מחפש תחליף קטן יותר לsolo 6

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי, יש לי את הmicrolab solo 6 כבר שנים בתור רמקולים למחשב. התחיל להפריע לי החוסר במקום על השולחן.
אני די מרוצה מהסאונד שלהם, רק הגודל מפריע. יש תחליף טוב שיחסוך לי את כל הנפח הזה על השולחן?
התקציב מאוד גמיש, הסתכלתי לכיוון של audioengine a2+ אבל אני יכול גם להוציא 2000 שקל אם זה באמת שווה את זה.
הרמקולים ממוקמים קרוב אלי (עובד מול מחשב) וגם קרוב לקיר.

תודה,
זיו :)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אין הרבה רמקולים טובים בגודל הזה. המיקרו לאב מעולים. יש עוד כמה מוגברים טובים. בכל מקרה, חשבת להרים אותם מהשולחן, תלות אותם או כל מני פתרונות טכניים אחרים (תעלה תמונה...)

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אז חשבתי על לתלות אותם ובגלל זה אני שוקל להחליף, יוצא שכדי שהטוויטר יהיה בגובה אוזן אני יכול להרים אותם מקסימום ב20 ס"מ וגם אז התליה בעייתית קלות. אני אשלח תמונה כשאני אחזור הביתה.

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

[imgur-album]Dn2yA[/imgur-album]
ככה נראה השולחן, אני מוגבל מימין מהקיר ומשמאל מהגיטרות (שבעייתי להזיז אותן כי מעבר יש דלת).
הכוונה הסופית שלי היא לתלות את הרמקולים ואת המסכים וככה לפנות את השולחן כדי שיהיה עליו מקום ליותר דברים.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

סרט רציני.
בעיקרון הם אכן קצת גדולים על השולחן הזה, אתה יושב קרוב מדי לרמקולים, המרחקים לא ואתה בטח לא מנצל את רוב העוצמה שלהם.
אתה יכול לתלות אותם מעל המסכים, יש גם אפשרות לתלות אותם הפוך, כך שהטוויתר יהיה בגובה הנכון פחות או יותר ואז גם הזווית תיהי נכונה יותר.
או שאתה יכול להשתדרג עם רמקולים כמו הaudioengine a2+, תקבל שיפור מסויים וגם תתחבר עם הDAC הפנימי של הרמקולים ישירות למחשב, כלומר חיבור איכותי יותר. יש גם את אלה. יותר טובים מהA2+ ואתה תמיד יכול להוסיף DAC ב300 שקל.
או שאתה יכל ללכת בכיוון אחר, להחליף מסך. הבעיה שני לא יודע מה הסיבה לשני מסכים ואילו מסכים אלה. אבל אולי אפשר לשים מסך אחד גדול יותר עם רזולוציה גבוה יותר שיתן לך גם יותר מקום לרמקולים וגם שיפור בתצוגה.

מה השימוש לכל העסק הזה?

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

השימוש? זאת העמדת עבודה שלי בבית, מתכנת, משחק, הסטנדרט.
יש מצב שאני אעבור למסך אחד של 27 מתישהו, אבל זה לא פותר את הבעיה האקוסטית שלי. מה עושים אנשים אחרים ששמים מוניטורים גדולים בעמדת מחשב?

הaudioengine 2 יהוו שיפור באיכות הסאונד? כמה מהבס אני מאבד במעבר כזה?

והרמקול השני שכתבת, איפה קונים כזה בארץ? הוא יותר טוב מהaudioengine?

ואם אני הולך לכיוון הלהתפרע במחיר ולקנות את הaudioengine a5+? או a2 פלוס סאב קטן? (חייב להיות קטן, אחרת ירצחו אותי פה).

puss12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

מה עם micca mb42x ומגבר/DAC בנפרד?רמקולים מעולים ויתאימו לך מבחינת גודל

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #8 

@puss12
לא שמעתי על הרמקולים הללו (micca mb42x) הם מתאימים לשבת על שולחן מחוברים למגבר בדומה לצילום של פותח הדיון ?

