היי,
שוקל להזמין אותו מחו"ל אך לצערי אף חנות לא מחזיקה אותו בתצוגה, או בכלל.
האם מישהו יכול לחלוק רשמים על הרסיבר המוזכר מעלה?
מה הסיכוי שיש למישהו מחברי הפורום הנכבדים את הרסיבר הזה ולא מפריע לו שאבוא לשמוע אותו אצלו?
תודה מראש,
אורי
Onkyo TX-RZ800: רשמים והמלצות?
אורי
לשמוע אצל חבר או חנות בהחלט יתן נק התחלה ומושג מסויים על המכשיר, אבל צריך לקחת בחשבון, שהתוצאה תהיה רחוקה מלהיות זהה או דומה או אפילו קרוב למה שתשמע בבית שלך בחלל והציוד המאוד ספציפי שלך.
לחבר משפחה יש אותו ממה שהבנתי ממנו, אברר במדוייק ואנסה לקשר בינכם.
שוחח איתי בפרטי.
לשמוע אצל חבר או חנות בהחלט יתן נק התחלה ומושג מסויים על המכשיר, אבל צריך לקחת בחשבון, שהתוצאה תהיה רחוקה מלהיות זהה או דומה או אפילו קרוב למה שתשמע בבית שלך בחלל והציוד המאוד ספציפי שלך.
לחבר משפחה יש אותו ממה שהבנתי ממנו, אברר במדוייק ואנסה לקשר בינכם.
שוחח איתי בפרטי.
@itay123
·היי איתי, מסתבר שאיני יכול לשלוח הודעה פרטית משום שאני משתמש חדש.
יצא לי לקרוא עוד קצת ולהבין שיש הבדל בינו לבין הTX-RZ 900, כנראה שתחילה אלך להאזין לו באחת החנויות.
אגב,
החבר מרוצה? הוא משתמש בו גם לסטריאו או רק לקולנוע ביתי?
·היי איתי, מסתבר שאיני יכול לשלוח הודעה פרטית משום שאני משתמש חדש.
יצא לי לקרוא עוד קצת ולהבין שיש הבדל בינו לבין הTX-RZ 900, כנראה שתחילה אלך להאזין לו באחת החנויות.
אגב,
החבר מרוצה? הוא משתמש בו גם לסטריאו או רק לקולנוע ביתי?
לעניות דעתי
הרסיבר זה "לב" המערכת עבורו ואצלו כמובן.
אני מאמין שהוא שומע בו גם דו ערוצי וגם רב ערוצי, אני צריך להגיע אליו ולעזור לו לכייל את המערכת, אז אוכל יותר להאיר בנושא...כרגע רק ידוע לי שהתחדש ב אונקיו מהסדרה החדשה, ואני זוכר שאמר את הספרה 800).
אני חושב שהוא מרוצה.
אבל שוב - כל נושא האודיו / ווידאו ובכלל זה נושא סובייקטיבי לחלוטין.
הרסיבר זה "לב" המערכת עבורו ואצלו כמובן.
אני מאמין שהוא שומע בו גם דו ערוצי וגם רב ערוצי, אני צריך להגיע אליו ולעזור לו לכייל את המערכת, אז אוכל יותר להאיר בנושא...כרגע רק ידוע לי שהתחדש ב אונקיו מהסדרה החדשה, ואני זוכר שאמר את הספרה 800).
אני חושב שהוא מרוצה.
אבל שוב - כל נושא האודיו / ווידאו ובכלל זה נושא סובייקטיבי לחלוטין.