חוות דעת "לא מרוצה" על ח.י. אחרי קניית LG 42LF650Y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חשבתי לכתוב כמה מילים על ח.י. ספציפית וההתנהלות שלהם+יחס אחרי קניית הדגם שציינתי בכותרת :
אז ככה, קודם אני אתחיל בזה שהבחור שהביא את הטלוויזיה היה 10, נחמד בא לא עשה בלאגן ושם אותה ראה שעובדת והלך.. הכל סבבה.
עוד לפני שהוא הלך שאלתי אותו "אחרי שאתה הולך ואני אבדוק לdead pixels,backlight bleed, dirty screen effect וכו' מן הסתם שאני אצור קשר אם יש בעיה נכון?" כמובן שהוא אמר כן והלך...
אז כמובן אחרי שהוא הלך ויצא לי לבדוק את הדברים הבסיסים... מצאתי שיש back light bleed בצד הימני של המסך למטה (לא בפינה אלא יותר בין האמצע לפינה) שהוא די משמעותי ומטפס כלפי מעלה + מתרחב (ובוא נגיד שבלתי אפשרי לראות סרט שבפורמט הכי WIDE בלי לשים לב לזה כל פעם שמשהו זז בצד הימני של המסך)
וזה לא הכל... יש פס לבן בצד השמאלי של המסך שאפשר לשים לב על כל צבע בהיר אחיד או בזמן תזוזה מצד לצד, אשכרה פס לבן שכזה..
כמובן שישר יצרתי קשר עם ח.י. (וגם עם האתר שקניתי ממנו שמהצד שלהם הציעו שכמובן אני יכול לבטל את העסקה ולקבל זיכוי מלא אבל זה לא המטרה שלי ורציתי לדבר עם ח.י. וב"ultimate goal" להחליף ולקבל מסך חדש טוב ללא פאקות)
אז אחרי שדיברתי עם ח.י. ותיאמו "טכנאי" שיבוא לראות תבעיה ויכתוב "דו"ח" (ואני שם את טכנאי ודו"ח במרחאות בכוונה , אני אגיע לזה אוטוטו) בוא נגיד שהתוצאה זה מה שגרם לי להתאכזב מח.י. כחברה בכללי.
אני בדיוק עכשיו אחרי ה"טכנאי" שהגיע, ואני לא מנסה לזלזל אבל משהו שבתחלס נראה לי לא מבין בכלום שסתם בא.
בגדול הוא בא, הכנסתי אותו אמרתי לו תשב ואני אראה לך את הבעיות... הסברתי לו שיש backlight bleed (זליגת אור) בצד הימני של המסך והראתי לו ואז אמרתי לו שלהפך מזה יש פס לבן שאני מבין שנקרא dirty screen effect בתמונות בהירות ותזוזה (מה שהוא הגיב לזה כ"כן כן, זליגת אור") כשזה לא קשר אחד לשני וגרם לי לחשוב שהוא בכלל לא מבין מה ההבדל בין ה2 וחשב שכל הבעיה שלי זה רק זליגת אור.
ישר הוא התקשר למשהו (אני מאמין שהוא אמר למנהל שלו) ואחרי זה הוא אמר לי "תראה, המנהל שלי אמר לי שהכל סטנדרטי, ככה זה. בכולם זה ככה. גם אם תקנה samsung יהיה לך אותו הדבר, הם בנויים ככה"
אתם יכולים לתאר לכם איך הרגשתי כששמעתי את זה אחרי שבניתי את היום שלי היום לקבל את הטכנאי והייתי 99% בטוח שאחרי שאני יראה את הבעיות פשוט יגידו לי שיחליפו לי את הטלוויזיה לאחת ללא "בעיות" זה יקרה ב"easy" ועכשיו הוא אומר לי ככה..
מה שמצחיק זה שאמרתי לו שדווקא לפני פחות מחודש קניתי טלווזיה 40 אינץ' של סמסונג לסבא שלי ועשיתי את הבדיקה שעשיתי לטלוויזיה שלי ושום backlight bleed או פסים עליה.. שלא לדבר שבכלל לא הזכרתי שום חברה אחרת ואמרתי לו שאני יודע שזה "לא צריך להיות ככה" ושזה לא "סטנדרטי" וששמעתי וקראתי ואני יודע שלאנשים אחרים קרה דברים דומים והחליפו להם ושזה לא "בכולם ככה"
קיצר הוא לא ידע כלום או אמר לי שוב דבר חדש ובגדול נתן לי רושם שלא מעניין אותו או את ה"בוס" שלו יותר מדי ושאני פשוט צריך לבטל תעסקה ולהחזיר\לקבל זיכוי אם לא מתאים לי מסך עם backlight + פס לבן.
תחלס? פשוט בושה.
זהו הייתי חייב להוציא את זה, כי באמת שלא ציפתי ליחס כזה מ"יבואן מכובד" עם שרות שאנשים מהללים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

