מתלבט בין מספר דגמי אוזניות בלוטות'

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

בוקר טוב חברים .
לפני שאתחיל אומר שבצעתי חיפוש בפורום לגבי השאלה שלי ומצאתי תשובות רק לגבי חלק מהדגמים .

כיום יש ברשותי אוזניות חוטיות KOSS PORTA PRO שאני מאוד מרוצה מהן . כמו כן יש לי אוזניות בולוטות' של מוטורולה S305 אני מאוד מרוצה מהנוחות שבשמיעת מוסיקה ומענה לשיחות מבלי שיהיה כבל בדרך , אבל הסאונד באוזניות של מוטורולה הוא שטוח מידי עבורי . הבס מורגש מעט מאוד ולא מספק אותי . בחודש וחצי האחרונים אני שומע רק ב-KOSS ומוותר על הנוחות שבבלוטות' , כי אני נהנה מה-KOSS הרבה יותר . התחלתי לחפש דגם בלוטות' רציני יותר שיתאים לסאונד שאני אוהב .

אני שומע בעיקר מטאל , אבל גם קצת מדברים אחרים . ב-KOSS PORTA PRO יש סאונד מאוזן יחסית . הבאסים דומיננטיים אבל לא בצורה שמעפילה על התדרים האחרים וזה בדיוק מה שאני אוהב . קצת דומיננטיות של הבס אבל שאוכל לשמוע את השאר .
הדרישות שלי הן :

+בס קצת דומיננטי משאר התדרים
+ביטול רעשים
+OVER EAR
+נוחות לאורך זמן ( שעה-שעה וחצי שמיעה רצופה )

התקציב שלי הוא בסביבות 100 יורו , קצת גמיש כלפי מעלה במידה ושווה את זה . ישנם מספר דגמים שבחנתי עד כה :

AKG Y50BT - מקבלות ביקורות מעולות כמעט בכל מקום שקראתי עליהן . מעל התקציב שלי ,אבל עדיין שוקל אותן . עם זאת , אני הכי פחות מועדפות עליי כרגע כיוון שהן ON EAR ויש לי אוזניים רגישות כך שאני חושש שאולי יכאיבו לי אחרי זמן קצר . בנוסף אין ביטול רעשים אקטיבי. בצד היתרונות , יש להן סוללה של 20 שעות ואפשר להשתמש בהן עם כבל . חתימת הסאונד שלהן די תואם לצרכיי . בס מודגש ( אולי מודגש מידי?) . הן גם עולות 150 יורו שזה יותר מידי עבורי

Sony MDR-ZX770BN - המועדפות עליי כרגע כיוון שיש להן ביטול רעשים אקטיבי , הן OVER EAR , סוללה של 13 שעות + אפשרות לשימוש חוטי . הן זולות בערך ב-20 יורו מה-AKG . דיווחים על הסאונד נשמעים חיוביים ודי תואמים את מה שמתאים לי .

Philips SHB8850NC - עולות 100 יורו . ON EAR עם ביטול רעשים אקטיבי . שוב , פחות מועדף בגלל שזה ON EAR .

את כל הדגמים שציינתי אני מתכוון לנסות לפני רכישה . אני מתכנן לקנות ב -MEDIA MARKET ולפי בירור שלהם אפשר לנסות את רוב הדגמים בחנות , כך שמוזמנים להציע עוד דגמים . כאמור תקציב של 100 יורו וקצת מעבר .

משהו נוסף : אני משתמש בסמרטפון שלי כנגן . נקסוס 5 . ידוע לי שהוא לא תומך בכל מיני קידודים כמו APTX וכ'ו אבל אני יוצא מנקודת מחשבה שבעוד שנה אהיה עם מכשיר מתקדם יותר ואוכל להוציא את המירב מהאוזנייה . את המוסיקה אגב אני מזרים משירות מוסיקה בשם דיזר (באיכות 320ׂ)

תודה !

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #2 

אתה בטוח שאתה יכול למצוא את הסוני ב-100 אירו?
לדעתי המחיר שלהן היה כזה באמזון גרמניה עד אתמול, והיום הן עולות כמעט 150 אירו (מה שלטעמך גבוה מדי).

