Dongle לקליטת שידורי עידן+ שתי בעיות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי
הזמנתי וקיבלתי (אליאקפרס) דונגל לקליטת שידורי עידן+. חיברתי והתקנתי. להפתעתי התוצאה מדהימה (במובן החיובי). המחיר - בדיחה. נתקלתי בשתי בעיות. הראשונה, כל כחצי דקה בערך התמונה "קופאת" להרף עין וממשיכה. הקול ממשיך ללא הפרעה ברצף.
מכיוון שהדונגל מחובר למחשב די ישן עלתה בי מחשבה שאולי התופעה נגרמת מהמחשב. בהתחשב בניסיונכם - מה דעתכם?
הבעיה השניה, הEPG מופיע כג'יבריש. אני מניח שזה נובע מכך שצריך לשנות לפונט עברי כלשהו, אבל בmanual שמצורף לתוכנה אין כל איזכור אם ואיך ניתן להחליף פונט. אם למישהו יש רעיון - אשמח לשמוע. האם קיימת תוכנה לצפייה "גנרית" שעשוייה להתאים ובה ניתן לשנות פונטים?

timscrim
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מניסיוני רוב המקרים של תמונה קפועה נובעים מקליטה חלשה. תנסה אנטנה אחרת - גם מגבר יכול לעזור. לגבי ה-EPG שביר להניח שהתכנית לא תומכת בעברית. יש אלטרנטיבות - NEXTPVR או דומה. קודי הוא גם פיטרון אבל יותר מסובך.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה לתשובתך. לגבי האנטנה, האם יש לך המלצה/ הצעה לאנטנה? אני משתמש כרגע באנטנה שראיתי ביוטיוב שהיא קצה חשוף באורך 14 ס"מ של כבל קואקס. הסיבה שהתחלתי להשתמש בדונגל היא מכיוון ש בקודי ישנה אפשרות לצפייה חלקית בלבד בערוץ 2.

timscrim
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תמיד עדיף אנטנה חיצוני. אני משתמש בסוג יאגי במרפסת. אם יש לך חיבור לאנטנה משותפת בבניין זה גם אופציה טובה.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

האנטנה ממוקמת בחוץ, לא פנימית. יש לך יותר פרטים איזו אנטנת יאגי נחוצה?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”