Sony Platinum Wireless Headset - האם הוא מצדיק את מחירו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
·יש לי אותם, זה לא רק 3D סאונד (בעתיד יהיו יותר משחקים) איכות האוזניות הרבה יותר טובה, דרייברים 50mm ולא 40mm, איכות בניה יותר חזקים, בטריה יותר חזקה, נוחות ועודMeishar84 כתב:נראה מגניב!
אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין הPlatinum לWireless Gold עם ה7.1 (שיש לי), למעט ה3D Sound שרק משחק אחד תומך בו - UC4...
לפני כמה ימים חשבתי להזמין את הפלטינום בתור שדרוג לWireless Gold ׁשאני מאוד מרוצה מהם.
בסוף הזמנתי את הTurtle Beach 520 Stealth שעולות על הפלטינום בכל פרמטר שקיים בפלטינום ויש בהן עוד הרבה פונקציות שלא קיימות בפלטינום.
הבונוס - עולות חצי מהפלטינום
בסוף הזמנתי את הTurtle Beach 520 Stealth שעולות על הפלטינום בכל פרמטר שקיים בפלטינום ויש בהן עוד הרבה פונקציות שלא קיימות בפלטינום.
הבונוס - עולות חצי מהפלטינום
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני חייב לחזק במשהו אחד מאוד ספציפי ועקרוני כשמדובר באוזניות גיימינג - המיקרופון.Meishar84 כתב:לפני כמה ימים חשבתי להזמין את הפלטינום בתור שדרוג לWireless Gold ׁשאני מאוד מרוצה מהם.
הבונוס - עולות חצי מהפלטינום...
המיקרופון ב GOLD עלוב, ובפלאטיניום הוא בינוני לכל היותר. (הוא שופר, אבל לא משמעותית)
בטרטל ביץ' אני יכול בלילות ללחוש לחבריי, והם שומעים אותי ללא בעיה.
גם יש בטרטל ביץ' פיצ'ר שאתה שומע את עצמך, כפי שחבריך שומעים אותך, כך שממש אין צורך להרים את הקול.
כל השאר - באמת בונוס.
אין ספק שהפלטיניום מרשימות בתיאוריה וגם בשמע שלהן, אבל הן יקרות מאוד וכאמור המיקרופון - למי שחשוב לו, אינו איכותי מספיק.
בתור אחד שאוהב לשחק עם ווליום גבוה, אני יכול להגיד שלפעמים יוצא שאני צועק בלי לשים לב בגלל שהפיצ'ר של Mic Monitoring לא קיים של בגולד והפתרון היה להנמיך את הווליום באוזניהgal-cohen כתב:אני חייב לחזק במשהו אחד מאוד ספציפי ועקרוני כשמדובר באוזניות גיימינג - המיקרופון.......
המיקרופון ב GOLD עלוב, ובפלאטיניום הוא בינוני לכל היותר. (הוא שופר, אבל לא משמעותית)
בטרטל ביץ' אני יכול בלילות ללחוש לחבריי, והם שומעים אותי ללא בעיה.
גם יש בטרטל ביץ' פיצ'ר שאתה שומע את עצמך, כפי שחבריך שומעים אותך, כך שממש אין צורך להרים את הקול.
כל השאר - באמת בונוס.
אין ספק שהפלטיניום מרשימות בתיאוריה וגם בשמע שלהן, אבל הן יקרות מאוד וכאמור המיקרופון - למי שחשוב לו, אינו איכותי מספיק....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

יאפ - מכיר את זה.Meishar84 כתב:בתור אחד שאוהב לשחק עם ווליום גבוה, אני יכול להגיד שלפעמים יוצא שאני צועק בלי לשים לב בגלל שהפיצ'ר של Mic Monitoring לא קיים של בגולד והפתרון היה להנמיך את הווליום באוזניה.........
