חבר רוצה למכור לי רמקולים של Klipsch מעוניין בעצתכם
שלום לכולם,
חבר הציע למכור לי במחיר של 3000₪ את הזוג האחוריים R42s חדשים סגורים בקופסא עם אחריות והכל וגם את הסנטר שלהם RC52, רציתי לדעת אם המחיר הוא טוב , גם ביחס להזמנה של דגם אחר באמזון או משהו כזה.
תודה מראש לעוזרים !!!!
המחיר הוא לכל הרמקולים כולם חדשים בקרטון.
כרגע יש לי רמקולים של Cerwin Vega דגם C5 זה הסנטר והסראונד התואמים שלו, לא זוכר את הדגם המדוייק, בני 10 שנים.
האם שווה לי לקנות, האם המחיר טוב ? האם יש משהו בסדר גודל מחיר הזה שיתן תמורה יותר טובה למחיר ?
תודה רבה מראש !
חבר הציע למכור לי במחיר של 3000₪ את הזוג האחוריים R42s חדשים סגורים בקופסא עם אחריות והכל וגם את הסנטר שלהם RC52, רציתי לדעת אם המחיר הוא טוב , גם ביחס להזמנה של דגם אחר באמזון או משהו כזה.
תודה מראש לעוזרים !!!!
המחיר הוא לכל הרמקולים כולם חדשים בקרטון.
כרגע יש לי רמקולים של Cerwin Vega דגם C5 זה הסנטר והסראונד התואמים שלו, לא זוכר את הדגם המדוייק, בני 10 שנים.
האם שווה לי לקנות, האם המחיר טוב ? האם יש משהו בסדר גודל מחיר הזה שיתן תמורה יותר טובה למחיר ?
תודה רבה מראש !
המחיר סביר אבל תשקיע הקדמיים במחיר הזה
למה אחוריים וסנטר לא ייתן לך כלום
תשקיע קודם קדמיים
למה אחוריים וסנטר לא ייתן לך כלום
תשקיע קודם קדמיים
vהוא מציע לי ב 1500 ש"ח את הרמקולים של MOREL דגם OCTAVE 5, גם כן חדשים בקרטון
...
האם לשים על ה KLIPSCH 3000 ש"ח בשביל סנטר ואחוריים ועל ה MOREL 1500 = 4500 ש"ח זה מחיר טוב ?
האם יש לי רמקולים אחרים 5..0 שאני יכול לרכשו במחיר הזה ?
האם לשים על ה KLIPSCH 3000 ש"ח בשביל סנטר ואחוריים ועל ה MOREL 1500 = 4500 ש"ח זה מחיר טוב ?
האם יש לי רמקולים אחרים 5..0 שאני יכול לרכשו במחיר הזה ?
הוא יביא לי אותם לשמוע, כרגע אני עם רמקולים של CERWIN VEGA VF10 עם סראונד וסנטר של אותו סט.
אני יודע שאני אהיה חייב להוסיף סאב כדי לקבל אפקט טוב( היום בגלל ה CERWIN אני לא חייב
)
האם יש 5 רמקולים (בלי סאב) אחרים בסכום של 4500ש"ח יותר עדיפים ?
אני יודע שאני אהיה חייב להוסיף סאב כדי לקבל אפקט טוב( היום בגלל ה CERWIN אני לא חייב
האם יש 5 רמקולים (בלי סאב) אחרים בסכום של 4500ש"ח יותר עדיפים ?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@gabiuzan
·אין פה "עדיף", יש שיגידו שהסט שלך עכשיו יותר טוב, למישהו אחר זה הפוך, ולאחר שני הסטים לא מתאימים. הכל עניין של מה אתה מעדיף. אתה זה שהולך להשתמש בהם. המחיר הוא לא תמיד המדד הכי טוב ברמקולים.
והמגבר שלך הוא...?
·אין פה "עדיף", יש שיגידו שהסט שלך עכשיו יותר טוב, למישהו אחר זה הפוך, ולאחר שני הסטים לא מתאימים. הכל עניין של מה אתה מעדיף. אתה זה שהולך להשתמש בהם. המחיר הוא לא תמיד המדד הכי טוב ברמקולים.
והמגבר שלך הוא...?