אני באופן אישי הייתי נמנע מאוזניות On-Ear גם בשל חוסר נוחות בשימוש בזמן ארוך, וגם בשל leak של הקול שעלול להפריע לאנשים מסביב.
אם אתה מסתכל על On-Ear שווה אולי גם לבדוק אוזניות ללא ביטול רעשים:

1. Plantronics Backbeat Pro
https://www.amazon.com/Plantronics-Back ... headphones

2. הייתי מסתכל גם על הסוני הבאות:
https://www.amazon.com/Sony-MDRXB950BT- ... h+over+ear

יש להן בס משמעותית טוב יותר מאשר ה-770BN, ולפי הסטורית המחירים אפשר "לתפוס" אותן במחיר של 88 דולר.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #3 

ה-XB950 באסיות בצורה קיצונית, היה לי אותן, לא באס "זול" אבל בהחלט אובר ומוגזם.

לאחרונה קניתי את אלו:

http://www.ebay.com/itm/Sony-Noise-Canc ... SwImRYVFBT

והן הפתיעו אותי לטובה מאוד כי לא ציפיתי מהן להרבה, החל מהנוחות שלהן, הסאונד, ועד
לביטול הרעשים שלהן שעושה עבודה לא רעה כנראה מאחר ועשיתי בדיקה מול המזגן הרצפתי הרועש מאוד שלי
והן הצליחו לבטל את הרעש שלו לחלוטין.

מחירן ירד משמעותית לאחרונה, אולי מדובר ניקוי מדפים, כדאי לנצל את ההזדמנות אם ה-MDR1000X או ה-QC35
חורגות מהתקציב או שפשוט אין עניין להשקיע סכום כזה.

noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה לשניכם. אני ממש מעדיף ביטול רעשים כי אני נוסע המון באוטובוס ואני הולך המון ברגל. לגבי המחיר אתה צודק. הן אכן עולות יותר (140 יורו) , אבל יש אפשרות שאחרוג מהתקציב עבורן.

לגבי ההמלצה על הדוני, אני לא מחפש אוזנייה עם בס מוגזם,. אני רוצה אוזנייה שהבס בה מודגש קצת יותר מהשאר אבל לא מעפיל בצורה קיצונית.

75$ נשמע מפתה עבור האוזניות המומעות בתגובה השנייה אבל אני לא קונה אוזנייה במחיר כזה מבלי לשמוע קודם. אז זה לא רלוונטי.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

עד כמה שאני מבין ה-ZX770 וה-780 הן למעשה אותה אוזניה (או דומות מאוד), ולכן המחיר של ה-$75 יהיה מפתה מאוד.

Ohad

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

@noammac
·
לא ממש הבנתי, הזכרת את ה-ZX770 ושהן המועדפות עליך כרגע, ונתתי לך קישור
לאיביי ל-ZX780 שכרגע נמכר במחיר נמוך בערך בחצי ממחירו הרגיל ויעלו לך כולל
משלוח $80..

noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@roy12345
·
אסביר: את כל האוזניות שהזכרתי יש לי אפשרות לשמוע לפני רכישה. (קונה בוינה במדיה מרקט). את האוזניות שעליהן המלצת אין לי אפשרות לשמוע שם כי על פי האתר אין להם את הדגם. לכ ןאני לא רוצה לקנות אוזנייה שלא שמעתי אותה קודם. עם זאת, יכול להיות שאקח את הסיכון בגלל המחיר. אם תהיה לי אפשרות לשמוע אותה קודם זה בכלל יהיה מעולה.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

@noammac
·

הדגם שהוא המליץ עליו זהה לגמרי ל-770BN וההבדל הוא באריזה ובמדינות אליהן הוא משווק.
טכנית, ופיזית, אותו דגם בדיוק.

ד״א מקריאה עליו נראה שהוא אכן אמור להיות יחסית מאוזן מבחינת ההאזנה, אבל נראה שמנגנון סינון הרעשים האקטיבי שלו לא יעיל (בטח שלא בהשוואה ל-Bose אבל הביקורות גם טוענות שהוא פחות טוב ממתחרות אחרות כמו פלנטרוניקס, AKG וביטס).

noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@OhadG
·
הבנתי לגבי "ההבדלים" . לגבי ביטול הרעשים, מעניין כי קראתי את ההפך

אגב, עשיתי עכשיו השוואה בין כל חנויות האמזון והדגם 770 הכי זול בבריטניה. 94 פאונד לפני הנחה. יש גם הנחה שמורידה את המחיר ל 79 פאונד. כולל משלוח יוצא לי 546 ש"ח בעוד אותו דגם במדיה מרקט עוחה 137 יורו, כלומר, 556 ש"ח.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

הזמנתי אותה לפני 4 ימים מאמזון גרמניה, שם המחיר היה 99 אירו לפני משלוח, ואחרי משלוח סה״כ 116 אירו (כולל משלוח מהיר ומיסים).
או בשקלים: 470 ש״ח.