בטרטל ביץ' הבעיה הזו נפתרת, בעיקר כי המיקרופון מעולה ובזכות ניטור הדיבור.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

·אני לא מסכים, יש לי Turtle Beach X800 Elite, אין יותר טופ מזה ל חברה (אזמנתי אותם מראש בזמנו, 300 דולר לפני מסים ומשלוח), ואני מעדיף לשחק ב PS4PRO אם אוזניות של סוני מכל מיני סיבות, אחת מהם שרק דרך USB או HDMI אפשר לקבל 7.1, דרך SPDIF רק 5.1.Meishar84 כתב:לפני כמה ימים חשבתי להזמין את הפלטינום בתור שדרוג לWireless Gold ׁשאני מאוד מרוצה מהם.
הבונוס - עולות חצי מהפלטינום...
בנוסף יש את ה 3D AUDIO שרק זה שווה לדעתי, חוץ מזה יש פרופילים למשחקים ובכלל זה מוצר ממותג פלייסטיישין של סוני ברור שהמשחקים יתמכו בהם בצורה אופטימלית מאשר אוזניות SPDIF שלוקחות סאונד שנועד ל רמקולים
דרך אגב, לפלטינם יש 2 מיקרופונים (NOICE CANCELING)
·ViruzZ כתב:·אני לא מסכים, יש לי Turtle Beach X800 Elite, אין יותר טופ מזה ל חברה (אזמנתי אותם מראש בזמנו, 300 דולר לפני מסים ומשלוח), ואני מעדיף לשחק ב PS4PRO אם אוזניות של סוני מכל מיני סיבות, אחת מהם שרק דרך USB או HDMI אפשר לקבל 7.1, דרך SPDIF רק 5.1.......
בנוסף יש את ה 3D AUDIO שרק זה שווה לדעתי, חוץ מזה יש פרופילים למשחקים ובכלל זה מוצר ממותג פלייסטיישין של סוני ברור שהמשחקים יתמכו בהם בצורה אופטימלית מאשר אוזניות SPDIF שלוקחות סאונד שנועד ל רמקולים
דרך אגב, לפלטינם יש 2 מיקרופונים (NOICE CANCELING)...
צר לי להיות זה שמאכזב אותך,
באוזניות של סוני הUSB משדר סטריאו 2.0 והאוזניה עצמה עושה עיבוד וירטואלי ל7.1 (VSS - virtual surround sound),
בTurtle Beach הUSB משדר 5.1 לאוזניות (בגלל הSPDIF), והאוזניות ממירות את זה ל7.1.
ה3D Audio קיים גם בTurtle Beach 800+520, כרגע מעבר לUC4 בשום משחק אין תמיכה בפיצ'ר הזה, נוסיף לזה שלדעתי האישית ה3D Audio נועד יותר לשימוש במשחקי VR ולא למשחקים רגילים ואפילו יהיה חסר חשיבות במשחקי FPS.
לא משנה כמה שהמיקרופון יהיה מעולה, החסרון עצום בדמות Mic Monitoring מאפיל על כל היתרונות שלו.
נערך לאחרונה על ידי Meishar84 ב 15/02/2017 11:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@ViruzZ
כרגע המשחק היחיד שתומך בסאונד 3D הוא U4.
אולי עוד איזה משחק, אבל זה בערך כל ההיצע בשלב זה.
מעבר לכך, מישר כבר הבהיר שיש לו גולד, כך שהוא יודע מה היכולות של סוני והאביזרים שלה.
המיקרופון ה"משופר" של הפלאטיניום אמנם עבר שיפור מהקודם, אך עדיין אתה נדרש להרים את קולך.
מי שיש לו תינוקות בבית בין היתר, חייב אלטרנטיבה ראויה, ולטרטל ביץ' יש את המיקרופון הטוב ביותר לטעמי בשוק הזה.
לגבי סאונד שמיועד לרמקולים - תיאוריה לא מובנת בכלל.
סאונד מיועד להישמע, לא לרמקול או אלמנט ספציפי.
האלמנט עצמו צריך להיות איכותי מספיק בכדי להפיק צליל קרוב ביותר למקור.