ירון

puss12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מתאים בהחלט,אפילו נועדו לזה

puss12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

zpeleg כתב:היי, יש לי את הmicrolab solo 6 כבר שנים בתור רמקולים למחשב. התחיל להפריע לי החוסר במקום על השולחן.
אני די מרוצה מהסאונד שלהם, רק הגודל מפריע. יש תחליף טוב שיחסוך לי את כל הנפח הזה על השולחן?
התקציב מאוד גמיש, הסתכלתי לכיוון של audioengine a2+ אבל אני יכול גם להוציא 2000 שקל אם זה באמת שווה את זה.
הרמקולים ממוקמים קרוב אלי (עובד מול מחשב) וגם קרוב לקיר.

תודה,
זיו :)
...
·אם זה התקציב שלך,הייתי הולך על הmicca mb42x שהם בערך 670 שקל עד הבית מאמזון
ופלוס מגבר וDAC
מגבר sa50 זה 360 שקל
וDAC נגיד הSanskrit שהוא בערך 400 שקל.

והציוד הזה ישמש אותך גם בעתיד להרבה מאוד זמן אם תרצה לשדרג בעתיד רק את הרמקולים לצורך העניין.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

zpeleg כתב:השימוש? זאת העמדת עבודה שלי בבית, מתכנת, משחק, הסטנדרט.
יש מצב שאני אעבור למסך אחד של 27 מתישהו, אבל זה לא פותר את הבעיה האקוסטית שלי. מה עושים אנשים אחרים ששמים מוניטורים גדולים בעמדת מחשב?

הaudioengine 2 יהוו שיפור באיכות הסאונד? כמה מהבס אני מאבד במעבר כזה?

והרמקול השני שכתבת, איפה קונים כזה בארץ? הוא יותר טוב מהaudioengine?

ואם אני הולך לכיוון הלהתפרע במחיר ולקנות את הaudioengine a5+? או a2 פלוס סאב קטן? (חייב להיות קטן, אחרת ירצחו אותי פה).
...
·כן, כל רמקול אחר שתקנה, ברמה של הA2, יהיה שיפור מול הסולו 6. אכן תעבד באס, כמה? לא ניתן לדעת מראש, באס הוא דבר בעייתי בפינה. בכל מקרה אתה תמיד יכול להוסיף סאב קטן אבל בשביל זה צריך להגדיל את התקציב בצורה ניכרת (קטן זה יחסי, אתה צריך לדבר מספרים). ה-A5 אפשרות, אבל בגלל המרחק הקטן עדיף לך רמקול קטן, אתה תקבל במה טובה יותר כי המיקום נכן יותר והמרחקים נכונים, מה שיש לך עכשיו בטח חסר במה (או יותר נכון היא כל כך גדולה שלא מרגישים אותה) והפירוט מוזר (הבאסים מגיעי בזמן שונה מהגבוהים כי אתה יושב קרוב מדי לרמקול גדול מדי).

הרמקול "השני", ה-Kanto YUMI, יותר טוב מהA2, הוא מתחרה ישיר לA5+, ויש לו יותר חיבוריות ואפילו BT עם aptX (בלוטוס שלא הורס את האיכות), אבל אם אתה מחפש לקנות בארץ, אז אתה יכול להפסיק לחפש כבר עכשיו, אין בארץ כלום חוץ מכמה מוניטורים (יש גם טובים כמו הJBL 305). אמזון זה ה-מקום לקנות דברים כאלה:

https://www.amazon.com/Kanto-YUMIBLK-Bookshelf-Bluetooth-Technology/dp/B00AMAJG94/ref=as_li_ss_tl?tag=h0dab-20&ie=UTF8&qid=1470320777&sr=8-1&keywords=kanto+yumi&linkCode=sl1&&linkId=b6098718ea909129db43ea0151558875

ע

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אין לי בעיה באמת להזמין מחול, זה סתם נראה לי ממש יקר עד שהמרתי את זה לשקלים אבל תכלס זה עוד 300 שקל על הA2. זאת נשמעת כמו אופציה מוצלחת אם הסאונד באמת יותר איכותי, וההפרש בגובה יאפשר לי להרים אותם קצת מעל לשולחן ולחסוך לי בדיוק את המקום שחיפשתי. אני אחפש עוד קצת ביקורות עליהם ונראה. יש עוד אופציות לרמקולים מוגברים לא ענקיים?