מצער לשמוע.
אולי תנסה לצרף תמונות של הבעיות (לפחות של הזליגה) כדי שנקבל מושג?

תכל'ס, גם אני לפני משהו כמו שנתיים רכשתי LCD שלהם וגם המסך שלי סבל מזליגות אור חמורות ו- DSE. פניתי אליהם והפעלתי לחצים עם אימיילים ושלחתי תמונות לאחראי מעבדה והוסכם להחליף לי את המסך בחדש. נחש מה - הגיע מסך עם אותן הבעיות בדיוק. (והיה גם עוד מסך, בינהם, שהגיע עם פאנל פגום מהיצרן והוחזר מיידית לקרטון ונלקח חזרה).
בזמנו לא היה לי כוחות יותר להמשיך להתמודד עם זה ובחרתי להישאר עם המסך ולהחליף אותו בהזדמנות הבאה שתהיי לי. אחרי שנה הבאתי אותו להורים וקניתי OLED, אבל ה- LCD ההוא היה ונשאר אחת הקניות המאכזבות שעשיתי בתחום. למזלי ההורים שלי לא מבחינים בכלל בבעיות הללו והם נהנים מהמסך - *** של אחד הוא זהב של אחר כנראה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

@jacko-il

אולי תופתע אבל לא חדש לי מה שרשמתה על החוויות שלך על LG והמסכים שעברתה.
עשיתי מחקר די מעמיק על הסדרות LB\LF בפורום פה ובכללי וקראתי מלא הודעות שלך בנושא והחכמתי (תודה אגב)
לצערי אין לי תקציב לOLED, שלא לדבר על הגודל של המסך שלמען האמת, אין לי מקום למעבר ל42-43 בחדר.
אני לא יודע כמה לקחת תמונה של הפס או הBacklight יעבור אחרי הפלאש+תמונה וכו' ותחלס מה זה משנה? הראיתי את זה ל"טכנאי" שלהם כשספציפית סגרתי תדלת של החדר והיה חשוך ואפשר היה לראות הכי ברור + לא לדבר על זה שכשניגנתי לו את ה"Dirty Screen Effect Test - DSE 720P 60FPS" (שאפשר למצוא בyoutube וזה ממש עוזר להראות את הבעיה הזאת) והראיתי לו את הפס הוא התייחס לזה כ"זליגת אור" וגם לפני שהלך ניסה לתרץ את זה שזה ה"פאנל\איך שהמסך בנוי או מואר" ושהפס\פסים זה ממנו וכו' (עזוב לא התייחסתי אליו ברצינות אפילו כי הבנתי שאין עם מי לדבר)
כואב הלב כי הטלוויזיה עצמה באמת שמעולה ומתאימה לי בכל אספקט. אני מאוד אוהב את איכות התמונה (שעשיתי לה calibration תודות לבחור צ'כי שקוראים לו darko מ Youtube שעושה עבודת קודש עם הסרטוני calibration שלו לדגמים שונים) ואני לא רוצה שום טלוויזיה אחרת... רק תחלס אחת שאני יכול לצפות בה ולא להשתגע.
כאילו הגעתי למצב שאם אפילו היה רק את הפס הלבן הזה הייתי עוד משאיר אותה ומנסה בכח להתעלם... אבל כשמדובר בbacklight כזה נראה לעין שבכל סרט שהוא לא על כל המסך אלא יותר wide, זה פשוט יטריף אותי :'(