אוזניות לא נופלות מרמקולים, אם לא מתעלות עליהן בכלל.
בין אם יהיה הבדל בסאונד ובאיכות בין מה שמישר הזמין לבין הגולד - זה כבר יתגלה על ידו בקרוב.
אמנם יש לך אוזנייה יקרה מאוד של TB, אך אין זה אומר שהיא טובה רק בגלל העלות שלה.
גילוי נאות - אני משחק עם ה TB X12, ישנות, חוטיות - אבל יש להן סאונד שגם החדשות וטובות ממנה על הנייר לא מצליחות להגיע אליו.
מעבר לכך, מישר כבר הבהיר שיש לו גולד, כך שהוא יודע מה היכולות של סוני והאביזרים שלה.
המיקרופון ה"משופר" של הפלאטיניום אמנם עבר שיפור מהקודם, אך עדיין אתה נדרש להרים את קולך.
מי שיש לו תינוקות בבית בין היתר, חייב אלטרנטיבה ראויה, ולטרטל ביץ' יש את המיקרופון הטוב ביותר לטעמי בשוק הזה.
בין אם יהיה הבדל בסאונד ובאיכות בין מה שמישר הזמין לבין הגולד - זה כבר יתגלה על ידו בקרוב.
גילוי נאות - אני משחק עם ה TB X12, ישנות, חוטיות - אבל יש להן סאונד שגם החדשות וטובות ממנה על הנייר לא מצליחות להגיע אליו.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

·אתה תואה בשניהם, תבדוק קודם כל. 3D Audio יחודי ל Platinum במשחקים רגילים, אני בטוח שטכנית כל אוזניות יכולות לעבוד אבל סוני מגבילים ל Platinum.Meishar84 כתב:·......
צר לי להיות זה שמאכזב אותך,
באוזניות של סוני הUSB משדר סטריאו 2.0 והאוזניה עצמה עושה עיבוד וירטואלי ל7.1 (VSS - virtual surround sound),
בTurtle Beach הUSB משדר 5.1 לאוזניות (בגלל הSPDIF), והאוזניות ממירות את זה ל7.1.
ה3D Audio קיים גם בTurtle Beach 800+520, כרגע מעבר לUC4 בשום משחק אין תמיכה בפיצ'ר הזה, נוסיף לזה שלדעתי האישית ה3D Audio נועד יותר לשימוש במשחקי VR ולא למשחקים רגילים ואפילו יהיה חסר חשיבות במשחקי FPS.
לא משנה כמה שהמיקרופון יהיה מעולה, החסרון עצום בדמות Mic Monitoring מאפיל על כל היתרונות שלו....
לגבי ה7.1 אין מקום אחד שרשום שהסונד מגיע סטאריו, רשום:
[left]Enhanced 7.1 Virtual Surround powered by 3D audio technology and 50mm drivers that create immersive multi-layered soundscapes and help you pinpoint enemies.[/left]
כל אוזנייות עם 2 רמקולים זה Virtual Surround
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

·gal-cohen כתב:@ViruzZ
גילוי נאות - אני משחק עם ה TB X12, ישנות, חוטיות - אבל יש להן סאונד שגם החדשות וטובות ממנה על הנייר לא מצליחות להגיע אליו....
תמיד יש משחק ראשון ובעתיד יותר, לדוגמה DAYS GONE ו UNCHARTED DLC
יש להן 2 מיקרופונים, אפשר לקוון סאונד של של מיקרופון ושל משחק בנפרד.
אנה וידאו שבודק מיקרופון
-
Huber
- חבר במועדון HT

עריכה.
התקנתי את האוזניות Turtle Beach Stealth 520 בPS4 Pro שלי.
ההתקנה הייתה יחסית קלה ונוחה, היא מצריכה חיבור USB פנוי ואת החיבור האופטי מהפלייסטישן, צריך לבצע מספר קטן של שינויי הגדרות בפלייסטיישן, על הדרך עשיתי עדכון Firmware שהיה מאוד פשוט.