לגבי הסאב, כשאני אומר קטן אני מדבר איתך נניח על לשבת על הלוח יד שנייה פה ולחפש משהו מתחת ל800-1000 שקל, אולי קצת פחות. אבל קודם כל אני אקנה את הרמקולים ונראה אם חסר לי הבס המדובר.

לpuss12, לא יודע אם יש לי את האנרגיה בשביל להתחיל להרכיב עכשיו סט אפ של רמקולים פלוס מגבר (למה אני צריך DAC אם אני מרוצה כבר מהסאונד של המחשב?) מעבר לכך, אני לא בטוח שזה חוסך לי את בעיית המקום, ולא שזה שומר לי על אותה איכות של סאונד בהתחשב בעלויות הזולות יחסית של כל חלק.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

@zpeleg
·ה-YUMI יוצאות לך 442$ כולל הכל עד הבית. זה כולל משלוח, מסים, אחריות ושורת של אמזון. זה בערך 1700 שקל. כמו שאמרתי זה המתחרה של הA5+ ולדעתי יותר טוב מהם, ולא רק לדעתי...

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

מצד אחד, אני לא מוצא הרבה מאוד ביקורות עליהם, מצד שני, אלה שאני כן מוצא אומרים שזה אחלה רמקול או שהם משווים אותם כבר למערכות HIFI שזה תמיד הבעיה בpowered speakers בטווח הזה (אני זוכר שגם כשקניתי את המיקרולאב במליצו לי לקנות מגבר ומדפיים).

יש לך את הYUMI?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

zpeleg כתב:מצד אחד, אני לא מוצא הרבה מאוד ביקורות עליהם, מצד שני, אלה שאני כן מוצא אומרים שזה אחלה רמקול או שהם משווים אותם כבר למערכות HIFI שזה תמיד הבעיה בpowered speakers בטווח הזה (אני זוכר שגם כשקניתי את המיקרולאב במליצו לי לקנות מגבר ומדפיים).

יש לך את הYUMI?
...
·לא, אין לי אותם, אני עם "מגבר ורמקולים רגילים". פשוט עכשיו אחרי תקופה של חיפוש מעכרת דומה לחבר ועברנו על הרבה רמקולים. בסוף הוא קנה את ה JBL 305, מעולים אבל למחיר שלהם צריך להוסיף יחידת שליטה/DAC.

לא הבנתי את הבעיה? אתה אומר שהביקורת מעולות, זה לא טוב? רוצה לשמוע ביקורת שליליות? :wink:

לשני סוגי המערכות, מוגבר מול לא מוגבר+מגבר, יש יתרונות וחסרונות. למקרה שלך, בעיית מקום, המוגבר הוא רק בעל יתרונות מול לא מוגבר. כמבון שיש יתרון מסויין ללא מוגבר כי אתה יכול לשנות רכיב אחד, מגבר או רמקול ואתה לא חייב להחליף הכל. וגם במקרה של תקלה ברמקול המוגבר הלכה לך המערכת, כולה. אבל יש גם יתרון, המגבר מותאם בדיוק לרמקול ומוציא ממנו את המקסימום. יש לך DAC פנימי איכותי יותר מאשר יש לך במחשב. חסכון במקום. פתרון אסטטי יותר.

