איכות צפייה בין הממרים של יאס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב, אמור לעבור מהוט, לחברת יאס, איזה ממיר יותר מומלץ?

קווטרו או יאס מקס טוטל? האם יש הבדל בין הממרים מבחינת איכות תמונה?

בעבר הייתי ביאס ועברתי להוט, זאת היית טעות מבחינתי לעבור להוט, כיום אני בשלבי סגירת דיל עם יאס, היה לי את הקווטרו וגם את הטוטל, אני מודע ליתרונות של הקווטרו מבחינת הקלטות מרובות וכו', אך איני יודע מה מבין השתיים יותר איכותי מבחינת התמונה ששתי הממירים נותנים.

יש לי בבית מערכת קולנוע איכותית פלוס פלוס וגם מסך חדש, מאוד מאוד חשובה לי איכות התמונה.

כל עזרה תתקבל בברכה, תודה והמשך יום נעים לכולם

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

@FastandFurious
·
תשובות לשאלתך: מבחינת תמונה בשני הממירים אתה לא תראה באיכות טובה כמו בהוט (sd) בלי קשר הממירי hd החדשים של יס מספקים אכות תמונה מצויינת בהשוואה לקוואטרו ולטוטאל.. לגבי הקוואטרו הם כבר לא מספקים אותו כי אין אותו במלאי לטענתם, אולי בגלל שממש בקרוב צריך לצאת הממיר אולטרה החדש.

מקווה שעזרתי:)

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

yakirbest כתב:@FastandFurious
·
תשובות לשאלתך: מבחינת תמונה בשני הממירים אתה לא תראה באיכות טובה כמו בהוט (sd) בלי קשר הממירי hd החדשים של יס מספקים אכות תמונה מצויינת בהשוואה לקוואטרו ולטוטאל.. לגבי הקוואטרו הם כבר לא מספקים אותו כי אין אותו במלאי לטענתם, אולי בגלל שממש בקרוב צריך לצאת הממיר אולטרה החדש.

מקווה שעזרתי:)
...
קודם כל איכות הצפייה ביאס הרבה הרבה יותר טובה מהוט.
מה זה הממירים החדשים של יאס? עדיין לא ייצא האולטר אז מה כבר יש להם חדש שאני לא יודע?

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@FastandFurious
·
קודם כל אתה טועה. האיכות בערוצי הsd בהוט הרבה יותר טובה מהממירים של יס, בדגש על הטוטאל והקווטרו ואני אומר לך את זה בוודאות ומבדיקה שלי אישית, אני יודע ש;ה נשמע לך אולי לא הגיוני אבל זאת המציאות לצערי הרב.. אתה יכול להריץ חיפוש פה בפורום ולראות הרבה פוסטים על זה, והממירים החדשים שהתכוונתי הם hd קטנים שיצאו באוקטובר האחרון אני חושב.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

@yakirbest
תודה, עזוב איפה רואים יותר יפה עכשיו חחח...

איך אתה יודע שבממירים הקטנים שיצאו באוקטובר רואים יותר יפה מהמקס טוטל? זה בדוק? אם באמת ככה אולי אני יקח את הממיר הקטן? וחוץ מאיכות תמונה, אם אני משווה קווטרו והקטן שאמרת מה ההבדל בינהם חוץ מזה שהוא קטן וזה שאתה טוען שרואים בו יותר טוב?

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@FastandFurious
·

אני יודע כי יש לי את שניהם בבית, ומי שחד הבחנה ישר שם לב, הממיר הקטן בהשוואה לטוטאל עולם אחר מבחינת מהירות כי הוא ממש מהיר והכל עובד שם ממש טוב, הבעיה היא שיש לו לא מעט באגים כמו בעיות בתפריטים ואתחולים לסירוגין יכול להיות בגלל שהגירסה חדשה, אם לא חשוב לך ממיר מקליט הייתי הולך עליו.. לגבי הקוואטרו אני לא יודע כי אין לי אותו ולא חושב שהם יספקו לך אותו, תנסה אולי כן כי אני ניסיתי ולא הלך..

