שאלה לגבי DENON AVR3300 ורסיבר 2 אזורים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gogomonkey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

ראיתי שהרבה מחברי הפורום פה קנו והמליצו על דנון 3300.
השאלה שלי האם 2 האזורים מתפקדים עצמאית לחלוטין? כלומר כאילו יש לך 2 רסיברים? (כמובן שאחד יהיה עם 5.1 ואחד עם 2).

כיוון שלי יש בסלון קולנוע ביתי 5.1 ובחצר מקרן עם שני רמקולים.
שתי המערכות לא קשורות אחת לשנייה , ואין צורך ממשי להשמיע את אותו סאונד גם בסלון וגם בחצר.
ולכן אני מתלבט האם לקנות פשוט שני רסיברים פשוטים יותר ולחבר אחד לסלון ואחד לחצר או לקנות מכשיר כמו הדנון 3300ה שיתן לי למעשה את אותה תוצאה(שני רסיברים לא תלויים) יחד עם הפלוסים של מגבר במחיר הזה(עוצמה , 4K וכו...)

מה אתם הייתם עושים?
תודה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

כן ולא.
יש מגבלות במקרים האלה, בד"כ זה יותר באילו סוגי מקורות אפשר לשמוע בZONE 2 - למיטב ידיעתי ברמות האלה - אין מגבלות כאלה.
כמובן שמהחצר - תצפה להפעיל את המכשיר עם WIFI ולא עם שלט.

השאלה היא מה לגבי וידאו/מקורות וכד'.
וידאו - צריך לבדוק שהמכשיר יודע להוציא וידאו בנפרד לZONE 2 - בזה אני פחות בטוח.
צריך לפתוח את הMANUAL של המכשיר.

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1643
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

למיטב ידיעתי בדנון x3000 הישן יותר
כל zone יכול לקבל מה שרוצים גם כניסות דיגיטליות (רסיבר פשוטים יותר בזון 2 רק כניסות אנלוגיות)
בנוסף יש יציאת hdmi לזו2 וגם היא יכולה לקבל כניסה אחרת מזון 1

בכל מקרה כמובן שההמלצה הכי טובה היא לבדוק במדריך של המכשיר

gogomonkey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בדקתי ואכן ה3300 יכול להוציא וידאו ואודיו לאיזור 2 ללא תלות באיזור 1 , אז אני אחכה למבצע הבא ואקנה אותו (:
תודה רבה!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #5 

gogomonkey כתב:בדקתי ואכן ה3300 יכול להוציא וידאו ואודיו לאיזור 2 ללא תלות באיזור 1 , אז אני אחכה למבצע הבא ואקנה אותו (:
תודה רבה!
...
·מקווה שאתה רשום בKEEPA וממתין לקבל התראה על ירידת מחיר ולא סתם ממתין. כי פשוט יתכן מצב שיגמר המלאי וזהו, הוא לא יחזור. בכל זאת, עד מעט יוצא הדגם החדש.

gogomonkey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

BUGY כתב:
...
...
·מקווה שאתה רשום בKEEPA וממתין לקבל התראה על ירידת מחיר ולא סתם ממתין. כי פשוט יתכן מצב שיגמר המלאי וזהו, הוא לא יחזור. בכל זאת, עד מעט יוצא הדגם החדש.
...
כן אני רשום בKEEPA, אבל העניין הוא שאני עובר בית רק בחודש יוני-יולי, ותיכננתי לדחות את הרכישה לאיזור מאי כמובן עם תלות במבצעים. הכי נמוך שראיתי היה לפני שבועיים בערך, 616 יורו ולא רכשתי בגלל שאני עובר רק עוד חצי שנה ואין לי כוח להתקין כעת רסיבר חדש (בדיעבד אולי טעיתי ,הייתי נהנה ממנו כבר עכשיו).

אתה אומר שיש מצב שיגמר המלאי לגמרי ולא יחדשו?

ומתי יוצאים דגמים חדשים? חיפשתי קצת בגוגל ולא ראיתי פרטים על דגמים חדשים של דנון, הם כל שנה מוציאים סדרה חדשה מאותו דגם?

תודה!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #7 

gogomonkey כתב:
...
...
כן אני רשום בKEEPA, אבל העניין הוא שאני עובר בית רק בחודש יוני-יולי, ותיכננתי לדחות את הרכישה לאיזור מאי כמובן עם תלות במבצעים. הכי נמוך שראיתי היה לפני שבועיים בערך, 616 יורו ולא רכשתי בגלל שאני עובר רק עוד חצי שנה ואין לי כוח להתקין כעת רסיבר חדש (בדיעבד אולי טעיתי ,הייתי נהנה ממנו כבר עכשיו).

אתה אומר שיש מצב שיגמר המלאי לגמרי ולא יחדשו?

ומתי יוצאים דגמים חדשים? חיפשתי קצת בגוגל ולא ראיתי פרטים על דגמים חדשים של דנון, הם כל שנה מוציאים סדרה חדשה מאותו דגם?

תודה!
...
·זאת תעשיה, רסביר כל שנה, גם אם אין הבדלים גדולים בינהם. לדעתי לא טעית, מקסימום תקנה אותו במחיר טוב איותר או תקנה רסביר חדש עם תמיכה בHDMI 2.1 במחיר קצת פחות טוב.

gogomonkey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

BUGY כתב:
...
...
·זאת תעשיה, רסביר כל שנה, גם אם אין הבדלים גדולים בינהם. לדעתי לא טעית, מקסימום תקנה אותו במחיר טוב איותר או תקנה רסביר חדש עם תמיכה בHDMI 2.1 במחיר קצת פחות טוב.
...
אם כך אז אני שמח שלא רכשתי עדיין.
תודה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”