יכול להיות ששווה להמתין לחזרה של מבצע כזה, או לקנות מאיביי (שם המחיר הכולל יהיה בערך 380 ש״ח,כולל משלוח, לא כולל מיסים, אם יהיו מיסים).

Ohad

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

דווקא הזכרתי בתגובה שלי שלמרות שלא ציפיתי ליותר מידי, הופתעתי לגלות שביטול רעשים סטטיים כמו רעש
חזק של מזגן מצליח להיות מבוטל לגמרי, לא בא להשוות שום דבר בשוק ל-QC של BOSE או ל-1000X של
סוני, אין ספק ששני אלו מביאות לשולחן רמה אחרת של יכולות לביטול רעשים, אבל כל השוואה שכזו תיהיה
מיותרת כי מדובר במחיר גבוה פי 5 בערך. מנגד אם הפרמטר הכי חשוב באוזניה הוא ביטול הרעשים, סביר
להניח שבאמת כדאי לא להתפשר וללכת על הטוב ביותר או קרוב לזה כמה שניתן.

אם לוקחים את כל הפרמטרים באופן כללי שזה נוחות, איכות חומרים, באנדל עשיר, ושאר הפיצ'רים זה בכלל
נס שעוד מקבלים ANC בסכום של 80 דולר כולל משלוח. כנראה שזה הכי BANG FOR BUCK שאפשר
למצוא בתקציב הזה. גם אני קניתי אותה בעיקר בגלל המחיר.

(ד"א שילמתי משהו כמו 360 שקלים עד הבית (קניתי ממוכר אחר))

פותח הדיון אם אתה מאיזור המרכז ורוצה להאזין להן לפני הקנייה אתה מוזמן לשלוח PM.

noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

roy12345 כתב:דווקא הזכרתי בתגובה שלי שלמרות שלא ציפיתי ליותר מידי, הופתעתי לגלות שביטול רעשים סטטיים כמו רעש
חזק של מזגן מצליח להיות מבוטל לגמרי, לא בא להשוות שום דבר בשוק ל-QC של BOSE או ל-1000X של
סוני, אין ספק ששני אלו מביאות לשולחן רמה אחרת של יכולות לביטול רעשים, אבל כל השוואה שכזו תיהיה
מיותרת כי מדובר במחיר גבוה פי 5 בערך. מנגד אם הפרמטר הכי חשוב באוזניה הוא ביטול הרעשים, סביר
להניח שבאמת כדאי לא להתפשר וללכת על הטוב ביותר או קרוב לזה כמה שניתן.

אם לוקחים את כל הפרמטרים באופן כללי שזה נוחות, איכות חומרים, באנדל עשיר, ושאר הפיצ'רים זה בכלל
נס שעוד מקבלים ANC בסכום של 80 דולר כולל משלוח. כנראה שזה הכי BANG FOR BUCK שאפשר
למצוא בתקציב הזה. גם אני קניתי אותה בעיקר בגלל המחיר.

(ד"א שילמתי משהו כמו 360 שקלים עד הבית (קניתי ממוכר אחר))

פותח הדיון אם אתה מאיזור המרכז ורוצה להאזין להן לפני הקנייה אתה מוזמן לשלוח PM.

אני מסכים, המחיר בהחלט שווה. אני גם לא חושב שיש מה להשוות ל BOSE כי הרי רמת המחירים לגמרי שונה. בכל אופן, אני מהצפון אבל תודה לך בכל אופן. אעשה עוד קצת סקר ואחליט, אבל לקנות במדיה מרקט זה קצת בזבוז מסתבר. מחיר לא אטרקטיבי.
...
·

noammac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

עושה רושם שהדגם הכחול נמכר כעת במדיה מרקט ב-100 יורו . הבדל של 37 יורו פחות מהדגם השחור . מוזר שההבדל משמעותי בגלל הצבע . מה אתם אומרים ?

http://www.mediamarkt.at/de/product/_so ... 04838.html

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”