setup ראשוני לקונטורלור smartthings + מודול פיבארו 3k

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
meirotstein פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

אני מתכנן להכנס לעולם הבית החכם, כרגע מתכנן להזמין קונטרולר smatthings מאנגליה והדבר הראשון שארצה לחבר אליו הוא הדוד.
קראתי את השרשור המצויין שהובא פה, עושה הרבה סדר, אני אנסה לשים יד על קונטרולר 3k של פיבארו.

מה שכן, אני מעוניין שתהיה אפשרות להדליק את הדוד גם באמצעות מפסק, כך שאוכל לשלוט עליו באמצעות האפליקציה וגם שבבית יוכלו להדליק אותו כרגיל, כמובן שהאפליקציה תתן לי חיווי אם הדוד דולק גם אם הוא הודלק ידנית, כמו כן אני מעוניין להיות מסוגל להגדיר טיימר אוטומטי שיכבה את הדוד אחרי x זמן בין אם הופעל באמצעות האפליציה או ידנית.

עד כמה קשה לגרום למה שאני רוצה לקרות?

האם עדיף לי ללכת על המודול הזה במקום?

תודה!

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2568
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #2 

@meirotstein
·

1. מציע לך לוודא תאימות של מודול הפיברו והבקר שאתה מתכוון לרכוש
http://www.vesternet.com/compatibility/ ... lity-guide

2. כמובן שתזדקק לממסר/מגען.

3. בכניסה למודול ממסר אפשר לחבר לחצן עם תאורת סימון מובנת בלחצן או חיצונית (יש כאלה של גוויס ותואמים) ולהגדיר מצב לחצן בפרמטרים של המודול, את תאורת הסימון מחברים במקביל לדוד או למגען ממסר.
זה יאפשר שליטה מהבקר ומהלחצן במקביל כולל חייוי על מצב הדוד גם באפליקציה וגם בתאורת הסימון בלחצן.
יש חשיבות לשימוש בלחצן ולא מפסק מבחינת לוגיקת ההפעלה.

4. אפשר להגדיר במודול פיברו כיבוי אוטומטי אחרי X זמן באמצעות פרמטרים (יש עוד דרכים לעשות זאת אבל לדעתי זאת הדרך הפשוטה והכי נכונה) .

5. לא מכיר את המודול הספציפי שציינת יש מצב שהיוא יכול להיות פתרון אבל לדעתי תזדקק למגען/ממסר בכל מקרה.

בהצלחה
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.

meirotstein פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Grappa
·
מעולה, תודה רבה.

raoul
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

לאחר הרבה התעניינות וחיפושים הזמנתי בדיוק את המודול הזה שהבאת בקישור (SECURE SIR321)
הזמני אותו דרך EBAY
אני מתכוון לחבר לו מגען כמו שמוסבר בשישורים בפורום.
חבל שאין לו עוד זמני פעולה בהפעלה הידנית חוץ מה-3 (30,60,120) אבל זה די סוגר לי את הפינה וההפעלה נוחה ופשוטה.

meirotstein פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@raoul
·
אשמח אם תעדכן מה תובנותיך לאחר התקנה + תמונה (אני רוצה לראות איך זה נראה מבחינה אסתטית)
באיזה קונטרלור אתה משתמש?

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”