התלבטות לאחר קניה של OLED להחלפה ל-65KS9500
היי, שבוע טוב.
לאחר קניה של OLED B6 בגדלים של 55 ו-65 שעדיין לא הותקנו בביתי, יצא לי לראות בתצוגה בדיוטי פרי את ה-65KS9500 ונדהמתי לגלות איכות צפיה שעוד לא נתקלתי בה.
יש לציין שעדיין לא יצא לי לראות ב-OLED שרכשתי, אך באותה תצוגה הייתה גם ה-OLED היותר ישנה של LG והאיכות צפיה בה לא הייתה משהו בהשוואה ל-65KS9500.
כמובן שהציגו בחנות במסך ה-65KS9500 סמפלים שהחמיאו לאיכות התמונה, אבל עדיין מאוד נפעמתי מהאיכות.
השאלה שלי, האם אתם יכולים להרגיע אותי שהמסכים שרכשתי טובים יותר מה-65KS9500 לצפיה בתכני בלוריי?
לאחר קניה של OLED B6 בגדלים של 55 ו-65 שעדיין לא הותקנו בביתי, יצא לי לראות בתצוגה בדיוטי פרי את ה-65KS9500 ונדהמתי לגלות איכות צפיה שעוד לא נתקלתי בה.
יש לציין שעדיין לא יצא לי לראות ב-OLED שרכשתי, אך באותה תצוגה הייתה גם ה-OLED היותר ישנה של LG והאיכות צפיה בה לא הייתה משהו בהשוואה ל-65KS9500.
כמובן שהציגו בחנות במסך ה-65KS9500 סמפלים שהחמיאו לאיכות התמונה, אבל עדיין מאוד נפעמתי מהאיכות.
השאלה שלי, האם אתם יכולים להרגיע אותי שהמסכים שרכשתי טובים יותר מה-65KS9500 לצפיה בתכני בלוריי?
הB6 מציגה תמונה מדהימה, בייחוד בסרטי 4K וHDR.
אל תקח את איכות הצפיה בYES/HOT כמדד - כי השידור שלהם ממש לא איכותי.
אם כבר, בדוק בנטפליקס - שם האיכות מצויינת.... אבל עדיין, אין מה להשוות אל מול איכות תקליטורי 4K וHDR. צפיתי עד כה באקס מן אפוקליפס ובUNDERWORLD הראשון - ובשניהם הלסת נשמתה ארצה.
איכות שלא תראה בשום מקום אחר. מבחינת קונטרסט - אין לOLED מתחרים היום. בבהירות הLED מנצח ברור.
אני למשל לא מתלהב מבהירות גבוהה - לשימושים שלי, לא מתאים לי פרוג'קטור מול העיניים. ולכן הOLED הוא מבחינת MUST
עם מסכי OLED פשוט מכבים את האור, מכינים פופקורן ונהנים מכל רגע.
אל תקח את איכות הצפיה בYES/HOT כמדד - כי השידור שלהם ממש לא איכותי.
אם כבר, בדוק בנטפליקס - שם האיכות מצויינת.... אבל עדיין, אין מה להשוות אל מול איכות תקליטורי 4K וHDR. צפיתי עד כה באקס מן אפוקליפס ובUNDERWORLD הראשון - ובשניהם הלסת נשמתה ארצה.
איכות שלא תראה בשום מקום אחר. מבחינת קונטרסט - אין לOLED מתחרים היום. בבהירות הLED מנצח ברור.
אני למשל לא מתלהב מבהירות גבוהה - לשימושים שלי, לא מתאים לי פרוג'קטור מול העיניים. ולכן הOLED הוא מבחינת MUST
עם מסכי OLED פשוט מכבים את האור, מכינים פופקורן ונהנים מכל רגע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי ראית את דגם 910? שהוא למעשה FHD ולא 4K ?
בכל מקרה - אני חושב שגם באיכות המוצר, וגם באיכות האחריות - עשית החלטה נכונה.
בכל מקרה - אני חושב שגם באיכות המוצר, וגם באיכות האחריות - עשית החלטה נכונה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בחדר מואר ועם תכנים בספקטרום היותר בהיר בסקאלה לדעתי הסמסונג עדיפה. אפילו זו עם התאורה המסגרתית על מגרעותיה.
לצפייה בחדר חשוך, עם תכנים בספקטרום היותר כהה יהיה יתרון ל- OLED - רק בגלל הסיבה שהוא יכול לשלוט על פיקסלים בנפרד ולהציג אלמנט מאד מואר לצד רקע מאד חשוך. (מה שכאמור פחות בא ליידי ביטוי בחדר מואר או עם תכנים בהירים יותר)
אני לא חושב שיש כאן מנצח בנוקאוט, אלא לדעתי הצופה צריך לבחור את המסך לפי הפרמטרים שיותר מדברים אליו. בכל אחד מהמסכים יש פשרה שונה.
לצפייה בחדר חשוך, עם תכנים בספקטרום היותר כהה יהיה יתרון ל- OLED - רק בגלל הסיבה שהוא יכול לשלוט על פיקסלים בנפרד ולהציג אלמנט מאד מואר לצד רקע מאד חשוך. (מה שכאמור פחות בא ליידי ביטוי בחדר מואר או עם תכנים בהירים יותר)
אני לא חושב שיש כאן מנצח בנוקאוט, אלא לדעתי הצופה צריך לבחור את המסך לפי הפרמטרים שיותר מדברים אליו. בכל אחד מהמסכים יש פשרה שונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
לי יש את ה KS9500 בגודל 65 ואני אומר לך..... עשית החלטה נבונה ביותר שבחרת OLED
שרואים סרט רוצים להנות מכל הסצנות בסרט ולא רק מהקטעים שמצולמים באור אלא גם מאלה שמצולמים בחושך ואת זה רק ה OLED יספק לך.
אין לך בכלל מה לחשוש. בחירה מעולה ששוה את ההפרש במחיר!
בהצלחה
שרואים סרט רוצים להנות מכל הסצנות בסרט ולא רק מהקטעים שמצולמים באור אלא גם מאלה שמצולמים בחושך ואת זה רק ה OLED יספק לך.
אין לך בכלל מה לחשוש. בחירה מעולה ששוה את ההפרש במחיר!
בהצלחה
·twtw כתב:יצא לי לראות בתצוגה בדיוטי פרי את ה-65KS9500
ונדהמתי לגלות איכות צפיה שעוד לא נתקלתי בה....
ראית סרטי הדגמה בחנות עם תצוגת פלורוסנט חזקה ...
שים לב לשירשור הזה : https://www.hometheater.co.il/vp2547651#2547651
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
להתאכזב מ-B6?
זה אפשרי?!
בתור אחד שהחזיר חזרה KS9500 לחנות כי לא יכל לסבול את התאורה המסגרתית הנוראית שלה,
ואחר כך הלך וקנה B6,
הסר כל דאגה מליבך.
אתה בידיים טובות.
זה אפשרי?!
בתור אחד שהחזיר חזרה KS9500 לחנות כי לא יכל לסבול את התאורה המסגרתית הנוראית שלה,
ואחר כך הלך וקנה B6,
הסר כל דאגה מליבך.
אתה בידיים טובות.