סלקום TV בנוסף לYES
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
שלום לכולם
מנוי היום של YES
יוצא לי לשלם באופן קבוע מדי חודש כמה עשרות ש"ח נוספים תוספת בגין רכישת תוכן לילדים (בעיקר ערוצים מתחדשים ב VOD).
האם לדעתכם כדאי לרכוש מנוי בסלקום TV עם הסטרימר של אפל (שאגב כם ככה התכוונתי לרכוש ללא קשר) על מנת לפתור את העניין ולקבל ספריית VOD ללא הגבלה? האם יש ערך מוסף לסרטים או לסדרות בסלקום TV בנוסף לYES או שמה מיותר וחבל על הכסף?
מנוי היום של YES
יוצא לי לשלם באופן קבוע מדי חודש כמה עשרות ש"ח נוספים תוספת בגין רכישת תוכן לילדים (בעיקר ערוצים מתחדשים ב VOD).
האם לדעתכם כדאי לרכוש מנוי בסלקום TV עם הסטרימר של אפל (שאגב כם ככה התכוונתי לרכוש ללא קשר) על מנת לפתור את העניין ולקבל ספריית VOD ללא הגבלה? האם יש ערך מוסף לסרטים או לסדרות בסלקום TV בנוסף לYES או שמה מיותר וחבל על הכסף?
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@ariesjer
·
לצורך הדיון
כשאלה עקרונית, מעבר לאותו פוסט ספציפי..
מה עדיף לדעתכם, VOD של הוט/יס בעלות 35 ש"ח לחודש
או נטפליקס באותו המחיר?
יותר ויותר אנשים יבינו לאט לאט שנטפליקס/אמאזון לא מתחרות ביס והוט אלא ב-VOD שלהן
שמשדר בכל מקרה את אותם התכנים שמשודרים בלופ אין סופי במסגרת הערוצים
אז באותו המחיר ברור שעדיף תוכן נוסף
לגבי השאלה של פותח הפוסט :
עמודה ראשונה: חבילת בסיס ל-VOD של יס: 30 ש"ח , ובנוסף 14.8 ש"ח לכל חבילת ילדים: ניקולידיאן, הופ, ג'וניור וכ"ו
לצורך ההמחשה : VOD ו-2 חבילות, עלות חודשית 60 ש"ח הכוללת ציוד קצה
מחיר לשנתיים: 1,440
עמודה שנייה: סטרימר/אפלTV בעלות חד פעמית של כ- 500 ש"ח למכשיר אמין , עליו תתקין קודי+אפליקציות תוכן + שימוש נרחב ביו-טיוב
מחיר לשנתיים: 500 ש"ח
מחיר+נטפליקס= 1,190 ש"ח (כולל הטבת חודש ראשון חינם)
עמודה 3: סלקום עם אפל: VOD של סלקום+ אפליקציות תוכן+ שימוש ביוטיוב
מחיר לשנתיים : 2,400 ש"ח
לדעתי, היות והשימוש הוא אך ורק לילדים עדיף לך כלכלית לרכוש סטרימר עם קודי , אפילו להתחבר לנטפליקס אם תרצה תוכן למבוגרים
בסוף השנתיים ציוד הקצה/סרטימר נשאר שלך
·
לצורך הדיון
כשאלה עקרונית, מעבר לאותו פוסט ספציפי..
מה עדיף לדעתכם, VOD של הוט/יס בעלות 35 ש"ח לחודש
או נטפליקס באותו המחיר?
יותר ויותר אנשים יבינו לאט לאט שנטפליקס/אמאזון לא מתחרות ביס והוט אלא ב-VOD שלהן
שמשדר בכל מקרה את אותם התכנים שמשודרים בלופ אין סופי במסגרת הערוצים
אז באותו המחיר ברור שעדיף תוכן נוסף
לגבי השאלה של פותח הפוסט :
עמודה ראשונה: חבילת בסיס ל-VOD של יס: 30 ש"ח , ובנוסף 14.8 ש"ח לכל חבילת ילדים: ניקולידיאן, הופ, ג'וניור וכ"ו
לצורך ההמחשה : VOD ו-2 חבילות, עלות חודשית 60 ש"ח הכוללת ציוד קצה
מחיר לשנתיים: 1,440
עמודה שנייה: סטרימר/אפלTV בעלות חד פעמית של כ- 500 ש"ח למכשיר אמין , עליו תתקין קודי+אפליקציות תוכן + שימוש נרחב ביו-טיוב
מחיר לשנתיים: 500 ש"ח
מחיר+נטפליקס= 1,190 ש"ח (כולל הטבת חודש ראשון חינם)
עמודה 3: סלקום עם אפל: VOD של סלקום+ אפליקציות תוכן+ שימוש ביוטיוב
מחיר לשנתיים : 2,400 ש"ח
לדעתי, היות והשימוש הוא אך ורק לילדים עדיף לך כלכלית לרכוש סטרימר עם קודי , אפילו להתחבר לנטפליקס אם תרצה תוכן למבוגרים
בסוף השנתיים ציוד הקצה/סרטימר נשאר שלך
אל תכניס את קודי למשוואה מסיבה פשוטה: מדובר על התעסקות אין סופית והעלמות בלתי פוסקת של תכנים/הרחבות. נטפליקס זה הפתרון הכי טוב למי שצורך VOD, סלקום באפל TV יכול לענות על הצורך בערוצי ספורט + ערוצים ליניארים בסיסיים.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@ariesjer
·
צודק, אבל...