זה שהמליצו לך מגבר ורמקול לפני שקנית את הסולו, זה מהסיבה שניסו לרמוז לך שעדיף משהו יותר איכותי.

puss12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

zpeleg כתב:
לpuss12, לא יודע אם יש לי את האנרגיה בשביל להתחיל להרכיב עכשיו סט אפ של רמקולים פלוס מגבר (למה אני צריך DAC אם אני מרוצה כבר מהסאונד של המחשב?) מעבר לכך, אני לא בטוח שזה חוסך לי את בעיית המקום, ולא שזה שומר לי על אותה איכות של סאונד בהתחשב בעלויות הזולות יחסית של כל חלק.
...
תשמע זה הכל תלוי בכמה זה מעניין אותך,אין פה מה להרכיב,זה לחבר DAC למחשב,את המגבר אליו,ואל המגבר רמקולים,זה בדיוק שתי שניות.
ולגבי הDAC,אתה מרוצה מהסאונד של המחשב כי אין לך משהו אחר להשוות אותו אליו,לא יודע איזה כרטיס קול יש לך,אבל האות שיוצא ממנו לא איכותי או נאמן באמת למקור.
ולגבי מקום,הרמקולים שהמלצתי עליהם קטנים פי שתיים כמעט ממה שעומד אצלך כרגע.

ואגב,רמקולים מוגברים זה נחמד,עד שאתה רוצה לשדרג משהו,או שנהרס בהם משהו,יש לי כרגע בסלון Solo 7C ,שהמגבר שלהם מת,ומפצפץ בתדרים נמוכים,ועכשיו אני צריך להחליף אותם כי מה לעשות עם זה,פלוס אל תשכח שמגבר פנימי ברמקולים תופס מקום בתוך הרמקול,משמע הרמקולים גדלים.

אבל שוב,בסופו של דבר זה עניין של כמה זה מעניין אותך,אולי אתה רוצה פתרון פשוט ולא מעניין אותך שדרוג אחר כך,וזה גם בסדר,לא לכולם יש את אותם הצרכים,מקווה עזרתי.

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

puss12 כתב:
...
...
תשמע זה הכל תלוי בכמה זה מעניין אותך,אין פה מה להרכיב,זה לחבר DAC למחשב,את המגבר אליו,ואל המגבר רמקולים,זה בדיוק שתי שניות.
ולגבי הDAC,אתה מרוצה מהסאונד של המחשב כי אין לך משהו אחר להשוות אותו אליו,לא יודע איזה כרטיס קול יש לך,אבל האות שיוצא ממנו לא איכותי או נאמן באמת למקור.
ולגבי מקום,הרמקולים שהמלצתי עליהם קטנים פי שתיים כמעט ממה שעומד אצלך כרגע.

ואגב,רמקולים מוגברים זה נחמד,עד שאתה רוצה לשדרג משהו,או שנהרס בהם משהו,יש לי כרגע בסלון Solo 7C ,שהמגבר שלהם מת,ומפצפץ בתדרים נמוכים,ועכשיו אני צריך להחליף אותם כי מה לעשות עם זה,פלוס אל תשכח שמגבר פנימי ברמקולים תופס מקום בתוך הרמקול,משמע הרמקולים גדלים.

אבל שוב,בסופו של דבר זה עניין של כמה זה מעניין אותך,אולי אתה רוצה פתרון פשוט ולא מעניין אותך שדרוג אחר כך,וזה גם בסדר,לא לכולם יש את אותם הצרכים,מקווה עזרתי.
...
·בעבודה אני שומע עם zmf classic וaudio gd nfb11, שם היה צורך בDAC גם בלי קשר למגבר כי הכרטיס קול הפנימי היה די פח. אבל אין לי תלונות נגד הכרטיס קול שיושב במחשב שלי בבית. יכול להיות שזה בגלל שהוא מספיק טוב (כנראה שלא) ויכול להיות שזה כי כשאני שומע ברמקלוים אני פחות בררן, אני יודע שהצורה של החדר שלי היא בעייתית ואני נתקל די מהר בבעיות מיקום.
בלהרכבי הכוונה שלי היא לא ההרכבה הפיזית, אלא להתחיל לחפש, לחקור ולקנות את שלושת הרכיבים.

...

