zpeleg כתב:
...
...
אני מחפש את הביקורות השליליות כי תמיד יש כאלה כשמדובר במוצרי אודיו, ואפשר לנסות להבין המ הסגנון של המבקר כשהוא נותן ביקורת כזאת כדי להבין אם הוא מתיישר עם החשיבה שלי או שלא.
לרגע חשבתי לקנות את הJBL, אבל הם יותר גדולים מהkanto (למרות שהם עדיין יותר קטנים מהסולו, ואו זה רמקול ענק). לאיזה DAC צימדתם את הJBL?
עוד בעיה עם הkanto זה שבחיפוש פה בפורום אתה היחיד שבכלל דיבר עליהם, אני פשוט מרגיש שאני קונה איזה מין מוצר massdrop שאף אחד לא השתמש בו.
...
·תשמע, תראה, בארץ יש מגמת העדר. כמו שהיה עם מזדות 3. אנשים פה לא אוהבים "לקנות שונה". זה לא אומר שום דבר לגבי המוצרים רק מדבר על הקונים.
אתה לא קונה מוצר מדבקה, אין לך מה לחשוש. מזכיר לך, זאת נישה קטנה מאוד כי רוב מי שקונה רמקולים מוגברים, קטנים, הם או ילדים שיקנו הכי זול או יוצרי מוזיקה שיקנו הכי זול שהם יכולים אבל עדיין לקבל מקסימום איכות (כמו ה305 JBL). מי שקונה מוגברים ב2K זה לרוב מי שאוהב מוזיקה ומעריך איכות אבל אין לו מקום או שלא צריך את העוצמה של רמקול "גדול". אז אין הרב אפשריות שפויות כמו הקנטו, כי השליט בנישה הזאת הוא audioengine, ולדעתי ולדעת רבים אחרים, הם מתומחרים בהגזמה מול מה שהם מספקים.
רוצה מזדה 3, לך על הA5+. רוצה אוקטביה, לך על הקנטו (נראה שלקחתי את האנלוגיה רחוק מדי

).
כמובן שיש עוד כמה דגמים טובים אבל אין הרבה שנותנים חיבור BT עם aptX, חיבור אופטי, DAC פנימי, שלט, מחיר סביר ואיכת בחבילה קטנה.
יש לך המון מוניטורים בגדלים שונים אבל רובם דורשים עוד תוספות, דרך לחבר הכל ביחד ולשלוט על הכל. חבר שלי בנתיים משתמש במיקסר קטן, עליו חיבר את כל מה שהוא רצה וגם מתאם BT ובדרך לקבל מתאם אופטי. זה מאוד שימוש, המיקרס, יש שליטה טובה אבל זה עוד פריט, עוד מקום ועוד כסף (חבר ואני עובדים בחברת הפקה, אז יש לנו גישה לציוד הגברה מקצועי). בעיקרון הוא הולך להחליף את המיקסר בDAC קטן עם חיבור BT, לדוגמת הB1:
https://www.amazon.com/SMSL-B1-Bluetooth-Receiver-Decoder/dp/B01MA0RDWO
רק שצריך כזה עם שליטה על הווליאום, פרה אטו ולא לאין אוט.
כמון שיש לך את האפשרות השניה, הרגילה, רמקולים לא מוגברים, אבל אז אתה צריך להוסיף הרבה רכיבים. הכל עניין של מה אתה רוצה לקבל, אילו חיבורם, אילו פיצ'רים...