פותח הפוסט דיבר על תוכן לילדים וככזה נטפליקס אינו מהווה חלופה
אין מספיק תוכן מדובב לילדים סרטים או סדרות
לדעתי, ברור שלמבוגרים עדיף נטפליקס על פני ה- VOD של יס
·
צודק, אבל...
פותח הפוסט דיבר על תוכן לילדים וככזה נטפליקס אינו מהווה חלופה
אין מספיק תוכן מדובב לילדים סרטים או סדרות
לדעתי, ברור שלמבוגרים עדיף נטפליקס על פני ה- VOD של יס
-
shiki
- חבר ותיק

תודה לעונים
בגדול בשביל שתבינו יותר לעומק את הדילמה, אני משלם כיום כ50-70 ש"ח מידי חודש תוספות מעבר לתשלום החודשי השוטף. את ה 25 ש"ח של התשלום בגין ה VOD אני לא לוקח בחשבון כי אנו צופים הדוקים גם בסדרות החינמיות למבוגרים.
כפי שכתבתי קודם את הסטרימר של APPLE אני מתכנן זה זמן מה לרכוש וגם אעשה זאת ללא קשר להחלטה שאקבל במקרה זה ועכשיו, מנקודת מבטי ניתן הרי לרכוש אותו יחד עם סלקום TV ואז התשלום החודשי לסלקום יוצא לי כ -70 ש"ח. (שזה פלוס מינוס מה שאני משלם היום לתוספות של יס) השאלה היא האם התכנים לילדים בסלקום יתנו מענה מספיק טוב וירצו את הקטנטנטים ומעבר לכך האם יש ערך מוסף לסרטים/סדרות בסלקום או שמא זה חופף את התכנים ביס?
בגדול בשביל שתבינו יותר לעומק את הדילמה, אני משלם כיום כ50-70 ש"ח מידי חודש תוספות מעבר לתשלום החודשי השוטף. את ה 25 ש"ח של התשלום בגין ה VOD אני לא לוקח בחשבון כי אנו צופים הדוקים גם בסדרות החינמיות למבוגרים.
כפי שכתבתי קודם את הסטרימר של APPLE אני מתכנן זה זמן מה לרכוש וגם אעשה זאת ללא קשר להחלטה שאקבל במקרה זה ועכשיו, מנקודת מבטי ניתן הרי לרכוש אותו יחד עם סלקום TV ואז התשלום החודשי לסלקום יוצא לי כ -70 ש"ח. (שזה פלוס מינוס מה שאני משלם היום לתוספות של יס) השאלה היא האם התכנים לילדים בסלקום יתנו מענה מספיק טוב וירצו את הקטנטנטים ומעבר לכך האם יש ערך מוסף לסרטים/סדרות בסלקום או שמא זה חופף את התכנים ביס?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@shiki
·
כשמשווים:
Yes + תשלום 70₪ + קניית אפל tv
עם
Yes + סלקום + קניית אפל tv
אין ספק שהייתי בוחר באופציה 2. אתה תקבל אקסטרה תכנים לילדים + הרבה מאוד תוכן לא חופף (סדרות הדגל חופפות אך יש הרבה מאוד תכנים איכותיים שלא קיימים ב-yes) תוסיף לזה את חבילת ערוצי הספורט ב hd שמקבלים בסלקום ללא עלות לחצי שנה והעשרת מאוד את הספרייה שלך בתוספת תשלום נמוכה יחסית.
בעיניי, כל ההשוואות לקודי או למחיר הסופי לא רלוונטיות לדילמה שלך.
בכל מקרה בעולם ללא התחייבויות מומלץ לנסות. מקסימום תבטל אחרי חודש.
בהצלחה
·
כשמשווים:
Yes + תשלום 70₪ + קניית אפל tv
עם
Yes + סלקום + קניית אפל tv
אין ספק שהייתי בוחר באופציה 2. אתה תקבל אקסטרה תכנים לילדים + הרבה מאוד תוכן לא חופף (סדרות הדגל חופפות אך יש הרבה מאוד תכנים איכותיים שלא קיימים ב-yes) תוסיף לזה את חבילת ערוצי הספורט ב hd שמקבלים בסלקום ללא עלות לחצי שנה והעשרת מאוד את הספרייה שלך בתוספת תשלום נמוכה יחסית.
בעיניי, כל ההשוואות לקודי או למחיר הסופי לא רלוונטיות לדילמה שלך.
בכל מקרה בעולם ללא התחייבויות מומלץ לנסות. מקסימום תבטל אחרי חודש.
