רגע לפני רכישת tp-link vr600
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
צהריים טובים, אני רוצה לרכוש את הראוטר הזה, ראיתי אותו בKSP ורציתי לשאול אם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת עליו...
יש ברשותי בזק בינלאומי תשתית וספק (שוק סיטונאי) 100 מגה ואני לא מרוצה מהראוטר שהם סיפקו.
מישהו התנסה בו ויש לו חוות דעת עליו? כי לא מצאתי חוות דעת פה באתר...
תודה לעוזרים.
יש ברשותי בזק בינלאומי תשתית וספק (שוק סיטונאי) 100 מגה ואני לא מרוצה מהראוטר שהם סיפקו.
מישהו התנסה בו ויש לו חוות דעת עליו? כי לא מצאתי חוות דעת פה באתר...
תודה לעוזרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למשתמש @itaysp יש אותו.
תשומת הלב שאפשר להביא אותו בכ-86-100 יורו עד הבית. (כביכול אמורים לקבל החזר מסים וזה יצא 86).
תשומת הלב שאפשר להביא אותו בכ-86-100 יורו עד הבית. (כביכול אמורים לקבל החזר מסים וזה יצא 86).
קיבלתי אותו בשבוע שעבר ואני מרוצה.
אני לא משתמש במודם שבו כי אני מחובר ל UNLIMITED, אבל בינתיים הכל טוב.
ה WIFI חזק בכל הדירה ואני מקבל את מקסימום המהירות (200 מגה),
והוא עדיין לא נתקע או יצא מצב שהייתי צריך לעשות לו ריסט (אבל אני משתמש בו שבוע..)
הזמנתי באמאזון איטליה ב 100 יורו עד הבית והוא הגיע תוך 3 ימים.
אני לא משתמש במודם שבו כי אני מחובר ל UNLIMITED, אבל בינתיים הכל טוב.
ה WIFI חזק בכל הדירה ואני מקבל את מקסימום המהירות (200 מגה),
והוא עדיין לא נתקע או יצא מצב שהייתי צריך לעשות לו ריסט (אבל אני משתמש בו שבוע..)
הזמנתי באמאזון איטליה ב 100 יורו עד הבית והוא הגיע תוך 3 ימים.
לרכוש אותו רק מחול. הדגם בארץ חסום מעדכוני קושחה מכל סוג (כולל רשמיים של tplink)
https://www.hometheater.co.il/vp2588825
אם הבעיה לא תפתר מול בנדא, אני ארכוש עוד אחד מאמזון ואת הישראלי אני ההפוך ל AP בחדר אחר...
עד כה ידעתי שמוצרי אלקטרוניקה לא רוכשים בארץ, היום למדתי שגם מוצרי רשת אסור לרכוש כאן יותר...
https://www.hometheater.co.il/vp2588825
אם הבעיה לא תפתר מול בנדא, אני ארכוש עוד אחד מאמזון ואת הישראלי אני ההפוך ל AP בחדר אחר...
עד כה ידעתי שמוצרי אלקטרוניקה לא רוכשים בארץ, היום למדתי שגם מוצרי רשת אסור לרכוש כאן יותר...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@Deicide
·
אתה משתמש בDECT?
אתה יודע אם מופעל אצלך VECTORING?
·
אתה משתמש בDECT?
אתה יודע אם מופעל אצלך VECTORING?
@yakirbest
·
תתקשר לחברת בנדא להתלונן. תגיד שיש לך באגים כמו אין אפשרות לראות UPTIME (כמה זמן הוא מחובר מאז ההדלקה), שה DMZ לא עובד וגם המדפסת ברשת לא עובדת, והחיבור ל VDSL לוקח הרבה זמן מהרגיל (כל אלו הם באגים אמיתיים בקושחה שקיימת בו וכולם תוקנו בקושחה העדכנית 60614).
זה אמנם יהיה מבאס להפרד ממנו לכמה שבועות, אבל הם ישדרגו לך את הקושחה לגרסה אוניברסאלית כי אין להם כרגע קושחה ישראלית מוגבלת בגרסה האחרונה. זה מה שטכנאי השירות אמר לי (הציע לשלוח כמה שיותר מהר לפני שיוצאיו עדכון לישראל ואז שוב אתה נתקע עם קושחה חסומה לעדכונים שותפים).
·
תתקשר לחברת בנדא להתלונן. תגיד שיש לך באגים כמו אין אפשרות לראות UPTIME (כמה זמן הוא מחובר מאז ההדלקה), שה DMZ לא עובד וגם המדפסת ברשת לא עובדת, והחיבור ל VDSL לוקח הרבה זמן מהרגיל (כל אלו הם באגים אמיתיים בקושחה שקיימת בו וכולם תוקנו בקושחה העדכנית 60614).
זה אמנם יהיה מבאס להפרד ממנו לכמה שבועות, אבל הם ישדרגו לך את הקושחה לגרסה אוניברסאלית כי אין להם כרגע קושחה ישראלית מוגבלת בגרסה האחרונה. זה מה שטכנאי השירות אמר לי (הציע לשלוח כמה שיותר מהר לפני שיוצאיו עדכון לישראל ואז שוב אתה נתקע עם קושחה חסומה לעדכונים שותפים).
אמזון איטליה הפסיקו את השליחה שלו לישראל. הם חזרו אלי ואמרו שיש בעיה עם המכס בארץ לגבי מוצרי WIFI 5GHz. זה בעיה ממש רצינית כי בארץ אם קונים מקבלים ראוטר חסום בפני עדכוני החברה השותפים.. ז"א מקבלים מוצר נחות ומלא באגים ללא אפשרות שדרוג...