שאלה לבעלי הסוני 55
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בפעמיים האחרונות שהדלקתי אותו ישנה הודעה שאומרת לנקות הפילטר. אני בד"כ מחליף מקרן כשהמנורה נגמרת. לא אוהב להתעסק עם זה בכלל.
האם חובה לנקות את הפילטר? למה זה לא היה במקרנים קודמים? אני יכול פשוט להתעלם או חייב לעשות משהו בנידון? במקרה הגרוע אזמין טכנאי עם כל הצער.
האם חובה לנקות את הפילטר? למה זה לא היה במקרנים קודמים? אני יכול פשוט להתעלם או חייב לעשות משהו בנידון? במקרה הגרוע אזמין טכנאי עם כל הצער.
האם למזגן אתה מנקה את הפילטר ?
למה לא למקרן?
עם הזמן יש הצטברויות של אבק ש"סותם" את פתחי האוורור.
רצוי לנקות.
אין קשר למנורה.
אגב כמה שעות המנורה עשתה?
האם לפני קבלת התרעה כזו?
אני עם ה 55
לאחר כ 400 שעות שימוש - עדיין לא נתקלתי בהודעת החלפת הפילטר.
למה לא למקרן?
עם הזמן יש הצטברויות של אבק ש"סותם" את פתחי האוורור.
רצוי לנקות.
אין קשר למנורה.
אגב כמה שעות המנורה עשתה?
האם לפני קבלת התרעה כזו?
אני עם ה 55
לאחר כ 400 שעות שימוש - עדיין לא נתקלתי בהודעת החלפת הפילטר.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
חובה אם אתה לא רוצה לקצר את חיי המנורה או לשרוף אותה לגמרי בפחות זמן ממה שהיא אמורה לחיות.kingikra כתב:האם חובה לנקות את הפילטר?...
יכול להיות שהפילטרים שלהם היו פחות צפופים או שלא היה הרבה אבק בחלל אצלך. שיפוץ בבניין, עבודות ברחוב או אפילו סתם סופת חול קטנה יכול לסתום פילטר כזה די מהר.kingikra כתב:למה זה לא היה במקרנים קודמים?...
אתה יכול להתעלם אבל כנראה שזה יעלה לך באובדן שעות עבודה של המנורה/מקרן.kingikra כתב:אני יכול פשוט להתעלם או חייב לעשות משהו בנידון?...
לדעתי אתה גם לא צריך להזמין טכנאי אם אין בעיה פיזית כלשהי להגיע למקרן, זה תהליך של כמה דקות.
·
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
תמונה 7 סוגרת את כל הפינות בנושא:IGAL4d כתב:@kingikra
האם אתה יכול לספר איך מנקים טכנית את הפילטר? בצירוף מקרים גם אני קיבלתי הודעה כזאת אתמול, לאחר כשנתיים שימוש...עד כמה שאני זוכר...
https://www.manualslib.com/manual/11096 ... =22#manual
·דווקא מצויין שיש תזכורת. במיוחד למי שלא נוהג לתחזק,kingikra כתב:טוב, עשיתי את זה. זה בהחלט שטויות.
איתי, למנורה שלי יש 510 שעות. אכן מוזר מאוד שההודעה הופיעה.
מקווה שעם המזל שלי, כמו עם הפאנאסוניק 4000, לא קניתי שוב פח....
לדעתי זו הודעת קאונטר , לאחר X שעות שימוש, כניראה 500 , אתה מקבל הודעת ניקוי,
חוץ מזה כל מכשיר חשמלי עם פילטר רצוי לנקות בתדירות גבוה,זה רק מונע בעיות, בטח במכשיר עדין כמו מקרן,