עזרה אף אחד לא עונה !?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אז ככה יש לי מסך סמסונג ks 8500 ורסיבר פיוניר vsx832k,
יש לי מיניקס עם מערכת הפעלה ווינדוס,ps4 pro Xbox one s,וממיר כבלים של הוט
רציתי לדעת עם יש דרך להמשיך לחבר את כל המקורות לרסיבר ולצאת במוניטור האוט למסך?,
מבלי שיפגע בי מבחינת 4k hdr 60fps קראתי על מוצר כאן באתר שנקרא hd fury integral,
שממה שהבנתי הוא בעצם יודע להמיר בזמן אמת את כל עיניין ההגנות וההצפנות של הhdcp (בשורה התחתונה לא משנה עם איזה יציאה אני 1.4 או לא יודע מה הוא מעביר הכל כאילו המקור שלי הוא 2.2 hdcp), האם מישהו שמע,היתנסה? ואני באמת מבין מה המוצר הזה עושה? אם לא אז אולי יש פתרונות אחרים חוץ
מכבל אופטי מעוניין לנצל פורמטים חדשים של סאונד וליהנות מה רסיבר כמה שאפשר תודה רבה לעוזרים!.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

מה בדיוק השאלה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

לא. ראה לי שזה מה שנדרש כאן.

אתה צריך רסיבר עם תמיכה ב hdmi 2.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

מקריאה על המוצר הם כותבים שהוא עוקף את ההצפנה של הhdpc ומעביר מ1.4 ל2.2 וההיפך לדעתכם זה לא יפתור לי את הבעיה במקום להשקיע מלא כסף ברסיסר חדש?

https://www.hdfury.com/shop/splitters/i ... 44-600mhz/

HDfury Integral Key Features

Unique HDCP Doctor

Providing a total of 6 HDCP 1.4 and 2.2 engines for decryption/encryption, HDfury Integral offers a total HDCP workaround solution including HDCP 2.2 > HDCP 1.4 and HDCP 1.4 > HDCP 2.2 both ways conversion within the same unit.
It is capable of connecting any HDCP1.x or HDCP2.x source devices to any HDCP1.x or HDCP 2.x sink devices.
Each RX block decrypts the input first whether its 1.x or 2.x. Then each output port can individually encrypts it to 1.4(both) or 2.2(only top port) or not encrypt it at all if it was not encrypted initially.
Dual conversion can be operated on both channels simultaneously.*

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

בשביל כרוםקאסט אולטרה זה נראה לי overkill

שלח תגובה