לא מצליח לקבל את המדריך בוויסטה..
שלום!
בנסיונותי הרבים לעדכן את המדריך שידורים בוויסטה, אני נתקל כל פעם באותה ההודעה..
שיש לי בעיה בחיבור האינטרנט ( " האם אתה רוצה ש VMC ינסה שוב ? " ).. ושום דבר לא מצליח.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה אפשר לעשות..?
בתודה גדולה! גיא
בנסיונותי הרבים לעדכן את המדריך שידורים בוויסטה, אני נתקל כל פעם באותה ההודעה..
שיש לי בעיה בחיבור האינטרנט ( " האם אתה רוצה ש VMC ינסה שוב ? " ).. ושום דבר לא מצליח.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה אפשר לעשות..?
בתודה גדולה! גיא
מה שאני יודע זה מקריאה בלבד ולא מנסיון אישי
לפי הבנתי לוח המישדרים מותאם ע"פ סוג החיבור שלך
כלומר אם הגדרת SATELIITE הוא יוריד לך את הלוח של יס ולא ישאל אותך איזה לוח אתה רוצה להוריד
כבר היה פה מישהו ששאל אם אורי גלר נימצא אצלו בסלון כי הויסטה הוריד לו ישר את הלוח של הוט בלי לישאול אותו למי הוא מחובר וזאת לאחר שהגדיר את הכניסה לכרטיס כCABLES
כלומר אם הגדרת SATELIITE הוא יוריד לך את הלוח של יס ולא ישאל אותך איזה לוח אתה רוצה להוריד
כבר היה פה מישהו ששאל אם אורי גלר נימצא אצלו בסלון כי הויסטה הוריד לו ישר את הלוח של הוט בלי לישאול אותו למי הוא מחובר וזאת לאחר שהגדיר את הכניסה לכרטיס כCABLES
ומנסיון אישי. נכון מאדrafid כתב:מה שאני יודע זה מקריאה בלבד ולא מנסיון אישי
כבר היה פה מישהו ששאל אם אורי גלר נימצא אצלו בסלון כי הויסטה הוריד לו ישר את הלוח של הוט בלי לישאול אותו למי הוא מחובר וזאת לאחר שהגדיר את הכניסה לכרטיס כCABLES...