האם שלט LOGITECH HARMONY יעשה את זה?
1. כיוון הרסיבר לעוצמה מסויימת.
2. הדלקת הטלויזיה.
3. שינוי המסך במחשב (להעביר ממסך המחשב לטלויזיה).
4. פתיחת תוכנת JRIVER במצב THEATER VIEW.
אני די בטוח ש-1 ו-2 אפשריים, אבל מה לגבי 3 ו-4?
אני משער שאצטרך IR RECEIVER למחשב, אבל האם זה באמת יעבוד בסופו של דבר?
תודה.
2. הדלקת הטלויזיה.
3. שינוי המסך במחשב (להעביר ממסך המחשב לטלויזיה).
4. פתיחת תוכנת JRIVER במצב THEATER VIEW.
אני די בטוח ש-1 ו-2 אפשריים, אבל מה לגבי 3 ו-4?
אני משער שאצטרך IR RECEIVER למחשב, אבל האם זה באמת יעבוד בסופו של דבר?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא נראה לי. אתה יכול לגדיר לו שישלח מספר מסויים של פולסים בפקודה, אבל לא הגדרה של ערך ספציפי.
2. מן הסתם שכן.
3. שינוי מסך במחשב?
4. ???
אני מניח שאם יש לך מקלט IR מחובר למחשב, זה יהיה תלוי בתוכנה שמגיעה איתו ולא בהרמוני.
בנוסף, ההרמוני מכיר קודים של שלטים אחרים, אתה לא יכול להגדיר לו פקודות שאתה ממציא (עד כמה שידוע לי), לפחות בשלטים הרגילים שלהם.
2. מן הסתם שכן.
3. שינוי מסך במחשב?
4. ???
אני מניח שאם יש לך מקלט IR מחובר למחשב, זה יהיה תלוי בתוכנה שמגיעה איתו ולא בהרמוני.
בנוסף, ההרמוני מכיר קודים של שלטים אחרים, אתה לא יכול להגדיר לו פקודות שאתה ממציא (עד כמה שידוע לי), לפחות בשלטים הרגילים שלהם.
1. טוב זה כבר לא כזה משנה, אם אני יכול פשוט לשנות ווליום עם השלט לוג'יטק אז אני לא צריך לקום כדי לקחת את השלט של הרסיבר. מספיק טוב מבחינתי.
2. סבבה.
3. למחשב שלי מחוברים מסך DELL ב-DVI ורסיבר ב-HDMI. הרסיבר מחובר לרמקולים ולפלזמה. כשאני רואה סרט, אני הולך להגדרות של WINDOWS שבהן אני בוחר באיזה מסך תופיע התמונה.
4. ...
לגבי 3-4, קראתי על מכשיר בשם FLIRC. זה רסיבר IR שבעצם ממיר פקודות IR ל-KEY STROKES של מקלדת. ואז למשל יש KEYBOARD SHORTCUT של JRIVER שמעביר אותו ל-THEATER MODE, אז נראה לי שהדבר אפשרי בסך הכל. עדיין לא סגור על זה, אמשיך לברר... בכל מקרה, ה-FLIRC עולה 20 דולר.
2. סבבה.
3. למחשב שלי מחוברים מסך DELL ב-DVI ורסיבר ב-HDMI. הרסיבר מחובר לרמקולים ולפלזמה. כשאני רואה סרט, אני הולך להגדרות של WINDOWS שבהן אני בוחר באיזה מסך תופיע התמונה.
4. ...
לגבי 3-4, קראתי על מכשיר בשם FLIRC. זה רסיבר IR שבעצם ממיר פקודות IR ל-KEY STROKES של מקלדת. ואז למשל יש KEYBOARD SHORTCUT של JRIVER שמעביר אותו ל-THEATER MODE, אז נראה לי שהדבר אפשרי בסך הכל. עדיין לא סגור על זה, אמשיך לברר... בכל מקרה, ה-FLIRC עולה 20 דולר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, יש מצב שאפשר לעשות את זה כך.
לכל אקטיביטי אתה יכול להגדיר מספר פעולות שאתה צריך כדי להגיע למצב שבו הכל עובד כמו שאתה רוצה. אני מניח שתוכל למשל לקחת מוצר כלשהו שלא רלוונטי לציוד שלך ולהשתמש בפקודות שלו כדי להגדיר את ה-FLIRC לבצע את מה שאתה רוצה במחשב.
בסה"כ ההרמוני מאד גמיש, ועם קצת זמן ומאמץ אפשר לרוב להגיע למצב משביע רצון עבור כמעט כל ציוד.
לכל אקטיביטי אתה יכול להגדיר מספר פעולות שאתה צריך כדי להגיע למצב שבו הכל עובד כמו שאתה רוצה. אני מניח שתוכל למשל לקחת מוצר כלשהו שלא רלוונטי לציוד שלך ולהשתמש בפקודות שלו כדי להגדיר את ה-FLIRC לבצע את מה שאתה רוצה במחשב.
בסה"כ ההרמוני מאד גמיש, ועם קצת זמן ומאמץ אפשר לרוב להגיע למצב משביע רצון עבור כמעט כל ציוד.
קראתי עכשיו שה-FLIRD עובד עם כל שלט (למה לא בעצם, אם הוא ממיר את הפקודה למה שאני רוצה).
דבר נוסף שקראתי מוקדם יותר היום הוא ששלטי HOT ניתנים ל"תכנות", כלומר הם יכולים לשלוט על הטלויזיה (מן הסתם), ואפילו הרסיבר. זה נכון?
דבר נוסף שקראתי מוקדם יותר היום הוא ששלטי HOT ניתנים ל"תכנות", כלומר הם יכולים לשלוט על הטלויזיה (מן הסתם), ואפילו הרסיבר. זה נכון?
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
הפלירק עובד כמו כל פעולה אחרת במחשב.
אני משתמש בו יחד עם הרמוני ULTIMATE ועובד נהדר.
מעביר בינו לבין הקודי, משכפל מסך כדי לראות גם בטלוויזיה, במקש האדום סוגר את הקודי ומחזיר למחשב..
בקיצור יש הרבה משחק עם זה.
ממליץ לך במידה ותחליט לרכוש אותו להוריד גם את התוכנה UltraMon היא עוזרת בשליטה ובאמצעותה אני שולט בכל הדברים במחשב.
מעביר בינו לבין הקודי, משכפל מסך כדי לראות גם בטלוויזיה, במקש האדום סוגר את הקודי ומחזיר למחשב..
ממליץ לך במידה ותחליט לרכוש אותו להוריד גם את התוכנה UltraMon היא עוזרת בשליטה ובאמצעותה אני שולט בכל הדברים במחשב.
·Aviv943 כתב:הפלירק עובד כמו כל פעולה אחרת במחשב.
ממליץ לך במידה ותחליט לרכוש אותו להוריד גם את התוכנה UltraMon היא עוזרת בשליטה ובאמצעותה אני שולט בכל הדברים במחשב....
האם אוכל לעשות את הדברים הללו עם שלט הוט? כתוב באתר שלהם שהוא ניתן לתכנות (פשוט מצמידים אליו את השלט שממנו רוצים להעתיק את הפקודה).
זה או שלט הוט ב-50 ש"ח או HARMONY 650 ב-200 ש"ח.
אני יודע שבהרמוני אפשר לעשות כמה דברים בלחיצה אחת, אבל אוכל להסתדר בלי זה.