תשלום עם פייפל באתר אמאזון
חזון אחרית הימים?
https://www.cnet.com/news/paypal-on-ama ... appen-yet/
בתרגום מהיר למי שלא דובר את השפה,
2 החברות במגעים על מנת לאפשר תשלום באמצעות פייפל באתר אמאזון.
אמאזון, שאחראית לכ74% ממכירות האונליין בארה"ב, התנגדה מאז ומעולם לשימוש בפייפל (שכידוע בבעלות החברה המתחרה EBAY), ואולי אף החברה האחרונה בארה"ב שלא מאפשרת שימוש בפלטפורמה לתשלום.
ebay לעומתה מגיעה עם כ200 מליון משתמשים בפלטפורמה (בארה"ב), כוח שלא ניתן לזלזל בו.
https://www.cnet.com/news/paypal-on-ama ... appen-yet/
בתרגום מהיר למי שלא דובר את השפה,
2 החברות במגעים על מנת לאפשר תשלום באמצעות פייפל באתר אמאזון.
אמאזון, שאחראית לכ74% ממכירות האונליין בארה"ב, התנגדה מאז ומעולם לשימוש בפייפל (שכידוע בבעלות החברה המתחרה EBAY), ואולי אף החברה האחרונה בארה"ב שלא מאפשרת שימוש בפלטפורמה לתשלום.
ebay לעומתה מגיעה עם כ200 מליון משתמשים בפלטפורמה (בארה"ב), כוח שלא ניתן לזלזל בו.
אמן וזה יצא לפועל זה יהיה מעולה 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
·mp3lll כתב:למה אמן וזה יצא לפועל? מה זה משנה לך?
אתה מעדיף לשלם אץ העמלות של פאיפאל?
עדיף כרטיס....
אני אסביר,
יש לי ויזה של בנק הדואר וקשה באמזון לקנות איתה וגם שהצתרכתי להזין את הקוד של 3 ספרות
לא הלך לי עד שהתיאשתי ואני רוצה לקנות דברים קטנים באמזון לא משהו רציני ואכן פאיפאל
חוסך לי הרבה בעיות והמחירים באיבי ממש יקרים על משלוח
איביי ופייפאל הפכו לחברות נפרדות באמצע 2015. אולי בגלל זה אמזון שוקלים את זה עכשיו.shuali כתב:התנגדה מאז ומעולם לשימוש בפייפל (שכידוע בבעלות החברה המתחרה EBAY)...
כנראה ע"י חיבור חשבון בנק. לא יודע אם זה פועל עם חשבונות כאן.legopart כתב:איך מעלים כסף לפייפל?
הוא כל פעם מתווח בין EBAY לכרטיס האשראי שלי ואני בכלל לא נכנס לפייפל....
אפשרות אחרת היא קבלת כסף לשם ממכירות, או סתם העברות מחשבונות פייפאל אחרים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
legopart,
יש צורך לחבר בין חשבון הפייפל שלך לחשבון איביי. הוראות כאן: Linking your PayPal and eBay accounts
במידה ולא קיים מספיק כסף בחשבון הפייפל, ימשך כסף מחשבון הבנק או כרטיס האשראי שמחובר לחשבון הפייפל.
על מנת להוסיף כסף לחשבון פייפל, יש לקשר את חשבון הבנק הישראלי.
יש צורך לחבר בין חשבון הפייפל שלך לחשבון איביי. הוראות כאן: Linking your PayPal and eBay accounts
במידה ולא קיים מספיק כסף בחשבון הפייפל, ימשך כסף מחשבון הבנק או כרטיס האשראי שמחובר לחשבון הפייפל.
על מנת להוסיף כסף לחשבון פייפל, יש לקשר את חשבון הבנק הישראלי.
עמלות פייפל לא נגבות ממי שמשלם את הכסף, אלא ממי שמקבל אותו.mp3lll כתב:למה אמן וזה יצא לפועל? מה זה משנה לך?
אתה מעדיף לשלם אץ העמלות של פאיפאל?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mp3lll,
אין בידי את האחוזים המדוייקים, אבל זאת לא הנקודה.
אם היית רושם במקום "אתה מעדיף לשלם אץ העמלות של פאיפאל?" את המשפט הבא: "אתה מעדיף לשלם את העמלות של פייפל שנגבות במידה ואין לך יתרה מספקת בחשבון?" - לא הייתי אומר כלום
מעבר לזה, על מנת להצדיק את הנקודה שלך בא אתה מרמז שהעמלות של פייפל גבוהות יותר מאלו שנגבות על ידי הבנק, היית מציג השוואה כלשהי, אך אתה לא יכול לדעת זאת, כי העמלות שונות ונקבעות פר סוג החשבון.
אין בידי את האחוזים המדוייקים, אבל זאת לא הנקודה.
אם היית רושם במקום "אתה מעדיף לשלם אץ העמלות של פאיפאל?" את המשפט הבא: "אתה מעדיף לשלם את העמלות של פייפל שנגבות במידה ואין לך יתרה מספקת בחשבון?" - לא הייתי אומר כלום
מעבר לזה, על מנת להצדיק את הנקודה שלך בא אתה מרמז שהעמלות של פייפל גבוהות יותר מאלו שנגבות על ידי הבנק, היית מציג השוואה כלשהי, אך אתה לא יכול לדעת זאת, כי העמלות שונות ונקבעות פר סוג החשבון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אז משלמים במטבע המקורי, לא בשקלים.mp3lll כתב:ziv_r
עמלות המרה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
ולמה זה יותר טוב מלשלם בכרטיס אשראי לרב המשתמשים? זה לא שאני צריך את ההגנה של פייפאל נגד אמזון, בעיניי אמזון יותר אמינים מרב החברות מולם אני עושה עסקאות בכרטיס אשראי.
·mp3lll כתב:ל90 אחוז מאנשים שרוכשים אין יתרה....
אתה טועה, בארהב זה מאוד נפוץ להחזיק כספים בפייפל ממכירת מוצרים באיביי וקרייגליסט או שימוש באתרי הקשבק שמעבירים כספים לפייפל. בנוסף יש קופונים והטבות שונות לשימוש בפייפל והעברות כספים (family and friends)
·בארה"ב אתה יכול להעביר כסף מפייפל לחשבון הבנק שלך ללא עמלות.shuali כתב:·......
אתה טועה, בארהב זה מאוד נפוץ להחזיק כספים בפייפל ממכירת מוצרים באיביי וקרייגליסט או שימוש באתרי הקשבק שמעבירים כספים לפייפל. בנוסף יש קופונים והטבות שונות לשימוש בפייפל והעברות כספים (family and friends)...
למה שלא יעבירו לחשבון הבנק וישלמו ישירות ממנו לאמזון?