מהירות יציאת תקשורת במודם האם זה משנה...?
הי..
ברשותי מודם שרכשתי באופן פרטי כחלופה למודם של בזק (TP-LINK 9970) יציאת התקשורת שלו היא 100MB. אני רואה שקיימים בשוק מודמים מתקדמים יותר בעלי יציאת 1G האם זה באמת משנה מהירות היציאה בזמן שאינטרנט שלי בבית הוא רק 40MB אולי יהיה 100MB בעתיד...?
ברשותי מודם שרכשתי באופן פרטי כחלופה למודם של בזק (TP-LINK 9970) יציאת התקשורת שלו היא 100MB. אני רואה שקיימים בשוק מודמים מתקדמים יותר בעלי יציאת 1G האם זה באמת משנה מהירות היציאה בזמן שאינטרנט שלי בבית הוא רק 40MB אולי יהיה 100MB בעתיד...?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא לגבי החיבור בין המכשירים - כמובן שהחוצה של לא רלבנטי.
כמו כן - השאלה במה יש לך צורך.
אם אתה מנגן תכנים כבדים מאוד - אז עדיף 1G
אם אתה נוהג כל היום להעביר קבצי ענק ורוצה לצמצם זמן - אז עדיף 1G
אם כל האמור לעיל לא - אז תהיה רגוע הכל בסדר.
כמו כן - השאלה במה יש לך צורך.
אם אתה מנגן תכנים כבדים מאוד - אז עדיף 1G
אם אתה נוהג כל היום להעביר קבצי ענק ורוצה לצמצם זמן - אז עדיף 1G
אם כל האמור לעיל לא - אז תהיה רגוע הכל בסדר.
המכשיר משמש רק כמודם במצב BRIDGE מחובר מיציאת התקשורת במצב שלו ליציאת WAN של הראוטר LINKSYS WRT1900ACS שמטפל בכל התעבורה בבית במהירות של 1G..
השאלה האם יציאת המודם במצב BRIDGE במהירות 100MB שמחוברת לראוטר תגביל את מהירות האינטרנט בבית יותר מאשר עם למודם היה יציאת 1G שמחוברת לראוטר...? כלומר במילים פשוטות האם שווה להשקיע במודם אחר אם הוא משמש רק כ-BRIDGE לדוגמא VR600 של TP-LINK שכולל יציאות 1G שוב יש לקחת בחשבון שהוא רק מודם ולא משמש כראוטר אלחוטי ולא אחראי לתעבורה בתוך הבית..
השאלה האם יציאת המודם במצב BRIDGE במהירות 100MB שמחוברת לראוטר תגביל את מהירות האינטרנט בבית יותר מאשר עם למודם היה יציאת 1G שמחוברת לראוטר...? כלומר במילים פשוטות האם שווה להשקיע במודם אחר אם הוא משמש רק כ-BRIDGE לדוגמא VR600 של TP-LINK שכולל יציאות 1G שוב יש לקחת בחשבון שהוא רק מודם ולא משמש כראוטר אלחוטי ולא אחראי לתעבורה בתוך הבית..
נערך לאחרונה על ידי smargi ב 26/01/2017 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

להבנתי במקרה כזה - לא. אין צורך.
אתה גם יכול פשוט לבדוק את מהירות העברת הקבצים בין המכשירים השונים.
להבנתי התעבורה במקרה שלך לא מגיעה על המודם (כלומר תעבורה בין שני מחשבים/מוצרים בתוך הרשת עוברת רק דרך הראוטר)
אתה גם יכול פשוט לבדוק את מהירות העברת הקבצים בין המכשירים השונים.
להבנתי התעבורה במקרה שלך לא מגיעה על המודם (כלומר תעבורה בין שני מחשבים/מוצרים בתוך הרשת עוברת רק דרך הראוטר)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K