניין של זמן.
תודה על העצה
·tstrul כתב:אשכרה הוציאו גרסא סופית כשעדיין אין תמיכה ב rtmp בהתקנות על windows.
זה שובר מלא תוספים.
הוציאו את התמיכה לפלאגין חיצוני שנקרא inputstream.rtmp ולא יצאה גרסא כזאת ל Win......
יש תכנון בכלל להוסיף תמיכה ל Win?
·itzikg כתב:·......
יש תכנון בכלל להוסיף תמיכה ל Win?...
חברים הצלחתם לבלבל אותי קצת
עד לא מזמן אמרו שאנדרוייד לא הכי יציב ..ועכשיו לא הולכת להיות תמיכה ב WIN ?
למי שיש WIN מומלץ להשאר עם 16.1 ?
מי שמעוניין לשדרג ל 17 ? איזו פלטפורמה הכי מומלצת ??
אודה למי שמבין יעשה קצת סדר בבלאגן
·itzikg כתב:@orenshema
·
תקרא שנים שלושה הודעות מעליך לגבי מה שאלתי
מדובר בכלל על תמיכה ב rtmp...
RTMP - ?
מהתגובה שלך אני מניח שאין כל קשר ..
אם אפשר במשפט או שניים להסביר בעיברית למה הכוונה ..(אם אפשר כמובן)
בכל מקרה - תודה !
אתה לא חייב לחכות. יש לך libreelec בטא. אמנם לא גרסה סופית אבל ממש לא מרגישים, וכשיהיה עדכון זה יעדכן.Shayosef כתב:אלו שרוצים להתקין כלינוקס צריכים לחכות ל Openelec או Liberelec שיוציאו גרסאות נכון ?...
https://libreelec.tv/
גם אני לא התחברתי בהתחלה ל-Estuary אבל לדעתי הוא נראה טוב בהרבה ושינוי משמעותי ומתבקש לממשק הישן,
שיחליף אצל רבים את הממיר בחדר השינה והילדים. עדיין לא בסלון, אצל הרוב.
צריך להתרגל ל-Estuary ויקחו עוד כמה עדכונים עד שירצה את המשתמשים הקבועים.
אם אתם רוצים שיהיה מושלם, דווחו בדף הפרוייקט כבאג ויכניסו את השינוי בבילדים הבאים.
בכל מקרה לטעמי ה-MQ7 היא המעטפת הויזואלית (SKIN) המרשימה ביותר.
לא מומלצת למכשירי אנדרואיד סיניים. ה-NVIDIA SHEILD יאכל כמובן כל דבר עם ה-100 מעבדים שלו...ממש מכשיר שהקדים את זמנו ב-5 שנים.
עדכון: במכשירים\TV עם ANDROID TV הקודי עודכן אוטומטית לגרסא 17.
סוף סוף אפשר לכוון בהירות וניגודיות מה שלא היה ניתן במכשירי אנדרואיד משום מה עד עכשיו.
שיחליף אצל רבים את הממיר בחדר השינה והילדים. עדיין לא בסלון, אצל הרוב.
צריך להתרגל ל-Estuary ויקחו עוד כמה עדכונים עד שירצה את המשתמשים הקבועים.
אם אתם רוצים שיהיה מושלם, דווחו בדף הפרוייקט כבאג ויכניסו את השינוי בבילדים הבאים.
בכל מקרה לטעמי ה-MQ7 היא המעטפת הויזואלית (SKIN) המרשימה ביותר.
לא מומלצת למכשירי אנדרואיד סיניים. ה-NVIDIA SHEILD יאכל כמובן כל דבר עם ה-100 מעבדים שלו...ממש מכשיר שהקדים את זמנו ב-5 שנים.
עדכון: במכשירים\TV עם ANDROID TV הקודי עודכן אוטומטית לגרסא 17.
סוף סוף אפשר לכוון בהירות וניגודיות מה שלא היה ניתן במכשירי אנדרואיד משום מה עד עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי minime ב 03/02/2017 23:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
התקנתי התקנה נקייה של קודי 17 מPLAYSTORE בסטרימר שלי (אנדרואיד 5)
הכל עובד יפה מלבד העובדה שהמכשיר מחובר אופטית למגבר (אין לי אפשרות אחרת) וכל הסרטים 5.1 מכל סוג שהוא פשוט מגמגמים וקופצים. סרטי 2.0 עובדים יפה. בגירסה הקודמת של קודי לא היתה שום בעיה בסטרימר. ניסיתי לשחק עם הגדרות passthrough בקודי17 ואין שינוי.
רק כשאני מכבה את האופציה בקודי הסרטים מנגנים טוב אבל באודיו 2.1.
באנדרואיד עצמו אין ממש אופציות מלבד שהוא מזהה חיבור אופטי והתחבר אליו.
מה אפשר לעשות? לחכות לעידכון הקודי החדש ?
עידכון : נראה שכל הסטרימרים לא יעבדו 5.1 אודיו עם קודי 17
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=289735
הכל עובד יפה מלבד העובדה שהמכשיר מחובר אופטית למגבר (אין לי אפשרות אחרת) וכל הסרטים 5.1 מכל סוג שהוא פשוט מגמגמים וקופצים. סרטי 2.0 עובדים יפה. בגירסה הקודמת של קודי לא היתה שום בעיה בסטרימר. ניסיתי לשחק עם הגדרות passthrough בקודי17 ואין שינוי.
רק כשאני מכבה את האופציה בקודי הסרטים מנגנים טוב אבל באודיו 2.1.
באנדרואיד עצמו אין ממש אופציות מלבד שהוא מזהה חיבור אופטי והתחבר אליו.
מה אפשר לעשות? לחכות לעידכון הקודי החדש ?
עידכון : נראה שכל הסטרימרים לא יעבדו 5.1 אודיו עם קודי 17
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=289735