תקלה בממיר yes hd החדש
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום לכולם אתמול צצה בעיה חדשה בממיר שאם אני מנסה להיכנס לתפריט של של הממיר באמצעות לחיצה על המקש יס הוא לא נכנס ולא נותן להעביר ערוצים.. ניסיתי לאתחל אותו כמה פעמים וזה עדיין ממשיך, ניסיתי גם לשחק עם הHPNA ולחבר אותו רגיל גם לא נותן.. יש למישהו כאן פיתרון או שמכיר את הבעיה הזאת? האם יש מצב לעשות איפוס לממיר ללא כניסה להגדרות שלו? אולי יש קוד או משהו או דרך כפתור חומרתי?
תודה רבה, והמשך יום נעים.
תודה רבה, והמשך יום נעים.
זה לא פתרון אמיתי כי צריך לחכות כל פעם. אבל כל שבוע בלילה שבין יום חמישי לשישי יש עדכון לממיר שמחזיר את ההגדרות למה שהם היו והתפריט חוזר לעבוד. זה קרה לי פעמיים מאז הפעם הראשונה שהזמנתי טכנאי לתקלה הזאת (והוא החליף ממיר וזה קרה שוב) ובפעמיים האלה לא הזמנתי טכנאי וחיכיתי ליום חמישי, ואז הכל חזר לעבוד רגיל. (בעדכון ביום חמישי הם מעדכנים את ה-thumbnails של התפריט אז אולי זה מה שמשנה, אני לא יודע באמת מה הבעיה).
באחת הפעמים שזה קרה, התפריט הפסיק לעבוד ביום ראשון, אז עד יום חמישי לא עבד לי התפריט, אז זה לא פתרון טוב, אבל אפשר עדיין להגיע ל-vod בלי התפריט ולראות ולמחוק הקלטות, אז אני מסתדר וזה לא כזה מפריע לי לחכות עד יום חמישי.
באחת הפעמים שזה קרה, התפריט הפסיק לעבוד ביום ראשון, אז עד יום חמישי לא עבד לי התפריט, אז זה לא פתרון טוב, אבל אפשר עדיין להגיע ל-vod בלי התפריט ולראות ולמחוק הקלטות, אז אני מסתדר וזה לא כזה מפריע לי לחכות עד יום חמישי.
גם אצלי החליפו את הממיר בפעם הראשונה שזה קרה, ואז זה קרה שוב חודשיים אחרי. אז כבר חיכיתי ליום חמישי. זה די דבילי לעשות, אבל זה חוסך ממני את ביקור הטכנאי. וזה לא מפריע לי בצפייה, כי הממיר לא בטלוויזיה מרכזית בבית.
·אני לא יודע על דרך אחרת. גם הפתרון שאני מצאתי היה במקרה, שפתאום ראיתי שהתפריט חזר להגיב. אני לא יודע. כשדיברתי איתם הם עושים את התהליך הרגיל של להוציא מהחשמל וכו' ומהר מאד הם קובעים טכנאי. גם הטכנאי, ראה שהממיר לא מגיב (גם הכפתורים הפיזיים שעל הממיר) ופשוט החליף ממיר.yakirbest כתב:@berlad26
·
חוץ מיזה אין אפשרות לאפס אותו באיזה שהיא דרך ? או אולי לדבר איתם שישלחו עדכון לתפריטים ?...
אתה יכול לנסות לשאול אותם אם הם יכולים לשלוח עדכון. אני לא יודע עד כמה הצוות הטכני יכול לעשות.
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@berlad26
·
כן החליפו לי ממיר בסוף והסתדר כל הענייו עם התפריטים, עכשיו הבעיה שלפעמים בערוצי הבית בזמן העברת ערוצים הממיר מאתחל את עצמו.. מפליא אותי שחברה כמו יס לא מטפלת בתקלות ידועות כאלה.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות
·
כן החליפו לי ממיר בסוף והסתדר כל הענייו עם התפריטים, עכשיו הבעיה שלפעמים בערוצי הבית בזמן העברת ערוצים הממיר מאתחל את עצמו.. מפליא אותי שחברה כמו יס לא מטפלת בתקלות ידועות כאלה.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות