בעיה במנהל קצבים בקודי
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
כאשר אני נכנס ל מערכת>מנהל קבצים, אני רואה שתי מסכים אחד מימין ואחד משמאל ( A ו B ), בכל אחד מהם יש תקיית משתמש והוספת מקור.
אך אני לא מצליח להוסים כלום...כאשר אני לוחץ על הוספת מקור לא קורה כלום...
עזרה בבקשה, אני חדש בקודי...
תודה
כאשר אני נכנס ל מערכת>מנהל קבצים, אני רואה שתי מסכים אחד מימין ואחד משמאל ( A ו B ), בכל אחד מהם יש תקיית משתמש והוספת מקור.
תודה
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
כנס ליוטיוב - חפש את הערוץ של gidi Shachar ותוכל להנות ממדריכים לקודי בעברית
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אקסודוס היא אחת ההרחבות הפופולריות ביותר אם לא ה-. בודאי שהיא קיימת בריפו של thw wiz, כמו גם בריפו של אבקסיס ובהרבה ריפואים אחרים.
לשאלתך הראשונה- כאשר אתה בוחר 'הוספת מקור', האם לא מופיע לך חלון חדש עם הכותרת 'הוספת מקור קבצים'?
באיזה סקין אתה משתמש? יתכן שסקינים מסויימים עובדים בצורה שונה. אז פשוט עבור לסקין ברירת המחדל ונסה שוב.
לשאלתך הראשונה- כאשר אתה בוחר 'הוספת מקור', האם לא מופיע לך חלון חדש עם הכותרת 'הוספת מקור קבצים'?
באיזה סקין אתה משתמש? יתכן שסקינים מסויימים עובדים בצורה שונה. אז פשוט עבור לסקין ברירת המחדל ונסה שוב.
נערך לאחרונה על ידי PolarBear1 ב 27/01/2017 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

ואין דבר כזה "יש סדרות שמבקשות כמו ספרטקוס". אף סידרה לא דורשת הרחבה ספציפית בשביל לנגן. הסדרה ספרטקוס לא יכולה לדעת באיזו הרחבה אתה משתמש בשביל לנגן אותה.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

אתה כנראה מנסה להפעיל את הסידרה מקיר הסרטים של The Wiz, ובקיר הסרטים הזה מוגדר שיפעל עם אקסודוס. אבל אם אתה רוצה אתה יכול לשנות את זה שיפעל עם הרחבות אחרות.
לא משנה, תעבוד עם אקסודוס: לך להגדרות --> הרחבות --> התקנה ממאגר הרחבות. עכשיו אתה יכול לבחור מאיזה מאגר הרחבות (ריפו) אתה רוצה להתקין. אפשר לבחור באבקסיס, שם בד"כ יש כל מה שאתה צריך. אז תבחר Abeksis repository --> הרחבות וידאו --> Exodus --> התקנה.
זהו, מעכשיו יהיה לך אקסודוס. אם אין לך הריפו של אבקסיס, אז תבחר ריפו אחר, (למשל The Wiz) או שבמקום לבחור ריפו מסוים תבחר "כל מאגרי הרחבות".
בהצלחה!
לא משנה, תעבוד עם אקסודוס: לך להגדרות --> הרחבות --> התקנה ממאגר הרחבות. עכשיו אתה יכול לבחור מאיזה מאגר הרחבות (ריפו) אתה רוצה להתקין. אפשר לבחור באבקסיס, שם בד"כ יש כל מה שאתה צריך. אז תבחר Abeksis repository --> הרחבות וידאו --> Exodus --> התקנה.
זהו, מעכשיו יהיה לך אקסודוס. אם אין לך הריפו של אבקסיס, אז תבחר ריפו אחר, (למשל The Wiz) או שבמקום לבחור ריפו מסוים תבחר "כל מאגרי הרחבות".
בהצלחה!
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
1- למה אני לא יכול להוסיף כתובות דרך מנהל הקבצים, כמו שהסברתי קודם?
2- כאשר אני עושה הגדרות --> הרחבות --> הרחבות, אני רואה עכשיו שה אקסודוס מותקן ומופעל. אבל, שוב פעם, כאשר אני מנסה לראות משהו כותב לי שהוא לא מותקן ושואל האם להתקין. כאשר אני נותן לו "כן", הוא תוקע לי את הקודי....
2- כאשר אני עושה הגדרות --> הרחבות --> הרחבות, אני רואה עכשיו שה אקסודוס מותקן ומופעל. אבל, שוב פעם, כאשר אני מנסה לראות משהו כותב לי שהוא לא מותקן ושואל האם להתקין. כאשר אני נותן לו "כן", הוא תוקע לי את הקודי....
לטעמי האישי המדריך בקישור הבא הוא הכי ברור שיש, למי שרוצה להישאר עם מינימום תוספות:winer-r כתב:שלום,
תודה...
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-kodi/
על קצה המזלג:
- בהגדרות מערכת->הרחבות: לאפשר מקורות לא ידועים.
- בשביל Exodus מוסיפים מקור http://fusion.tvaddons.ag ואז מתקינים מ ZIP ובוחרים fusion ומשם עוד שלב או שניים קלים לסיום.
- בשביל Specto מוסיפים מקור http://kodi.filmkodi.com ואז מתקינים מ ZIP את specto , repository.filmkodi.com, repository.filmkodi.com-x.x.x.zipובהתקנה מ repository בוחרים Filmkodi.com.
- בשביל SALTS אפשר להשתמש ב fusion שכבר קיים ולהתקין repository.tknorris.release-x.x.x.zip