אוזניות סגורות ויחסית מאוזנות- 800 ש"ח
היי,
אני מחפש אוזניות סגורות יחסית מאוזנות. ישמשו גם במשרד כך שהם צריכים לא לעשות יותר מידי רעש סביבתי.
אני שומע לרוב Prog rock/metal (שזה בעצם אומר הכל- החל מפסנתרים, כלי מיתר ועד דיסטורשנים כבדים, וגם ביחד).
שמעתי את ה ATH-m50x ולא אהבתי את הבאסים המוגזמים שלהם ולפעמים את הגבוהים המתכתיים (הרגיש אוזניות U). כרגע אני חושב על ATH-MSR7. החשש המרכזי שלי הוא שיש אנשים שאומרים שהן "טכניות" מידי ולא כיפיות להאזנה.
אשמח לחוות דעת ועצות...
תודה!
אני מחפש אוזניות סגורות יחסית מאוזנות. ישמשו גם במשרד כך שהם צריכים לא לעשות יותר מידי רעש סביבתי.
אני שומע לרוב Prog rock/metal (שזה בעצם אומר הכל- החל מפסנתרים, כלי מיתר ועד דיסטורשנים כבדים, וגם ביחד).
שמעתי את ה ATH-m50x ולא אהבתי את הבאסים המוגזמים שלהם ולפעמים את הגבוהים המתכתיים (הרגיש אוזניות U). כרגע אני חושב על ATH-MSR7. החשש המרכזי שלי הוא שיש אנשים שאומרים שהן "טכניות" מידי ולא כיפיות להאזנה.
אשמח לחוות דעת ועצות...
תודה!
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
ATH-m40x חתימה קולית מאוד דומה בלי הבאסים המוגזמים, יש הרבה שאומרים ש ATH-m40x הן אוזניות מאוזנות והטובות מבין השניים, וגם זולות יותר.
·omrit כתב:הן עולות כפול... אני מעדיף לקנות בארץ.........
אם אתה לא בררן בצבעים אפשר למצוא אותן באיזור ה-850 שקלים עד הבית באמאזון.
רובנו מעדיפים לקנות בארץ, אבל הפרשי המחירים לעיתים עצומים, אז אם אתה יכול לקבל
יותר בעבור הכסף או אותו הדבר בפחות כסף אז השיקול הוא מאוד לגיטימי.
דווקא ה-M40X/M50X/MSR7 נמכרות במחיר אטרקטיבי בארץ, כדאי לך לנסות להאזין
ל-MSR7 דרך חבר פורום או איזו חנות מקומית, הן אוזניות מעולות ויש סבירות טובה לדעתי
שתאהב אותן, לכל אחד יש טעם אישי "מה שאומרים" יכול להביא אותך רק עד נקודה
מסויימת, אם אתה רוצה ביטחון מלא תיהיה חייב לשמוע אותן בעצמך.
קח גם בחשבון שיש פה דרישות ספציפיות כמו הצורך באוזנייה אטומה וניידת שזה כבר מצמצם
את האופציות משמעותית ודורש לעיתים פשרות.
אם כבר קנית, אולי אני אשתלט על השרשור במקום לבקש אחד חדש. אני מחפש אותו דבר בדיוק, רק בתקציב גבוה יותר. סגורות, מתאימות למשרד, תקציב עד 2000 (עם עדיפות לפחות).
המטרה היא שישלימו את הth-x00 לז'אנרים בהם הן נופלות כמו female vocals, רוק קלאסי, ושאר מיני ז'אנרים בהם הבאסים אוכלים את הmids או שיש הרבה גבוהים שנעשים די sibilant באוזניות האלה.
אפשר אוזניות דורשות הגברה, חייב להיות סגור עם אטימה סבירה גם אם לא מושלמת.
עריכה: פספסתי את ההמלצה על הH6, האמת שנשמעות בול בפוני. אבל אם יש עוד המלצות בתחום אני שמח לשמוע.
המטרה היא שישלימו את הth-x00 לז'אנרים בהם הן נופלות כמו female vocals, רוק קלאסי, ושאר מיני ז'אנרים בהם הבאסים אוכלים את הmids או שיש הרבה גבוהים שנעשים די sibilant באוזניות האלה.
אפשר אוזניות דורשות הגברה, חייב להיות סגור עם אטימה סבירה גם אם לא מושלמת.
עריכה: פספסתי את ההמלצה על הH6, האמת שנשמעות בול בפוני. אבל אם יש עוד המלצות בתחום אני שמח לשמוע.