אחרי כל התוכן הפרסומי שיצא מ-CES בתחום המסכים החדשים והיכולות שלהם, נשאלת השאלה מה מתוך כל אותו התוכן הפרסומי הזה נכון ובאמת יש לו השפעה מורגשת על איכות המסכים, וכיצד הדברים הללו צריכים להשפיע,
אם בכלל, על בחירת מסך חדש?

·החדשות הכי טובות ששמעתי השנה בתחום.jacko-il כתב: עוד טרנדים של השנה -
1) התלת מימד הביתי מת, כנראה סופית. (בהנחה שהעצומה הזו לא תניב שום דבר)
2) המסכים הקעורים גוססים ולקראת מוות. כמעט כל היצרנים עשו פרסה ממסכים קעורים.
...

·מי בדיוק נפגע? לקחת את זה קשה קצתjacko-il כתב:@gkatz
·
מה כיף בזה? שאחרים שאוהבים את זה נפגעים? איזה כובע יש לאכול פה בדיוק?
סורי, לא מצליח להבין דעה/תגובות מהסוג הזה.. באמת....

·תשמע, במשך שנים פה הבעתי את דעתי נגד התלת והקעור. לא הבנתי למה גם היצרנים וגם חלק מהאנשים פה התפתו כמו ילדים לפיצ'רים האלה. אני חושב שמגיע לי קצת לשמוח שהתעשיה החליטה לקבור את זה. יש פה גם עניין כלכלי - עלות היצור סביר להניח תרד ואולי (רק אולי) זה יתגלגל לכיס שלנו. ובלי קשר, שיתמקדו בתמונה ולא בקשקושים אחרים - גם זה טוב.jacko-il כתב:@gkatz
·
לא לא לקחתי זה את קשה.
פשוט בשנים האחרונות שמעתי כאן בפורום לא מעט אנשים שממש פצחו בחגיגות כשתלת המימד החל לרדת ולצאת אט אט מהמסכים. בהשקה של סמסונג שנה אחורה למשל שמעתי כמה כאלה שממש התלהבו מכך כי "הם אף פעם לא התחברו לגימיק הזה". אז אני בהחלט מבין שיש כאלה שאוהבים ויש כאלה שממש לא, לגיטימי אנחנו כולנו שונים אחד מהשני סה"כ, אבל בין זה ללשמוח שלאלו שאוהבים לא יהיה את זה יותר..
אני יכול להבין שמחה שעושים עבורך משהו שאתה אוהב או הולכים לכיוון מסויים אותו אתה מעדיף, אבל לשמוח בגלל שלמישהו אחר לא יהיה משהו שהוא אוהב..? לא ברור לי..
זה דומה למה שקורה אצל ילדים קטנים שאם נשבר להם הצעצוע הם דורשים מההורים שישברו גם לאח או לחבר את הצעצוע כדי שלא יהיה גם להם. אם אני לא נהנתי ולא אהבתי אז שאצל כולם יהיה ככה....

·rwg1 כתב:@pessik
לנסות למצוא את המסך שמספק בצורה הכי טובה את שיווי המשקל שנכון
....

·ziv_r כתב:ה- CLEDIS מדהים. קולטים את זה מרחוק ופשוט עומדים ובוהים בזה. אין אחד שלא דמיין לעצמו קיר בבית עם זה. גם די קשה לראות ממרחק צפייה של 2 מטרים את התמזגות הפאנלים ובטח לא את הפאנלים. גודל המסך שהוצג היה ברזולוציה של 8K על 2K ובגודל של כמעט 10 מטרים רוחב על 2.75 מטרים גובה. זה מוצר ברמה של Production, לא אב טיפוס.
בהחלט מרשים מצד Sony.
שני קטעי הוידאו שצילמתי למטה לא ממחישים את הגודל ואיכות התמונה המרשימה לגודל כזה.
https://goo.gl/photos/9FHU5LygnR3kH76r9
https://goo.gl/photos/hveupJHaD5P4V6on8...