עזרה בהגדרת השלט לGB-PVR. ויש לי שאלה בקשר לMCE 2K5. תודה
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אז ככה, יש ברשותי שני שלטים לHTPC. אחד זה הFireFly PC Remote של Snapstream והשני הוא השלט של Cyberlink שמגיע עם הATI Theater 550 PRO.
איך ניתן להגדיר את הכפתורים הבאים בשלט בשביל GB-PVR ?
Live TV, Record ו-Info/EPG
ואיך ניתן להגדיר את הכפתורים של DVD/VCD , Music, Pictures ו-Videos בשביל myHTPC ?
ועכשיו יש לי שאלה בקשר לWindows Media Center 2005.
המע' ההפעלה הנ"ל תומכת בקבלת שדר וידאו מכניסת הקומפוננט\SVIDEO של כרטיס הטלויזיה, או שהיא תומכת רק בשדר מהטיונר ?
תודה מראש.
איך ניתן להגדיר את הכפתורים הבאים בשלט בשביל GB-PVR ?
Live TV, Record ו-Info/EPG
ואיך ניתן להגדיר את הכפתורים של DVD/VCD , Music, Pictures ו-Videos בשביל myHTPC ?
ועכשיו יש לי שאלה בקשר לWindows Media Center 2005.
המע' ההפעלה הנ"ל תומכת בקבלת שדר וידאו מכניסת הקומפוננט\SVIDEO של כרטיס הטלויזיה, או שהיא תומכת רק בשדר מהטיונר ?
תודה מראש.
MCE 2005
בתשובה לשאלתך השניה - MCE אכן תומכת בקבלת שדר מכניסת s-video (בכרטיסים הנתמכים על-ידה, כמובן).
יש לשים לב שהכרטיס בפורמט PAL כי המערכת מכוונת עצמה ע"פ סוג הטיונר - ולא מבחינה בינו לבין הכניסות האחרות בסוג האות.
יש לשים לב שהכרטיס בפורמט PAL כי המערכת מכוונת עצמה ע"פ סוג הטיונר - ולא מבחינה בינו לבין הכניסות האחרות בסוג האות.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

Re: MCE 2005
זאת יכולה להיות בעייה, מכוון שהטיונר של הכרטיס שלי הוא NTSC. אבל אני מאמין שחיפוש מעמיק בקבצי הinf/ini של המערכת יעזור לי למצוא איפה רשימת הפורמטים.idobi כתב:בתשובה לשאלתך השניה - MCE אכן תומכת בקבלת שדר מכניסת s-video (בכרטיסים הנתמכים על-ידה, כמובן).
יש לשים לב שהכרטיס בפורמט PAL כי המערכת מכוונת עצמה ע"פ סוג הטיונר - ולא מבחינה בינו לבין הכניסות האחרות בסוג האות....
גם אני עשיתי את השטות ורכשתי כרטיס בפורמט NTSC - רק אחרי נבירה בקבצי ה inf של דרייבר הכרטיס וניקוי מוחלט של אפיוני ה NTSC...ולאחר מכן התקנה מחודשת של הכרטיס מקבצי ה inf שטופלו - העסק עובד.
עבודה שחורה, אבל בסוף זה השתלם.
עבודה שחורה, אבל בסוף זה השתלם.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

OK. תוכל בבקשה לתת לי הכוונה איפה אני מוצא את קבצי הinf הנחוצים ?idobi כתב:גם אני עשיתי את השטות ורכשתי כרטיס בפורמט NTSC - רק אחרי נבירה בקבצי ה inf של דרייבר הכרטיס וניקוי מוחלט של אפיוני ה NTSC...ולאחר מכן התקנה מחודשת של הכרטיס מקבצי ה inf שטופלו - העסק עובד.
עבודה שחורה, אבל בסוף זה השתלם....
זה לגמרי תלוי בסוג הכרטיס (במקרה שלי מדובר ב AverMedia M150) ולכן לצערי הקבצים שאני שיניתי לא יוכלו לעזור לך.
אם מדובר בכרטיס של Hauppauge אז אני יודע שיש תיקון מאוד קל שצריך לעשות כדי שזה יעבוד.
ע"פ ההודעה הראשונה שלך אני מבין שהכרטיס שברשותך הוא: ATI Theater 550 PRO - לצערי לא מצאתי אף פיסת מידע לגבי שינוי קבצי ה inf שלו
אם מדובר בכרטיס של Hauppauge אז אני יודע שיש תיקון מאוד קל שצריך לעשות כדי שזה יעבוד.
ע"פ ההודעה הראשונה שלך אני מבין שהכרטיס שברשותך הוא: ATI Theater 550 PRO - לצערי לא מצאתי אף פיסת מידע לגבי שינוי קבצי ה inf שלו
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

