הזמנת מקרן סוני מחו"ל

מקרנים קידמיים - Front Projector.
ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

רן,

ה 500 מול ה 55 שניתן להשיג חדש באחריות. ה 55 בהיר משמעותית מה 500, המידות של החדר שלו לא מתאימות למקרן חשוך.

gilad1212 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

גם בX5000 אני בקצה טווח העדשה כדי לקבל 150 אינץ', רק שלפי projector central אני מקבל תמונה בהירה מידי,
כלומר יש צורך להרחיק את המקרן או מסך עם גיין 0.8 על מנת להיות בטווח הירוק המומלץ, ששניהם לא אפשריים כרגע. מה דעתכם ?

לא מומלץ להיות בקצה של הזום באופו כללי? או רק במקרן לא בהיר?
כי נראה שגם הסוני צריך להיות כמעט בקצה כדי לתת 150 אינץ'.

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #23 

יניב.

אני אשמח לראות אסמכתא למה שאתה אומר, קרי 2 המקרנים מכוילים ולסוני יש עדיפות מאוד גדולה בברייטנס.

סוני מאז ומעולם זורקים מספרים מופרכים באוויר והמציאות (המכוילת) מוכיחה שהמספרים שלהם שונים לחלוטין.

לדעתי זו טעות ממדרגה ראשונה לקחת מקרן כל כך מיושן כמו הסוני 55.
זה מקרן עם קונטרסט אפסי בדומה למקרני DLP מלפני 10 שנים.
אין לו שום אפשרות לקבל אות של 4K
כל המנגנונים שלו ידניים.
צמצם שניתן בקלות לזהות את הפעולה שלו.
ותלת בינוני מאוד ביחס ל X500.

אין שום מקום להשוות בין שני המקרנים הספציפיים האלה.

זו דעתי.

רן

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #24 

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

תודה על הלינק עידן.

כאמור צדקתי בכל הקשור לבהירות. אין כאן שום יתרון ויסבילי לסוני בבהירות ולעומת זאת ל JVC יהיה יתרון בכל תחום אחר לרבות קונטרסט פי כמה וכמה טוב יותר, חדות, פירוט וכמובן מנגנון חשמלי ועדשה לאין שיעור טובה יותר.

The HW55ES is visibly brighter on a 100% white test pattern, measuring 1370 lumens in Reference mode against the X500R's 1049 lumens. However, we saw little difference in brightness when watching movies, so that difference isn't as dramatic as the 25% gap would indicate. There's less digital noise on the HW55ES, but the X500R is both sharper and more detailed.
The HW55ES has some slight softness in the corners of the image, while the X500R is razor-sharp from edge to edge. As for detail, the X500R renders 1080p content with exquisite definition. And once you turn on e-Shift, the detail advantage becomes even more obvious.

אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר להשוות בין שני המקרנים האלה..

רן

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

ואם מחפשים ביקורת קצת יותר רצינית, כדיי להבין כמה ההשוואה היא לא במקום, כדאי לקרוא כאן לגבי היכולות של ה X500 (מקרן שאגב כבר הוחלף פעמיים):

https://www.avforums.com/review/jvc-x50 ... eview.9922

רן

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”