·לא, אין לי אותם, אני עם "מגבר ורמקולים רגילים". פשוט עכשיו אחרי תקופה של חיפוש מעכרת דומה לחבר ועברנו על הרבה רמקולים. בסוף הוא קנה את ה JBL 305, מעולים אבל למחיר שלהם צריך להוסיף יחידת שליטה/DAC.

לא הבנתי את הבעיה? אתה אומר שהביקורת מעולות, זה לא טוב? רוצה לשמוע ביקורת שליליות? emoticon

לשני סוגי המערכות, מוגבר מול לא מוגבר+מגבר, יש יתרונות וחסרונות. למקרה שלך, בעיית מקום, המוגבר הוא רק בעל יתרונות מול לא מוגבר. כמבון שיש יתרון מסויין ללא מוגבר כי אתה יכול לשנות רכיב אחד, מגבר או רמקול ואתה לא חייב להחליף הכל. וגם במקרה של תקלה ברמקול המוגבר הלכה לך המערכת, כולה. אבל יש גם יתרון, המגבר מותאם בדיוק לרמקול ומוציא ממנו את המקסימום. יש לך DAC פנימי איכותי יותר מאשר יש לך במחשב. חסכון במקום. פתרון אסטטי יותר.

זה שהמליצו לך מגבר ורמקול לפני שקנית את הסולו, זה מהסיבה שניסו לרמוז לך שעדיף משהו יותר איכותי.·
...
אני מחפש את הביקורות השליליות כי תמיד יש כאלה כשמדובר במוצרי אודיו, ואפשר לנסות להבין המ הסגנון של המבקר כשהוא נותן ביקורת כזאת כדי להבין אם הוא מתיישר עם החשיבה שלי או שלא.
לרגע חשבתי לקנות את הJBL, אבל הם יותר גדולים מהkanto (למרות שהם עדיין יותר קטנים מהסולו, ואו זה רמקול ענק). לאיזה DAC צימדתם את הJBL?

עוד בעיה עם הkanto זה שבחיפוש פה בפורום אתה היחיד שבכלל דיבר עליהם, אני פשוט מרגיש שאני קונה איזה מין מוצר massdrop שאף אחד לא השתמש בו.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #18 

מידע פה בפורום אתה לא תמצא על ה-Kanto מהסיבה הפשוטה שזה מהמוצרים האלו שבתכלס נמכרים רק בארה"ב, מעבר לזה שקהל האנשים שקונים רמקולים מוגברים פה בפורום מצומצם עוד יותר.

אני גם ראיתי רק את הביקורת של Z-Reviews על ה-Yumi, שאותם הוא דיי שיבח ובהחלט גרם להם להראות מאוד אטרקטיביים, אישית כמובן לא חיפשתי עוד ביקורות כי לא התעניינתי מעבר, קניתי לפני יותר מחצי שנה LSR305 שאני מרוצה מהם, שאגב בגודל עד כמה שאני יודע בהחלט דיי קרובים ל-Solo, הם בהחלט לא רמקולים קומפקטיים למרות וופר ה-5" הצנוע. לגבי DAC, בהתחלה צימדתי אותם ל-HifimeDIY, לאחרונה רכשתי Fulla2 פה בפורום שהחליף אותו, תופס מינימום מקום על השולחן, כאשר ה-HifimeDIY עוד פחות בהתחשב שזה פשוט דונגל שתוע לך מאחורי המחשב. מה שכן, אני עדיין בגישה שעם כל הרעש שיוצא מהמחשב רמקולים מוגברים כאלו הכי טוב לחבר ל-DAC בחיבור אופטי כדי להמנע מבעיות כמו Ground loop ורעש מחיבורי ה-USB, בהאזנה רגילה זה לא מפריע, אבל במחשקים, ואפילו בניגון וידאו עם MadVR בהחלט אפשר לשמוע רעשים מציקים. אבל מבחינת סאונד בהחלט אין לי תלונות.