הבנתי, וקבצי הinf שצריך לשנות נמצאים בsystem32 או שזה גם קשור לכרטיס ?idobi כתב:זה לגמרי תלוי בסוג הכרטיס (במקרה שלי מדובר ב AverMedia M150) ולכן לצערי הקבצים שאני שיניתי לא יוכלו לעזור לך.
ע"פ ההודעה הראשונה שלך אני מבין שהכרטיס שברשותך הוא: ATI Theater 550 PRO - לצערי לא מצאתי אף פיסת מידע לגבי שינוי קבצי ה inf שלו...
עריכה: שאלה נוספת בקשר לMCE. יש לי בנוסף לATI Theater 550 PRO כרטיס FlyVideo2000 ישן, האם אפשרי לשלב את שניהם בMCE ככה שהATI יהיה מחובר לממיר ובזמן שהוא מקליט אוכל לצפות בשדר מהכרטיס השני ולהיפך ?
תודה מראש
אם יש לך כבלים או שני ממירים אזי זה אפשרי
לזכרוני בכבלים חלק מהמידע משודר עדיין אנלוגי על הכבלים - לא כל הערוצים - ואז אחד מכוון לטיונר
MCE 2005 תומך בריבוי TUNER כך שמבחינה זו אין בעיה! בקודם לא היה!
לזכרוני בכבלים חלק מהמידע משודר עדיין אנלוגי על הכבלים - לא כל הערוצים - ואז אחד מכוון לטיונר
MCE 2005 תומך בריבוי TUNER כך שמבחינה זו אין בעיה! בקודם לא היה!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

OK, שאלתי את זה כי יש לי כבליםAdiLev כתב:אם יש לך כבלים או שני ממירים אזי זה אפשרי
MCE 2005 תומך בריבוי TUNER כך שמבחינה זו אין בעיה! בקודם לא היה!...
ד"א, יש לי בממיר הדיגיטלי בנוסף ליציאות הSCART וה-RCA יציאת RF (ככה קוראים לזה או שאני טועה ?) כמו בקיר כדי לחבר לטלויזיה. יש ליציאה הזו יחוד שונה מיציאות הSCART וה-RCA שעל הממיר או שבסופו של עניין כל היציאות זהות ?
MarioMan - לגבי קבצי ה inf - אני מצאתי שיותר קל לעבוד דרך קבצי ההתקנה של הדרייבר טרם ההתקנה ולא מתוך תיקיית ה inf (שבתוך תיקיית windows) לאחר ההתקנה, אך זה תלוי אם קבצי ההתקנה ניתנים ל"פירוק" ולא מגיעים כקובץ התקנה יחיד.
לגבי השאלה השניה - מצטער שאני שוב נושא בשורות רעות, אך MCE תומך בקבוצה מאוד מוגדרת של כרטיסים ובכלל לא בכרטיסים ישנים, כך שה FlyVideo2000 לא יעבוד. יתכן ותוכל בכל זאת להשתמש בשני הכרטיסים כאשר ב FlyVideo2000 תשתמש בתוכנת צפייה יעודית ולא ב MCE.
לגבי השאלה השניה - מצטער שאני שוב נושא בשורות רעות, אך MCE תומך בקבוצה מאוד מוגדרת של כרטיסים ובכלל לא בכרטיסים ישנים, כך שה FlyVideo2000 לא יעבוד. יתכן ותוכל בכל זאת להשתמש בשני הכרטיסים כאשר ב FlyVideo2000 תשתמש בתוכנת צפייה יעודית ולא ב MCE.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

בקשר ל1, ההתקנה אכן נושאת את קבצי הinf. השאלה היא איפה בדיוק משנים את מה שצריך לשנות. בקשר ל2, אני אסתדר גם בלי ה-FlyVideo. תודהidobi כתב:MarioMan - לגבי קבצי ה inf - אני מצאתי שיותר קל לעבוד דרך קבצי ההתקנה של הדרייבר טרם ההתקנה ולא מתוך תיקיית ה inf (שבתוך תיקיית windows) לאחר ההתקנה, אך זה תלוי אם קבצי ההתקנה ניתנים ל"פירוק" ולא מגיעים כקובץ התקנה יחיד.
לגבי השאלה השניה - מצטער שאני שוב נושא בשורות רעות, אך MCE תומך בקבוצה מאוד מוגדרת של כרטיסים ובכלל לא בכרטיסים ישנים, כך שה FlyVideo2000 לא יעבוד. יתכן ותוכל בכל זאת להשתמש בשני הכרטיסים כאשר ב FlyVideo2000 תשתמש בתוכנת צפייה יעודית ולא ב MCE....
אני הלכתי מאוד שרירותי...כל שורה שמזכירה NTSC - מחקתי, בכל אחד מקבצי ה inf. חשוב אבל לבדוק אם בקבצים יש גם שורות ל PAL כך שיהיה לכרטיס על מה להסתמך. אחרי שמחקתי התקתי את הכרטיס עם קבצי ה inf ה"מטופלים". גם זה קצת מסובך כי כעת הקבצים לא יזהו את הכרטיס וצריך לעשות התקנה ידנית לרכיבים.
זה עסק מסובך, עם הרבה ניסוי וטעיה...
זה עסק מסובך, עם הרבה ניסוי וטעיה...