ה - EPG של HOT אינו שמיש.
התקנתי את ה - VMC, הכל עובד ומנגן. הבעיה היחידה שלי היא שה - EPG של HOT אינו מסודר עד כדי כך שהוא פשוט לא שמיש! הערוצים לא מסודרים על פי התדרים (ערוץ 2 ב - EPG הוא EUROSPORT וכו')
האם ניתן לפתור את הבעיה? לקבל את ה - EPG ממקור אחר, לתקן את הקיים ? כל דבר אחר ???
תודה
איציק
האם ניתן לפתור את הבעיה? לקבל את ה - EPG ממקור אחר, לתקן את הקיים ? כל דבר אחר ???
תודה
איציק
מסכים איתך שהוא לא הכי טוב, רק אתה מציין משהו שלא קורה אצלי.
הערוצים הקיימים - עובדים מצויין ומסודרים טוב.
האם הגדרת שאתה בישראל?
הצעה שלי - נסה להגדיר מחדש לחלוטין את הטלויזיה, כולל ייבוא מדריך חדש לחלוטין (בהגדרות), שים לב שאתה שם ישראל בתחילת התהליך.
הערוצים הקיימים - עובדים מצויין ומסודרים טוב.
האם הגדרת שאתה בישראל?
הצעה שלי - נסה להגדיר מחדש לחלוטין את הטלויזיה, כולל ייבוא מדריך חדש לחלוטין (בהגדרות), שים לב שאתה שם ישראל בתחילת התהליך.
אני אנסה לעבור את כל ההגדרות מחדש למרות שהכול הוגדר נכון.
אני מחובר לכבלים אנאלוגיים, האם יכול להיות שזו הבעיה?
האם ניתן לתכנת ערוצים ל - HAUPAUGE 150 , אולי זו הבעיה? חיפשתי דרך לעשות זאת אבל לא מצאתי בשום מקום איזכור לתכונה זו ...
לגבי ה - MEGAEPG, ראיתי שצריך לקנפג קבצי INI שיעבדו עם הוט, האם קיים קובץ הגדרות מוכן לזה? והאם ניתן באיזה שהוא שלב לחזור להגדרות המקוריות של הוויסטה ?
תודה
איציק
אני מחובר לכבלים אנאלוגיים, האם יכול להיות שזו הבעיה?
האם ניתן לתכנת ערוצים ל - HAUPAUGE 150 , אולי זו הבעיה? חיפשתי דרך לעשות זאת אבל לא מצאתי בשום מקום איזכור לתכונה זו ...
לגבי ה - MEGAEPG, ראיתי שצריך לקנפג קבצי INI שיעבדו עם הוט, האם קיים קובץ הגדרות מוכן לזה? והאם ניתן באיזה שהוא שלב לחזור להגדרות המקוריות של הוויסטה ?
תודה
איציק
- moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום
האם מישהו יודע אם מתישהו המצב של ה EPG של HOT ב VISTA ישתנה והם יציגו את כל הערוצים גם המקוריים שלהם?
תודה
האם מישהו יודע אם מתישהו המצב של ה EPG של HOT ב VISTA ישתנה והם יציגו את כל הערוצים גם המקוריים שלהם?
תודה
טוב, התקנתי את ה - MEGAEPG, הגדתי הכל על פי הכתוב במדריך ההתקנה, אבל בזמן הנסיון להגדיר את המדריך בוויסטה, מתקבלת שגיאה מס' 14.
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
שאלה נוספת היא האם ניתן לכוון את הערוצים בטיונר של ה - HAUPAUGE, אולי בדומה לצורת הכיוון בטלוויזיה או בווידאו? שכן הבעיה היא עדיין חוסר ההתאמה בין שם הערוץ המוצג לבין מה שרואים במציאות.
תודה
איציק
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
שאלה נוספת היא האם ניתן לכוון את הערוצים בטיונר של ה - HAUPAUGE, אולי בדומה לצורת הכיוון בטלוויזיה או בווידאו? שכן הבעיה היא עדיין חוסר ההתאמה בין שם הערוץ המוצג לבין מה שרואים במציאות.
תודה
איציק
חברים, יכול להיות שאני שואל שאלות טיפשיות אבל כל זה פשוט חדש לי לחלוטין.
למה הכוונה האם הרצתי אותו?
המיקוד שהקלדתי הוא אכן 00000 וגם את האמיתי שלי.
האם יכול להיות שחוסר ההתאמה בין הערוצים נובע מזה שאני מחובר לכבלים אנאלוגיים (ללא שום ממיר).
ושאלה נוספת, האם ניתן לכוון תחנות ב - HAUPAUGE 150 כמו שעושים בטלוויזיה ?
שוב תודה על הסבלנות ...
איציק.
למה הכוונה האם הרצתי אותו?
המיקוד שהקלדתי הוא אכן 00000 וגם את האמיתי שלי.
האם יכול להיות שחוסר ההתאמה בין הערוצים נובע מזה שאני מחובר לכבלים אנאלוגיים (ללא שום ממיר).
ושאלה נוספת, האם ניתן לכוון תחנות ב - HAUPAUGE 150 כמו שעושים בטלוויזיה ?
שוב תודה על הסבלנות ...
איציק.
- moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום
תודה
תודה
גם אני נתקלתי באותה תופעה
רק VISTA מותקן ומנסה לקנפג אבל מקבל שגיאה 14
ניסיתי מי'קוד 00000 אבל זה לא עזר.
מישהו יכול לעזור .
ניסיתי מי'קוד 00000 אבל זה לא עזר.
מישהו יכול לעזור .