זאת בניגוד לסוני שמחברים את הUSB ושלום על ישראל הכול עובד.
עם חיבור אופטי מקבלים 7.1 באוזניות, בלי חיבור האופטי מקבלים 5.1 באוזניות.
שיחקתי היום בBF1 (מן הסתם:D) עם הTurtle Beach Stealth 520.
בתוך הגדרות קול של המשחק שיניתי מסטריאו (באוזניות של סוני ההגדרה חסרת חשיבות כי הVSS עושה את ההמרה באוזניה) למצב סראונד, ב520 ההבדל בין 2 המצבים מורגש ישר, חשוב לציין שהUSB ב520 מוציא 7.1 או 5.1 והאוזניות לא עושות עיבוד מחדש או המרה.
התחלתי לשחק ושמתי לב שההבדל בין הStealth 520 ל Wireless Gold עצום.
הווליום עוד יותר גבוה מהגולד (לא שחסר בהן ווליום) והאוזניות נקיות מעיוותים, גם בפיצוצים ורעשים חזקים עם הרבה באס.
האיכות קול גבוהה בכמה (יותר נכון בהרבה) רמות מעל הסוני גולד.
אני מאוד אוהב את הגולד וכבודם במקומו מונח, הסראונד VSS של הגולד שהוא טוב בפני עצמו, גרוע לעומת ה520.
הפיצ'ר שנקרא Superhuman hearing לא פחות ממדהים לדעתי, לא מפספסים אף קול (דיבור), רחש וצליל (דיבור של שחקנים אחרים, טעינת נשק, צעדים וכו') גם ממרחקים.
אני חושב שהעיבוד קול של דולבי נותן להם יתרון עצום על הגולד.
המוניטור של המיקרופון גרם לעוצמת הדיבור להיות נמוכה בצורה משמעותית ושמתי לב שאני לא צועק שאני משחק בווליום ההכי גבוה.
השליטה הנפרדת בעוצמות קול משחק והVOIP מאוד נוחה בניגוד למיקס באוזניות של סוני שעיצבן אותי כל פעם מחדש.
מאוד אהבתי את החיווי הפיזי על האוזניות וגם את החיווי הקולי, החיסרון היחיד לדעתי שאין תצוגה גרפית במסך לעוצמת הסוללה כמו בגולדֿ או בפלטינום.
לסיכום ואני בטוח ש @ViruzZ לא יסכים איתי, אין שום הצדקה לקנות את הפלטינום.
זאת שבמיוחד בקצת יותר מחצי מחיר קיימת אופציה טובה יותר.
ההתקנה הייתה יחסית קלה ונוחה, היא מצריכה חיבור USB פנוי ואת החיבור האופטי מהפלייסטישן, צריך לבצע מספר קטן של שינויי הגדרות בפלייסטיישן, על הדרך עשיתי עדכון Firmware שהיה מאוד פשוט.
בתוך הגדרות קול של המשחק שיניתי מסטריאו (באוזניות של סוני ההגדרה חסרת חשיבות כי הVSS עושה את ההמרה באוזניה) למצב סראונד, ב520 ההבדל בין 2 המצבים מורגש ישר, חשוב לציין שהUSB ב520 מוציא 7.1 או 5.1 והאוזניות לא עושות עיבוד מחדש או המרה.
הווליום עוד יותר גבוה מהגולד (לא שחסר בהן ווליום) והאוזניות נקיות מעיוותים, גם בפיצוצים ורעשים חזקים עם הרבה באס.
אני מאוד אוהב את הגולד וכבודם במקומו מונח, הסראונד VSS של הגולד שהוא טוב בפני עצמו, גרוע לעומת ה520.
הפיצ'ר שנקרא Superhuman hearing לא פחות ממדהים לדעתי, לא מפספסים אף קול (דיבור), רחש וצליל (דיבור של שחקנים אחרים, טעינת נשק, צעדים וכו') גם ממרחקים.
