כיון רסיבר ( לא כיול)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sharonarkash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב אנשים יקרים ,
אפשר להגיד שאני חדש בתחום אבל מבין עניין ועם מערכת ביתית חמודה.השאלה שלי כשאני שם את הרסיבר על מצב mono יעני סטריאו שהקדמיים עובדים בלבד הסאב לא מנגן לי. זה טבעי? נורמלי? כמובן שבדקתי בכל הפונקציות של הרסיבר למעט בסראונד שהוא עובד ומרגיש נפלא.חשוב לציין שאני עדיין בשלבי הכרות עם הרסיבר .על הדרך במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים האחוריים כמו מהקדמיים מה עושים? קונים מגבר דו ערוצי ומחליפים בניהם כל הזמן? רוב הזמן זה סרטים וסדרות מידי פעם מוזיקה שבא לי להרגיש גם את האחוריים נותנים אקשן. הרסיבר הינו פיוניר 1131
אשמח לתשובות והסברים קצרצרים

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #2 

1.
כשאני שם את הרסיבר על מצב mono יעני סטריאו שהקדמיים עובדים בלבד הסאב לא מנגן לי
...
מונו יעני סטריאו? מה זה?
בכל מקרה, כמובן שבתוכן מונו או סטריאו, הסאב לא משתתף, הרי אין ערוץ אודיו לסאב בתוכן מונו או סטריאו.
אם בכל זאת אתה רוצה שהסאב ישתתף, אתה צריך להגדיר אותו בסטאפ של הרסיבר כ- Plus, ולא Yes.
כשהסאב מוגדר Plus, התדרים שמתחת להגדרת הקרוסאובר יופנו אל הסאב.

2.
על הדרך במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים האחוריים כמו מהקדמיים מה עושים?
...
במצבי הסוראונד יש מצב שנקרא all ch stereo, או משהו דומה.
מצב זה מנגן תוכן סטריאו לכל הרמקולים, כולל הסנטר והסאב.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

תן פרטים. אילו רמקולים יש לך, איזה סאב, איך הכיוון שלהם בהגדרות, קטנים או גדולים...
מונו זה יחיד, כלומר פחות מסטריאו. אתה לא רמו לשמוע מהרמקולים האחרויים מוזיקה, זה לא נותן שום דבר רק מבלבל ומעייף.

sharonarkash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה לכם חברים על המידע! קראתי קצת פורומים פה באתר ובחור נחמד בשם טל דיבר איתי טלפונית והסביר לי. בקיצור התחלתי ליישר קווים ושאלות שהיו פתוחים. אחלה ערב ושבוע מבורך עם הרבה צלילים:)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”