המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1
שלום לכולם.
אני דיי חדש בתחום..
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית 5.1 בתקציב של 3.5 אלף
אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול.
השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ומוזיקה.
ואני יחבר תמחשב למערכת ותסוני 4.
החדר הוא 3מטר על 6.
בנתיים זה מה שתכננתי לקנות .
רסיבר :pioneer-vsx329k
רמקולים : pioneer-s-rs33tb
מה דעתכם ?
אני דיי חדש בתחום..
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית 5.1 בתקציב של 3.5 אלף
אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול.
השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ומוזיקה.
ואני יחבר תמחשב למערכת ותסוני 4.
החדר הוא 3מטר על 6.
בנתיים זה מה שתכננתי לקנות .
רסיבר :pioneer-vsx329k
רמקולים : pioneer-s-rs33tb
מה דעתכם ?
·...
הרסיביר הזה ל7.1
ומה שאני מחפש זה מערכת צנועה 5.1 לחדר.
תוכל לשלוח לי קישור לעוד רסיבר במחיר סימלי?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@xLevi
תראה חבר הציעו לך פה רסיבר ברמת כניסה, שהוא איכותי ומתאים לצרכים שלך פלוס פלוס, ברגע שהוא יגיע ותהיה מחובר אחרי תקופה קצרה אתה בטוח תרצה להשתדרג, חוץ מזה לא חסר מה לעשות עם עוד 2 כניסות לרמקולי, או 7.1 או אטמוס או bi amp, אם אתה מחפש משהו שהוא רק 5.1 יותר בסיסי?, תראה מי מהחברים טס לחול, תן לן 200 דולר ותקבל רסיבר של פיוניר ברמת כניסה שהוא רק 5.1, ובלי להעליב לא הייתי לוקח אותו אפילו בחינם... כי הוא מוגבל ברוב האפשרויות שלו, יום אחד הייתי מקבל עליו עצבים וזורק אותו מהחלון...
תראה חבר הציעו לך פה רסיבר ברמת כניסה, שהוא איכותי ומתאים לצרכים שלך פלוס פלוס, ברגע שהוא יגיע ותהיה מחובר אחרי תקופה קצרה אתה בטוח תרצה להשתדרג, חוץ מזה לא חסר מה לעשות עם עוד 2 כניסות לרמקולי, או 7.1 או אטמוס או bi amp, אם אתה מחפש משהו שהוא רק 5.1 יותר בסיסי?, תראה מי מהחברים טס לחול, תן לן 200 דולר ותקבל רסיבר של פיוניר ברמת כניסה שהוא רק 5.1, ובלי להעליב לא הייתי לוקח אותו אפילו בחינם... כי הוא מוגבל ברוב האפשרויות שלו, יום אחד הייתי מקבל עליו עצבים וזורק אותו מהחלון...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מחיר סימלי? הרי רצית לקנות רסביר כניסה מאוד מאוד פשוט ב1300 בארץ, הדנון 1300 עולה בארץ 4000.xLevi כתב:·......
הרסיביר הזה ל7.1
ומה שאני מחפש זה מערכת צנועה 5.1 לחדר.
תוכל לשלוח לי קישור לעוד רסיבר במחיר סימלי?...
יש את האח הקטן של ה1300, ה-520. 1300 שקל כולל הכל עד הבית. אבל לדעתי כבר עדיף להוסיף 500 שקל ולקנות את ה1300. בכל מקרה, זה שכתוב 7.1 או 9.1 או 5.1 זה לא משנה, זה מציין את המקסימום ערוצים מוגברים אתה לא חייב להשתמש בהם. אתה יכול לחבר רק שני רמקולים.
הנה הקישור:
https://www.amazon.de/gp/product/B00X4FAQSE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
- BUGY
- חבר מכור קשה

@xLevi
·
רסביר זה החלק הפשוט והקל. רמקולים זה כבר יותר מורכב.
קודם כל, למה 5.1?