המוניטור של המיקרופון גרם לעוצמת הדיבור להיות נמוכה בצורה משמעותית ושמתי לב שאני לא צועק שאני משחק בווליום ההכי גבוה.
השליטה הנפרדת בעוצמות קול משחק והVOIP מאוד נוחה בניגוד למיקס באוזניות של סוני שעיצבן אותי כל פעם מחדש.
מאוד אהבתי את החיווי הפיזי על האוזניות וגם את החיווי הקולי, החיסרון היחיד לדעתי שאין תצוגה גרפית במסך לעוצמת הסוללה כמו בגולדֿ או בפלטינום.
זאת שבמיוחד בקצת יותר מחצי מחיר קיימת אופציה טובה יותר.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

@Meishar84
·היי,
חיבור אופטי מוגבל ל 5.1 מקובץ (דולבי או דטס) או סטריאו לא מקובץ (PCM) זה מגבלה של רוחב פס אופטי וזה בכל מכשיר עם חיבור אופטי, לא קשור לפלייסטיישין..
תראה הגדרות סאונד בסוני אתה יכול לבחור רק 5.1 במצב אופטי.
חבל שלא שיניתה לסראונד כשהיה לך גולד, זה בגלל שחשבתה שעם רק מקבלים סטאריו ויוצרים סראונד מזויף וזה לא ככה.
כמו כל אוזניות אם 2 רמקולים הם מקודדים מסראונד אמיתי לסראונד אפקט שבה מ 2 ערוצים.
כל אוזניות עם 2 רמקולים נותנים סוראונד וירטואלי, לכל חברה יש שם אחר לאפקט הזה, לסוני VSS, ל דולבי Dolby Headphone ול דטס יש את ה Headphone:X, באוזניות שלך זה לא דולבי אלה דטס Headphone:X, יותר חדש ויותר משופר מדולבי, TB עברו ל דטס בדגמים חדשים, בגלל זה בזמו קניתי את שלי אצלהם.
האוזניות מקבלות 5.1 Dolby Surround מחיבור אופטי ומקודדות אותו ל 7.1 DTS Headphone:X שזה אפקט וירטואלי שמגיע מ 2 ארוצים.
אין לך את פלטינום כך שאתה לא יכול להשוות, לי יש גם פלטינום וגם Elite 800
שזה כמו שלך רק אם יותר פיצרים, אין לי טעם לשקר, אין הבדל בווליום או שמע, יש פחות פיצרים בסוני, זה נכון.
הפלטינום כמו ה Stealth 520 מגיע עם דרייברים 50ממ, הגולד הישן היה מגיע עם 40ממ אולי בגלל זה הווליום נמוך.
הUSB בשלך לא מוציא סאונד, הוא רק למיקרופון וחשמל.
אבל אפשר לשנות הגדרות ב סוני כדי שהוא יוציע דרך USB סטריאו, זה בשביל סלים שאין בו חיבור אופטי, סאונד יהיה אבל לא סוראונד (זה מאתר יצרן).
את שלך אזמנתה מחול? כמה שילמתה הכול כולל הכול?
אני שילמתי 135 פאונד (בארך 170 דולר) אל פלטינום כולל מסים ומשלוח.
·היי,
חיבור אופטי מוגבל ל 5.1 מקובץ (דולבי או דטס) או סטריאו לא מקובץ (PCM) זה מגבלה של רוחב פס אופטי וזה בכל מכשיר עם חיבור אופטי, לא קשור לפלייסטיישין..
תראה הגדרות סאונד בסוני אתה יכול לבחור רק 5.1 במצב אופטי.
חבל שלא שיניתה לסראונד כשהיה לך גולד, זה בגלל שחשבתה שעם רק מקבלים סטאריו ויוצרים סראונד מזויף וזה לא ככה.
כמו כל אוזניות אם 2 רמקולים הם מקודדים מסראונד אמיתי לסראונד אפקט שבה מ 2 ערוצים.
