המלצות למסך 55''
היי,
מחפשת מסך טלוויזיה 55'' (אפשר גם קצת יותר גדול, במגבלת התקציב) בסביבות 6000-7000 ש"ח (או פחות).
יצא לי לראות את הסמסונג KS9500, אבל בגלל שהיא מאד יקרה הבנתי שאפשר "להתפשר" על KS8500, כי ההבדל ביניהן זניח (מה גם שההבדל בסאונד לא קריטי, יש מערכת קולנוע ביתית). מצד שני ראיתי שיש כל מיני בעיות ב-KS9500. גם ה8500 איכזבה?
ראיתי גם את סמסונג KU7350, שהמחיר שלב נמוך באופן די משמעותי ביחס ל8500...
המחשבה הראשונית שלי הייתה לא להתפשר וללכת על 8500. מה דעתכם? היא מצדיקה את ההבדל במחיר (הבדל של כ3000 ש"ח)?
ראיתי גם את LG UH63, שהיא כבר 58" ושטוחה, והמחיר שלה הוא בסדר גודל של המחיר של KU7350.
אני יודעת שLG וסמסונג משתמשות בטכנולוגיות שונות. מה עדיף?
הצפייה היא בעיקר בערוץ 2 וכו', או בסרטים באיכות גבוהה (הורדה מהאינטרנט).
אשמח לעזרה והמלצות.
תודה.
מחפשת מסך טלוויזיה 55'' (אפשר גם קצת יותר גדול, במגבלת התקציב) בסביבות 6000-7000 ש"ח (או פחות).
יצא לי לראות את הסמסונג KS9500, אבל בגלל שהיא מאד יקרה הבנתי שאפשר "להתפשר" על KS8500, כי ההבדל ביניהן זניח (מה גם שההבדל בסאונד לא קריטי, יש מערכת קולנוע ביתית). מצד שני ראיתי שיש כל מיני בעיות ב-KS9500. גם ה8500 איכזבה?
ראיתי גם את סמסונג KU7350, שהמחיר שלב נמוך באופן די משמעותי ביחס ל8500...
המחשבה הראשונית שלי הייתה לא להתפשר וללכת על 8500. מה דעתכם? היא מצדיקה את ההבדל במחיר (הבדל של כ3000 ש"ח)?
ראיתי גם את LG UH63, שהיא כבר 58" ושטוחה, והמחיר שלה הוא בסדר גודל של המחיר של KU7350.
אני יודעת שLG וסמסונג משתמשות בטכנולוגיות שונות. מה עדיף?
הצפייה היא בעיקר בערוץ 2 וכו', או בסרטים באיכות גבוהה (הורדה מהאינטרנט).
אשמח לעזרה והמלצות.
תודה.
לעשות את כל המאמצים וללכת על ה-ks8500
וההבדל הכספי בינה ל-7350 הוא לא כ''כ נורא - ושווה כל אגורה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930281
אגב, רבים כותבים על תמהיל הצפיות הרצוי מבחינתם, וזה יפה
אבל יוטיוב מלאה בתכני 4K (למשל נופים ברחבי העולם, סתם דוגמא קטנה) ולצפות בהם במסך סופר איכותי כמו ה-8500
אני חושב שאין הנאה צרופה טובה מזו. בטח כשמדובר במסך קעור - חוויה שמימית.
וההבדל הכספי בינה ל-7350 הוא לא כ''כ נורא - ושווה כל אגורה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930281
אגב, רבים כותבים על תמהיל הצפיות הרצוי מבחינתם, וזה יפה
אבל יוטיוב מלאה בתכני 4K (למשל נופים ברחבי העולם, סתם דוגמא קטנה) ולצפות בהם במסך סופר איכותי כמו ה-8500
אני חושב שאין הנאה צרופה טובה מזו. בטח כשמדובר במסך קעור - חוויה שמימית.
לא דורין לא רכשתי אותה
אבל בהחלט צפיתי בה במספר פעמים.
לא תמצאי טובה ממנה ברמת המחיר, אלא אם תתענייני בפנסוניק DX900 55 אינצ' שעדיפה ממנה וגם תקבלי 5 שנות אחריות.
היות ואני מעדיף קעורה, באופן אישי הייתי רוכש את הסמסונג. הפנסוניק כמו שכתבתי מעט עדיפה.
בכל מקרה שניהם מסכי-על במחיר סביר יחסית. צריך להשוות מחירים.
אגב
בדיונים שנערכו בעבר, גם התותחים הכבדים הודו שפנסוניק עדיפה.
אם אני ואת רואים את שני המסכים צד בצד, אין סיכוי שנרגיש בהבדלים.
הכי קרוב לאיכות OLED מסך
אבל בהחלט צפיתי בה במספר פעמים.
לא תמצאי טובה ממנה ברמת המחיר, אלא אם תתענייני בפנסוניק DX900 55 אינצ' שעדיפה ממנה וגם תקבלי 5 שנות אחריות.
היות ואני מעדיף קעורה, באופן אישי הייתי רוכש את הסמסונג. הפנסוניק כמו שכתבתי מעט עדיפה.
בכל מקרה שניהם מסכי-על במחיר סביר יחסית. צריך להשוות מחירים.
אגב
בדיונים שנערכו בעבר, גם התותחים הכבדים הודו שפנסוניק עדיפה.
אם אני ואת רואים את שני המסכים צד בצד, אין סיכוי שנרגיש בהבדלים.
הכי קרוב לאיכות OLED מסך
לא, ה-OLED לא בכיוון, יקר מדי.
שני הדגמים המדוברים, מבחינתי ומבחינת טובים ואחרים - הם המובילים בדירוג. לפחות הסמסונג מתאים לתקציב. יש לך את אפליקציית התוכן של סמסונג במלוא הדרה - לדעתי זה די מוסיף.
אם את בענין הקעורה - עדיפה הסמסונג. נראה לי שהפנסוניק יהיה קצת כבד עלייך מבחינת מחיר.
טכניקת צבעים קוונטום - המילה האחרונה. עושר של צבעים מדהים.
http://www.samsung.com/il/tvs/suhd-ks85 ... S8500UXSQ/
שני הדגמים המדוברים, מבחינתי ומבחינת טובים ואחרים - הם המובילים בדירוג. לפחות הסמסונג מתאים לתקציב. יש לך את אפליקציית התוכן של סמסונג במלוא הדרה - לדעתי זה די מוסיף.
אם את בענין הקעורה - עדיפה הסמסונג. נראה לי שהפנסוניק יהיה קצת כבד עלייך מבחינת מחיר.
טכניקת צבעים קוונטום - המילה האחרונה. עושר של צבעים מדהים.
http://www.samsung.com/il/tvs/suhd-ks85 ... S8500UXSQ/
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שידוע לי אין DX900 בגודל הזה, לפחות לא בארץ. בכל אופן, הDX900 תהיה טובה בצורה מוחשית מהסמסונג, אבל דגם ה"65 של הפנסוניק יותר יקר מה-OLED של LG באותו גודל, כך שלא מדובר בסכום סביר, לדעתי.
ה-KS8500 בהחלט כנראה אחד המסכים שנותן את התמורה הכי הטובה נכון להיום.
ה-KS8500 בהחלט כנראה אחד המסכים שנותן את התמורה הכי הטובה נכון להיום.