התייעצות לפני קניה....

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
שלח תגובה
shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

אשמח לקצת עזרה ברכישה. אני מחפש רכב לאישה במשך השבוע, וסופש ישמש כרכב משפחתי ( לא טיולי שטח) תקציב 120 ומטה( עדיף) ההתלבטות בין חדש סוזוקי קרוסאובר או משומש ניסן קשקאי 2012/3 . לקחתי קשקאי אחת לבדיקה מאישה 66 אלף קמ יד 1, אמרה שהאוטו נקי ללא תאונות. בבדיקה גילו שעבר מאחורה תאונה והחליפו את כל ריצפת הבגאז יש ריתוכים לבודי, אבל זה הבודק אמר שזה לא ממש פגיעה בשסי אלה רק תיקון . האמת התבאסתי לאללה ואין לי מושג מה להחליט. תודה לעונים ולעוזרים....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

shaharfs כתב:אשמח לקצת עזרה ברכישה. אני מחפש רכב לאישה במשך השבוע, וסופש ישמש כרכב משפחתי ( לא טיולי שטח) תקציב 120 ומטה( עדיף) ההתלבטות בין חדש סוזוקי קרוסאובר או משומש ניסן קשקאי 2012/3 . לקחתי קשקאי אחת לבדיקה מאישה 66 אלף קמ יד 1, אמרה שהאוטו נקי ללא תאונות. בבדיקה גילו שעבר מאחורה תאונה והחליפו את כל ריצפת הבגאז יש ריתוכים לבודי, אבל זה הבודק אמר שזה לא ממש פגיעה בשסי אלה רק תיקון . האמת התבאסתי לאללה ואין לי מושג מה להחליט. תודה לעונים ולעוזרים....
...
·למה לא רכב נטרמאלי ורגיל, למה המוזרים הללו?
לך על סקודה, יש לך כמה דגמים. מנועים נהדרים (1.2 TSI), יעילים וחזקים (אוקטביה עושה 1 ל15 בממוצע), תיבת הילוכים שקטנה ומעולה עם 7 הילוכים.

shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כן סקודה נחמדה מאוד העיניין שכנראה בגלל שאני לא מבין, נפח מנוע עושה עלי רושם בתוספת של כל הפיציפקס שנותנות המכוניות האלה ניסן וסוזוקי כמו מחשבי דרך מוביליי מצלמת רוורס ועוד ועוד . לכן שאלתי אבדוק באמת עכשיו על סקודה. האם כדאי לרדת בשנים ולקחת משהו יותר מפואר??

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

shaharfs כתב:כן סקודה נחמדה מאוד העיניין שכנראה בגלל שאני לא מבין, נפח מנוע עושה עלי רושם בתוספת של כל הפיציפקס שנותנות המכוניות האלה ניסן וסוזוקי כמו מחשבי דרך מוביליי מצלמת רוורס ועוד ועוד . לכן שאלתי אבדוק באמת עכשיו על סקודה. האם כדאי לרדת בשנים ולקחת משהו יותר מפואר??
...
·לא הבנתי למה אתה מתכוון...
מנוע 1.2 עם טורבו מספק 110 כוחוס סוס, יותר מומנט מכל רכב 1.6 מקביל בלי הטורבו. אז יש לך רכב חזק יותר מה 1.6 הרגיל אבל חסוני יותר ומאיץ טוב יותר. בשילוב עם תיבת הילוכים כפולת מצמד, עם 7 הילוכים, אתה מקבל נסיע מהירה ורציפה, שקטה ונעימה. אישית, כל כך התרגלתי לשילוב הזה שאתמול כשנסעתי על רכב השכרה (חלופי מעבודה), רכב "רגיל" יונדאי I30, חשבתי שיש בעיה עם הרכב הוא כל הזמן עושה רק רעש ולא זז לשום מקום. הוא היה תקין, פשוט התרגלתי לרכב שנוסע כמו שצריך. לא סתם כל נהגי המוניות עוברים לסקודה וזה אחד הרכבים הנמכרים בארץ.

מחשב דרך זה שטויות, יש לך וויז ואת הפלפון, מחשב דרך יותר טוב מכל מה שמים ברכב. דברים כמו מצלמת רוורס וכל השטויות הללו אפשר תמיד להתקין עם חברה חיצונית ולקבל מוצר טוב יותר בשליש מחיר.

פשוט תעשה נסיעת מבחן.

shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כן בביקורות רכב אומרים שהרכב מרעיש ומתאמץ יש כל מיני סוגי הילוכים, אבל עדיין 110 כוחות סוס לעומת הסוזוקי 120. האמת אני לא חושב שזה כזה רלוונטי ומאחר ואני לא באמת מבין אז אני לא יכול לשלול. ראיתי סקודה ספייסבק מנוע 1.4 אני אבדוק איך היא ואעדכן, אשמח להצעות נוספות

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4998
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #6 

שים לב שהוא מדבר בסקודה על מנועי TFSI או FSI (עם הטורבו) .

shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ראיתי הספייסבק 1.4 עם טורבו נראה נחמד, אבל האמת לא רכב מדליק/סקסי איך שתקראו לזה מראה קצת אפרורי ואם אני לוקח בצבע לבן אישתי תרגיש כמו נהגת מונית.....

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”