למכירה נגן Questyle QP1R shekel
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
נגן חלומי! סאונד עוצר נשימה! בתור בעלים קודמים של Chord MOJO, הQP1R לא רואה את הMOJO ממטר. יש אחריות גרמנית עד 12.11.2017. הנגן ללא פגם או שריטה(מצב ניילון!). מודבקת מדבקה על הגלגלת בשביל למנוע מהאצבע להחליק. נמכר ביחד עם מגן כיסוי עור מיועד בשווי 270 שקל. מותקנת גרסת תוכנה 1.8 האחרונה המעניקה לנגן יכולת לתפקד כUSB DAC.
הביקורת הכי כוללת ומקצועית שיש על המכשיר, כוללת השוואה בין נגנים אחרים ועשרות אוזניות:
http://www.head-fi.org/t/778877/review- ... m-pairings
יש קבלה על סך 900 יורו.
נמצא בכרמיאל.
למעוניינים ניתן לשלוח הודעה בפרטי או באימייל: [email protected]
הביקורת הכי כוללת ומקצועית שיש על המכשיר, כוללת השוואה בין נגנים אחרים ועשרות אוזניות:
http://www.head-fi.org/t/778877/review- ... m-pairings
יש קבלה על סך 900 יורו.
נמצא בכרמיאל.
למעוניינים ניתן לשלוח הודעה בפרטי או באימייל: [email protected]
נערך לאחרונה על ידי prolol ב 15/01/2018 7:10, נערך 23 פעמים בסך הכל.
אני רואה שלDX200 יש DAC כפול כמו של ה Gustard X20 pro ולא יודע איך הוא נגד הcirrus logic cs4398 אבל ההגברה לא תהיה טובה כמו של הQP1R.. הבחור שעשה את הביקורת שציינתי למעלה, טוען שהQP1R שלו נשמע יותר טוב מהlotoo paw gold. אני תמיד קונה ומוכר ולא מחזיק במוצר יותר מידי זמן.
עריכה:
QP1R > Fiio x5 iii > DX200.
עריכה:
QP1R > Fiio x5 iii > DX200.
נערך לאחרונה על ידי prolol ב 03/03/2017 13:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
@mic74
·
לא אומר שהMOJO לא טוב, הוא מצויין.. פשוט לפחות דרך אוזניי נשמע כאילו הייתי מקשיב למוזיקה דרך הפלאפון. מה שאהבתי בMOJO זה הסאונד שהרמקולים שלי מוציאים כשאני משתמש בו כDAC בלבד. הQP1R פחות חם מהMOJO אך הרבה יותר מפורט. ההגברה של הMOJO לא מצליחה לממש את הפוטנציאל האמיתי של הFPGA DAC לעומת ההגברה של הQP1R שעושה קסם עם הcirrus logic cs4398. מבחינתי לא ידעתי מזה סאונד עד שהגעתי לQP1R..
·
לא אומר שהMOJO לא טוב, הוא מצויין.. פשוט לפחות דרך אוזניי נשמע כאילו הייתי מקשיב למוזיקה דרך הפלאפון. מה שאהבתי בMOJO זה הסאונד שהרמקולים שלי מוציאים כשאני משתמש בו כDAC בלבד. הQP1R פחות חם מהMOJO אך הרבה יותר מפורט. ההגברה של הMOJO לא מצליחה לממש את הפוטנציאל האמיתי של הFPGA DAC לעומת ההגברה של הQP1R שעושה קסם עם הcirrus logic cs4398. מבחינתי לא ידעתי מזה סאונד עד שהגעתי לQP1R..
moedawg140:
"the QP1R sounded more detailed and coherent to my ears than the AK380. The AK380 Copper has been the only DAP that has comparable sound quality to my ears out of all of the DAPs I've listened and compared."
"the QP1R sounded more detailed and coherent to my ears than the AK380. The AK380 Copper has been the only DAP that has comparable sound quality to my ears out of all of the DAPs I've listened and compared."
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: למכירה נגן Questyle QP1R מחיר סופי (2800 שקל)
@prolol
·מעוניין במכשיר - תתקשר בבקשה 050-3037326 יעקב.
·מעוניין במכשיר - תתקשר בבקשה 050-3037326 יעקב.