בהצלחה
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@shiki
·
ראשית, עדיין הייתי מתנסה בקודי, מקסימום זה יצליח
אבל, אם קודי לא בחשבון והמצב הוא כמו ש VIVI אומר והחלופות הן 2 האופציות , סלקום+YES לעומת YES+ 70
הייתי בוחר כמו VIVI
סלקום+ YES
1. הנחת מוצא ראשונה: סלקום זה לא מוצר מוגמר , מידי רבעון (פלוס מינוס) עולה ערוץ או יותר ככה שבמחיר הקבוע תקבל כל הזמן עולמות תוכן נוספים, חלקם שונים מאלו של יס כמו ערוצי הלייף סטייל או נשיונל גיאוגרפיק ב-VOD , סדרות שונות (נשק קטלני, מוצארט בג'ונגל ומיסטר רובוט למשל מומלצות מאוד ולא משודרות ביס)
2. עולם התוכן של הילדים עשיר דיו ויכול לספק אך תלוי גיל הילדים...
עד גילאי 7-8 לדעתי ה VOD מספק בהחלט , בטח בשילוב של יוטיוב וערוצים לניארים שיש לך ביס
נערים הסיפור שונה וכרגע (לדעתי) חסר תוכן בסלקום לשכבת הגיל הזאת
·
ראשית, עדיין הייתי מתנסה בקודי, מקסימום זה יצליח
אבל, אם קודי לא בחשבון והמצב הוא כמו ש VIVI אומר והחלופות הן 2 האופציות , סלקום+YES לעומת YES+ 70
הייתי בוחר כמו VIVI
סלקום+ YES
1. הנחת מוצא ראשונה: סלקום זה לא מוצר מוגמר , מידי רבעון (פלוס מינוס) עולה ערוץ או יותר ככה שבמחיר הקבוע תקבל כל הזמן עולמות תוכן נוספים, חלקם שונים מאלו של יס כמו ערוצי הלייף סטייל או נשיונל גיאוגרפיק ב-VOD , סדרות שונות (נשק קטלני, מוצארט בג'ונגל ומיסטר רובוט למשל מומלצות מאוד ולא משודרות ביס)
2. עולם התוכן של הילדים עשיר דיו ויכול לספק אך תלוי גיל הילדים...
עד גילאי 7-8 לדעתי ה VOD מספק בהחלט , בטח בשילוב של יוטיוב וערוצים לניארים שיש לך ביס
נערים הסיפור שונה וכרגע (לדעתי) חסר תוכן בסלקום לשכבת הגיל הזאת
-
shiki
- חבר ותיק

@סהרגבריאלי
·
@vivi
.
תודה על המענה המפורט
קודי הוא לא פיתרון מבחינתי - לא יציב ומסובך מידיי ואת זה אני כותב אחרי שרכשתי את ה CUBOX ובאמת שניסיתי בשנתיים האחרונות - בסוף התייאשתי.
נראה לי שאזמין סלקום, ננסה חודש חודשיים ואם לא יהיה טוב במקרה הגרוע אבטל ואשאר עם האפל טי וי.
·
@vivi
.
תודה על המענה המפורט
קודי הוא לא פיתרון מבחינתי - לא יציב ומסובך מידיי ואת זה אני כותב אחרי שרכשתי את ה CUBOX ובאמת שניסיתי בשנתיים האחרונות - בסוף התייאשתי.
נראה לי שאזמין סלקום, ננסה חודש חודשיים ואם לא יהיה טוב במקרה הגרוע אבטל ואשאר עם האפל טי וי.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@shiki
·
רק מה גיל הילדים לא רשמת
ככל שהם יותר קטנים המעבר יהיה יותר "חלק"
לדעתי (האישית,ייתכן ויהיו שיחשבו אחרת), סלקום עדיין לא מתאים לגילאי 14-15
·
רק מה גיל הילדים לא רשמת
ככל שהם יותר קטנים המעבר יהיה יותר "חלק"
לדעתי (האישית,ייתכן ויהיו שיחשבו אחרת), סלקום עדיין לא מתאים לגילאי 14-15
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. מה אתה עושה מבחינת אינטרנט - אם 40 מגה מתאים לך - ואפשר ב149 לקבל את האפל - אולי זו האפשרות האידיאלית - סגור איתם את הטריפל/קואטרו הזה וסגור הכל ביחד.
ב. גם אם לא, כדאי לחשוב מה לעשות - למשל - לקנות אפל טי וי, לקחת מנוי לחודש/חודשיים ולראות איך זה ואז לקחת את הממיר מהם. (בשאיפה שתצליח לסגור דיל שכזה).
ב. גם אם לא, כדאי לחשוב מה לעשות - למשל - לקנות אפל טי וי, לקחת מנוי לחודש/חודשיים ולראות איך זה ואז לקחת את הממיר מהם. (בשאיפה שתצליח לסגור דיל שכזה).
- GalitAharon-shemesh
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@shiki
·
גיל 13 זה קצת בעייתי מבחינת התכנים בסלקום
(בתקווה שיעלו את ערוץ הילדים מתי שהוא)
בכל מקרה אם זה במקביל לערוצים הלניארים שיש לך ביס אז לא אמורה להיות בעיה
מה גם שבאפלTV יש כמות אדירה של משחקים ככה שהילדים בקושי יראו טלוויזיה
·