אם לעבור על עמוד האמזון של ה-Yumi נראה שהבעיה העיקרית שמדווחים היא מצב השינה המציק שלהם אחרי חוסר שימוש. אבל מבחינת פיצ'רים הם בהחלט מאוד אטרקטייבים, כחבילה כוללת, עם כניסות אופטיות, BT, כמובן DAC פנימי ואפילו שלט.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

zpeleg כתב:
...
...
אני מחפש את הביקורות השליליות כי תמיד יש כאלה כשמדובר במוצרי אודיו, ואפשר לנסות להבין המ הסגנון של המבקר כשהוא נותן ביקורת כזאת כדי להבין אם הוא מתיישר עם החשיבה שלי או שלא.
לרגע חשבתי לקנות את הJBL, אבל הם יותר גדולים מהkanto (למרות שהם עדיין יותר קטנים מהסולו, ואו זה רמקול ענק). לאיזה DAC צימדתם את הJBL?

עוד בעיה עם הkanto זה שבחיפוש פה בפורום אתה היחיד שבכלל דיבר עליהם, אני פשוט מרגיש שאני קונה איזה מין מוצר massdrop שאף אחד לא השתמש בו.
...
·תשמע, תראה, בארץ יש מגמת העדר. כמו שהיה עם מזדות 3. אנשים פה לא אוהבים "לקנות שונה". זה לא אומר שום דבר לגבי המוצרים רק מדבר על הקונים.

אתה לא קונה מוצר מדבקה, אין לך מה לחשוש. מזכיר לך, זאת נישה קטנה מאוד כי רוב מי שקונה רמקולים מוגברים, קטנים, הם או ילדים שיקנו הכי זול או יוצרי מוזיקה שיקנו הכי זול שהם יכולים אבל עדיין לקבל מקסימום איכות (כמו ה305 JBL). מי שקונה מוגברים ב2K זה לרוב מי שאוהב מוזיקה ומעריך איכות אבל אין לו מקום או שלא צריך את העוצמה של רמקול "גדול". אז אין הרב אפשריות שפויות כמו הקנטו, כי השליט בנישה הזאת הוא audioengine, ולדעתי ולדעת רבים אחרים, הם מתומחרים בהגזמה מול מה שהם מספקים.
רוצה מזדה 3, לך על הA5+. רוצה אוקטביה, לך על הקנטו (נראה שלקחתי את האנלוגיה רחוק מדי :lol:).
כמובן שיש עוד כמה דגמים טובים אבל אין הרבה שנותנים חיבור BT עם aptX, חיבור אופטי, DAC פנימי, שלט, מחיר סביר ואיכת בחבילה קטנה.
יש לך המון מוניטורים בגדלים שונים אבל רובם דורשים עוד תוספות, דרך לחבר הכל ביחד ולשלוט על הכל. חבר שלי בנתיים משתמש במיקסר קטן, עליו חיבר את כל מה שהוא רצה וגם מתאם BT ובדרך לקבל מתאם אופטי. זה מאוד שימוש, המיקרס, יש שליטה טובה אבל זה עוד פריט, עוד מקום ועוד כסף (חבר ואני עובדים בחברת הפקה, אז יש לנו גישה לציוד הגברה מקצועי). בעיקרון הוא הולך להחליף את המיקסר בDAC קטן עם חיבור BT, לדוגמת הB1:
https://www.amazon.com/SMSL-B1-Bluetooth-Receiver-Decoder/dp/B01MA0RDWO

רק שצריך כזה עם שליטה על הווליאום, פרה אטו ולא לאין אוט.

כמון שיש לך את האפשרות השניה, הרגילה, רמקולים לא מוגברים, אבל אז אתה צריך להוסיף הרבה רכיבים. הכל עניין של מה אתה רוצה לקבל, אילו חיבורם, אילו פיצ'רים...

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

אם אני הולך על לא מוגברים באותו מחיר, אני אוכל למצוא משהו קטן יותר? מגבר וזה אפשר להחביא באופן קבוע על מדף ככה שלא יתפסו מקום, אבל הjbl לדוגמא יותר גדולים מהקנטו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”