עדיף לקנות זוג קדמיים טוב מאשר 5 רמקולים מעפנים. גם כך האחוריים לא עושים הרבה וסנטר זול רק הורס את הסואנד. אני ממליץ לך על שני רמקולים קדמיים טובים, מיד שניה, יש פה לוח מכירה טוב באתר. אתה תקבל תמורה הרבה יותר גדולה לכסף שלך וגם תהנה יותר במוזיקה וסרטים עם זוג טוב מאשר 5 זולים. שלא לדבר על זה שסאב סביר עולה לבדו לפחות 1500 שקל.
בלי קשר, קשה להמליץ ספציפית על רמקול בלי לדעת מה הציפיות שלך, מה אתה הולך לעשות איתם, מה המקור...
·
רסביר זה החלק הפשוט והקל. רמקולים זה כבר יותר מורכב.
קודם כל, למה 5.1?
עדיף לקנות זוג קדמיים טוב מאשר 5 רמקולים מעפנים. גם כך האחוריים לא עושים הרבה וסנטר זול רק הורס את הסואנד. אני ממליץ לך על שני רמקולים קדמיים טובים, מיד שניה, יש פה לוח מכירה טוב באתר. אתה תקבל תמורה הרבה יותר גדולה לכסף שלך וגם תהנה יותר במוזיקה וסרטים עם זוג טוב מאשר 5 זולים. שלא לדבר על זה שסאב סביר עולה לבדו לפחות 1500 שקל.
בלי קשר, קשה להמליץ ספציפית על רמקול בלי לדעת מה הציפיות שלך, מה אתה הולך לעשות איתם, מה המקור...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·יש מאות דגמים מעשורת חברת, כולם טובים (פיוניר היא לא אחת מהם).xLevi כתב:@BUGY
·כמו שאמרתי אני לא מבין כל כך גדול
תוכל להמליץ לי על חברה ? דגם ?
תן לי כיוון לחפש משהו שיתן לי תמורה למחיר כמו שאמרתה.
ותודה רבה על העזרה שלך...
כמו שאמרתי, בלי להכיר אותך קצת יותר טוב קשה להמליץ על דגם ספציפי. איזה ווליאום, כמה באס, איזה סגנון מוזיקה, אילו סרטים, באיזו איכות, מאיזה מקור ואיזה חיבור...המון פרמטרים. אבל סתם, בשלף לדגומה בלבד:
פוקל איכותי.
BP8.
יש עוד המון...
@BUGY
·אני שומע וול פולים רוב הזמן והבאס באמצע כזה
שומע מזרחית בעיקר אבל יותר חשוב שהמערכת תהיה לסרטים.
תסרטים שלי אני מוריד לרוב באיכול בלורי מלא. REMUX
אני מוריד מ IPT את רוב הסרטים.
מזאת אומרת איזה מקור ?
אני רואה מהמחשב תסרטים ומחבר תטלוזיה
מזאת אומרת איזה מקור ?
אני רואה מהמחשב תסרטים ומחבר תטלוזיה
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אוקי, זה עוזר קצת. בעיקרון סרטים הרבה יותר סלחניים ממוזיקה אז מה שיעבוד במוזיקה לרוב יעובוד גם בסרטים. אבל, לסרטים צריך יותר באס, יותר עוצמה. אחת הסיבות למה מוסיפים סאב. אבל נכון לעכשיו סאב לא בתקציב שלך. אני ממליץ לך להתחיל לחפש ביד שני. תחפש פה בלוחות על פי התקציב, פשוט תלך הודעה הודעה. מצאת משהו בתקציב, פחות או יותר, תחפש ביקורת בגוגל. הביקורת טובה? תביא לפה קישור, או הכי טוב, תלך לשמוע אותם. זה תהליך. קונים זוג רמקולים קדמיים טוב. אחרי תקופה צוברים קצת כסף ומוסיפים עוד משהו, לרוב סאב או סנטר ולקראת הסוף את האחורים. כך תקבל מערכת ממש ממש טובה שתשרת אותך שנים ולא מערכת *** בשקל וחצי.xLevi כתב:@BUGY
מזאת אומרת איזה מקור ?
אני רואה מהמחשב תסרטים ומחבר תטלוזיה...