כל אוזניות עם 2 רמקולים נותנים סוראונד וירטואלי, לכל חברה יש שם אחר לאפקט הזה, לסוני VSS, ל דולבי Dolby Headphone ול דטס יש את ה Headphone:X, באוזניות שלך זה לא דולבי אלה דטס Headphone:X, יותר חדש ויותר משופר מדולבי, TB עברו ל דטס בדגמים חדשים, בגלל זה בזמו קניתי את שלי אצלהם.
האוזניות מקבלות 5.1 Dolby Surround מחיבור אופטי ומקודדות אותו ל 7.1 DTS Headphone:X שזה אפקט וירטואלי שמגיע מ 2 ארוצים.
אין לך את פלטינום כך שאתה לא יכול להשוות, לי יש גם פלטינום וגם Elite 800
שזה כמו שלך רק אם יותר פיצרים, אין לי טעם לשקר, אין הבדל בווליום או שמע, יש פחות פיצרים בסוני, זה נכון.
הפלטינום כמו ה Stealth 520 מגיע עם דרייברים 50ממ, הגולד הישן היה מגיע עם 40ממ אולי בגלל זה הווליום נמוך.
הUSB בשלך לא מוציא סאונד, הוא רק למיקרופון וחשמל.
אבל אפשר לשנות הגדרות ב סוני כדי שהוא יוציע דרך USB סטריאו, זה בשביל סלים שאין בו חיבור אופטי, סאונד יהיה אבל לא סוראונד (זה מאתר יצרן).
את שלך אזמנתה מחול? כמה שילמתה הכול כולל הכול?
אני שילמתי 135 פאונד (בארך 170 דולר) אל פלטינום כולל מסים ומשלוח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Meishar84 כתב:
זאת שבמיוחד בקצת יותר מחצי מחיר קיימת אופציה טובה יותר....
אני מפספס משהו, השווית בין הטורטל 520 לסוני גולד, ואתה מזה מסיק מסקנות כ"כ נחרצות על הפלטינום בכלל? איך?
ו 85 פאונד ל 135 פאונד זה לא "קצת יותר מחצי" (יותר קרוב ל 75% אחוז מהמחיר ולא 50% מהמחיר), לפחות לא לפי חוקי המתמטיקה
לצערי לא מצאתי ברשת השוואה ישירה בין הפלטינום לטרוטל כך שעדיין אי אפשר לדעת בוודאות מי משניהם יותר תמורה טובה יותר, מה שכן אני בטוח ששניהם לא יאכזבו אף אחד.
הובר, לפי כל הסקירות ההבדלים בין הפלטינום לגולד הם דרייבר 50 מ"מ, סאונד 3D, מיקרופון משופר ואיכות חומרים יותר גבוהה.
המחיר הסופי של ה520 ששילמתי היה 110 דולר באמזון אנגליה אחרי השוואה בין הרבה אתרים, כולל הזמנה ב100 דולר מBase.com שבוטלה. את הפלטינום לא הצלחתי למצוא במחיר סופי נמוך מ190 דולר.
המחיר הסופי של ה520 ששילמתי היה 110 דולר באמזון אנגליה אחרי השוואה בין הרבה אתרים, כולל הזמנה ב100 דולר מBase.com שבוטלה. את הפלטינום לא הצלחתי למצוא במחיר סופי נמוך מ190 דולר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

שמחתי לקרוא ולהבין שאתה מרוצה מהבחירה.Meishar84 כתב:התקנתי את האוזניות Turtle Beach Stealth 520 בPS4 Pro שלי.
זאת שבמיוחד בקצת יותר מחצי מחיר קיימת אופציה טובה יותר....
העוצמה של ה TB היא לא נורמלית.
כשמישהו מפוצץ C4 ב BF4, הפיצוץ כל כך עוצמתי, שדרייבר גורם לאוזן לרעוד (ואני לא ממש מדבר על עוצמה גבוהה בווליום) כי הוא יורד נמוך ומכה חזק.
זה, ובכלל השמע הפנטסטי ממש מכניס אותך לתוך העניינים, פלא שאני נהנה לראות איתן סרטים?