מדפיים עם מתלה- איך Polkaudio MONITOR 30?
שלום,
אני מחפשת רמקול מדפי שמגיע עם מתלה מובנה ומתאים במקורו לתלייה.
מצאתי את הזוג הזה ביד 2 ב-500 (התקציב טיפה יותר גבןה.
כמעט שלא נתקלתי ברמקולים מדפיים נתלים ביד 2.
יש כיוונים אחרים(דגמים) שהייתם ממליצים לחפש בתצוגות של יבואן או חנות או איביי?
חוץ מזה אפשר (אם מומלץ/רצוי להימנע) לחבר מקדימה סנטר של מוניטור אודיו וקדמיים של פולק אודיו?
אחת בריטית והשנייה אמריקאית.
דרך אגב:
מה הפרוצדורה של צביעת רמקול עם תיבת עץ?
תודה על העזרה והמחשבה (:
אני מחפשת רמקול מדפי שמגיע עם מתלה מובנה ומתאים במקורו לתלייה.
מצאתי את הזוג הזה ביד 2 ב-500 (התקציב טיפה יותר גבןה.
כמעט שלא נתקלתי ברמקולים מדפיים נתלים ביד 2.
יש כיוונים אחרים(דגמים) שהייתם ממליצים לחפש בתצוגות של יבואן או חנות או איביי?
חוץ מזה אפשר (אם מומלץ/רצוי להימנע) לחבר מקדימה סנטר של מוניטור אודיו וקדמיים של פולק אודיו?
אחת בריטית והשנייה אמריקאית.
דרך אגב:
מה הפרוצדורה של צביעת רמקול עם תיבת עץ?
תודה על העזרה והמחשבה (:
נערך לאחרונה על ידי duba500 ב 27/01/2017 0:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום
אודה אם תוכלו להשיב בהקדם האפשרי והנוח עבורכם
איך הקדמיים של Monitor Audio Vector V10?
בשאלתי כתבתי:
השאלה איך הקדמיים? המחיר מצוין.
מה חשוב לי? צליל שלא כלכך מתכתי, יותר עמוק. ולא - אני לא מצפה לקבל צליל של רמקול מדפי.
אם ידוע לכם על מדפים בטווח גודל הקטן שניתנים לתלייה אשמח לשמוע!
תודה!
אודה אם תוכלו להשיב בהקדם האפשרי והנוח עבורכם
איך הקדמיים של Monitor Audio Vector V10?
בשאלתי כתבתי:
מה שאומר, יש לי כבר סנטר של מוניטור אודיו מאותה סדרת VECTOR, לטעמי (וגם בעל חנות מנוסה ובקיא) הסנטר טוב למערכת ברמת אמצע.חוץ מזה אפשר (אם מומלץ/רצוי להימנע) לחבר מקדימה סנטר של מוניטור אודיו ......
השאלה איך הקדמיים? המחיר מצוין.
מה חשוב לי? צליל שלא כלכך מתכתי, יותר עמוק. ולא - אני לא מצפה לקבל צליל של רמקול מדפי.
אם ידוע לכם על מדפים בטווח גודל הקטן שניתנים לתלייה אשמח לשמוע!
תודה!
המוניטור V10 יורדים ל-65 הרץ, שזה נחמד לרמקולים בגודל שלהם. יש להם אלמנטים של 4 אינץ' שזה גם סביר.
אני חושב שהרמקול הזה הוא סוג של פשרה בין מדפיים ללוייניים.
לגבי צליל עמוק אני לא יודע, יש לך רמקול כזה אז את יכולה לבדוק ולהחליט אם זה נשמע מספיק טוב.
מה שמפריע לי זה שה-POWER HANDLING שלהם הוא רק 50 וואט והנצילות לא וואו (85 dB), אז תבדקי אם את מרוצה מהווליום של הסנטר שיש לך.
עריכה:
קראתי עכשיו על הפולק 30, הם גדולים יותר (5.25 אינץ') ויורדים נמוך יותר (55 הרץ). בנוסף הם יותר נצילים (89 דציבל) ובעלי הספק מקסימלי גבוה יותר (100 וואט), הכל בהשוואה ל-V10. הביקורות עליהם טובות. הם ללא ספק יישמעו "גדולים יותר", במיוחד אם אין לך סאבוופר.
אני חושב שהרמקול הזה הוא סוג של פשרה בין מדפיים ללוייניים.
לגבי צליל עמוק אני לא יודע, יש לך רמקול כזה אז את יכולה לבדוק ולהחליט אם זה נשמע מספיק טוב.
מה שמפריע לי זה שה-POWER HANDLING שלהם הוא רק 50 וואט והנצילות לא וואו (85 dB), אז תבדקי אם את מרוצה מהווליום של הסנטר שיש לך.
עריכה:
קראתי עכשיו על הפולק 30, הם גדולים יותר (5.25 אינץ') ויורדים נמוך יותר (55 הרץ). בנוסף הם יותר נצילים (89 דציבל) ובעלי הספק מקסימלי גבוה יותר (100 וואט), הכל בהשוואה ל-V10. הביקורות עליהם טובות. הם ללא ספק יישמעו "גדולים יותר", במיוחד אם אין לך סאבוופר.