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

@yakirbest
·סגרתי איתם על הטוטל, אבל תמיד אפשר לשנות, יש לך קישור לקטן לראות איך הוא נראה? ובקשר לאחכותו בהשוואה לטוטל, אתה בטוח במה שאתה אומר? אולי הטלויזיה שנמצא עליה הטוטל פחות איכותית בתמונה שלה חשבת על זה? חוץ מזה אם הוא איכותי יותר אמורים לראות אתזה במפרטים של השתיים בדקת מפרטים טכנים?

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #8 

yakirbest כתב:@FastandFurious
·

אני יודע כי יש לי את שניהם בבית, ומי שחד הבחנה ישר שם לב, הממיר הקטן בהשוואה לטוטאל עולם אחר מבחינת מהירות כי הוא ממש מהיר והכל עובד שם ממש טוב, הבעיה היא שיש לו לא מעט באגים כמו בעיות בתפריטים ואתחולים לסירוגין יכול להיות בגלל שהגירסה חדשה, אם לא חשוב לך ממיר מקליט הייתי הולך עליו.. לגבי הקוואטרו אני לא יודע כי אין לי אותו ולא חושב שהם יספקו לך אותו, תנסה אולי כן כי אני ניסיתי ולא הלך..
...
·yakirbest
הבנתי שהממיר הקטן הזה הוא בעייתי ועדיף עליו הזאפר הבינוני

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@FastandFurious
·

בדקתי את שניהם על אותה טלוויזיה אבל אמרתי לך ההבדל הוא ממש קטן ולא רציני רק חדי הבחנה יכולים להבחין בזה,

ואין לא מצאתי לך קישור עליו באתר של יס מופיע הדגם הקודם, ולגבי המפרט לא בדקתי את המפרט שלו ולא תמיד יש נתונים על הציוד שלהם אלא אם כן יוצא איזה ממיר דגל בדומה לקווטרו.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

@miki775
·אני לא מכיר בשם מה זה זפר בינוני, בכוח אופן כבר נהיו פה שתיי ממירים שאתה טוען שיותר איכותיים מהטוטל? פשוט ככה הבנתי ממך כי אנחמו עושים השוואה בין שתיים ופתאום העלת את הזפר על הפרק...

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #11 

FastandFurious כתב:@miki775
·אני לא מכיר בשם מה זה זפר בינוני, בכוח אופן כבר נהיו פה שתיי ממירים שאתה טוען שיותר איכותיים מהטוטל? פשוט ככה הבנתי ממך כי אנחמו עושים השוואה בין שתיים ופתאום העלת את הזפר על הפרק...
...
·הזאפר זה ממיר ה HD הישן והטוב והוא טוב יותר מהממיר הקטן שלך..

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

@miki775
שלי? כרגע אני בהוט, רק בגלל עניין עלות מול תועלת, פשוט מרוב שאני נגעל מהוט אז שוב אני חוזר ליאס, נראה לי שהפעם זה סופי... יש לי מסך דיי טוב ואני בטוח שהוא יודע לעשות משהו בנידון בקשר לזה שאתה אמרתה שהחלפת אצלך בין ממירים ובקטן רואים יותר טוב, הציפייה שלי מהמסך בקשר לממיר טוטל זאת, שהמסך ידע לתת מקסימום איכות תמונה גם אם ויגרום לכך שאם הייתי עושה השוואה בין השתיים אז אקבל אותה תמונה...
·

LiorVikel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1068
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

הייתי בהוט ועכשיו ביס. אין על השירות של יס. הזמנתי בשבת טכנאי דרך האתר שהגיע תוך שעה.

לגבי איכות שידור. הוט כרגע משדרים יפה יותר .
אבל זה ממש זמני בחודש הקרוב יס יוצאים עם ממיר שנקרא אולטרה . שהוא ממיר 4K . ו1080 מינימום.
קבוצת הסאונד מס 1 בפייס
https://www.facebook.com/groups/2269981396557133/

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

יהיה בסדר...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”