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

@Leifman
·
מבין אותך לחלוטין. הייתי באותה סירה.
ולא - אני לא ממליץ על לעבור ל OLED כדי לפתור את הבעיות. סתם ציינתי פשוט מה אני עשיתי עם העניין שלי כי גם עבורי המסך ההוא היה בלתי נסבל. לי פשוט הפתרון התאים מהסיבות האישיות שלי. אני גם מכיר את עניין הטכנאים במרחאות שמגיעים אליך כדי לראות את הבעיות. היה לי את אותו סיפור וגם אותם זה לא ממש עניין. יש להם אחראי מעבדה ומישהו מעליהם שנותן את הטון ומה עושים ומה לא וכך הם פועלים. גם הם וגם המתקינים שבאו אליי, כולל עם ה- OLED, היו מאד נחמדים ובשום שלב לא עשו רושם של חאפרים, אבל הם פשוט לא בקיאים בתחום. זה הכל.
במקרה שלי, כל ההתעסקות היתה עם פניה לשירות עם טלפונים ואימיילים כדי לתאר בדיוק מה הבעיה כולל תמונות ואיך הרגשתי כלקוח. האמת היא שגם בשירות היו מאד נחמדים ואדיבים וכשאחראי המעבדה אישר לי החלפה בחדש הכל תיקתק בקלות.

מאז עברו הרבה מים בנהר ויצא לי לשוחח עם כמה אנשי מפתח בתחום ומה שעלה זה שיצרנים (גם LG במקרה הזה) לא נותנים ליבואנים גב במקרים כאלה. הבעיה מתחילה כאשר היצרן לא מכיר בריג'קטים האלה כריג'קטים לגיטימיים. מבחינתם המוצר תקין ועומד בהגדרות בקרת האיכות של המוצר ואתה כלקוח יכול לקפוץ לו. במילים יפות כמובן (ובקוריאנית) אבל עדיין - לקפוץ לו. ואז היבואן המקומי (שוב, באופן כללי, לא רק ח.י) נמצאים בין היצרן שלא נותן גיבוי ללקוח שלהם שלא מרוצה מהמוצר שרכש. אז במקרים קיצוניים ולמרות שאין הרבה פעמים גיבוי מהיצרן מבצעים החלפה. מקרים אחרים נופלים הרבה פעמים בין הכסאות ומשאירים טעם מר.

אני לא בא לפשר אותך וכו' ואני מבין לחלוטין איפה אתה נמצא. הייתי שם בעצמי. הסיבות הללו גם לא אמורות לעניין אותך האמת כלקוח, אבל פשוט הסברתי את הדברים גם ככה.
מה שאתה צריך לעשות זה לנסות לפנות שוב לשירות ולנסות להעלות את זה הלאה, מעבר לנציגה הנחמדה שיושבת בפרונט. הכלים שלה מוגבלים מאד, אבל אחראי מעבדה או מנהל המותג יכולים להציע לך פתרונות אחרים שאולי יעזרו לך לצאת מהמצב בו אתה נמצא.

בהצלחה.

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

@jacko-il
·

ננסה :) תודה

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אוקי, עדכון קצר : אחרי שיחה עם מנהל בח.י. והסבר על זה שאני מאוד מעוניין בטלוויזיה ומרוצה ממנה כטלוויזיה ולא רוצה להחזיר אותה ולקבל זיכוי וכו' וכל מה שאני רוצה זה סך הכל את הטלוויזיה הזאתי פשוט בלי בעיית backlight או פס לבן, או לפחות שאם יהיה backlight או איזה משהו שיהיה "יותר טוב" מבטלוויזיה שקיבלתי ובגדול "סביל" (כמובן שאני מקווה שלא יהיה בכלל) הצלחתי לקבל אישור לקבל החלפה\טלוויזיה חדשה נוספת במקום זאתי וזה יקרה בחמישי הזה.
אני אאעדכן באשכול ואשמח אם תנטבו את כל המזל שלכם אליי כשהפעם אני לא אהיה כזה חסר מזל :lol: כי ממה שאני מבין סדרת הLB הייתה הרבה יותר בעייתית מבחינת הdirty screen effect וbacklight bleed ושזה השתפר משמעותית עם סדרת הLF , רק שככל הנראה עם המזל שלי... הצלחתי לקבל בראש משני הצדדים בטלוויזיה הראשונה שקיבלתי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

לא יודע להגיד שום דבר על הבדלים בין ה LB ל LF מהבחינות האלה, לדעתי זה הרבה עניין של מזל בקטע הזה, אם כי יכול להיות באמת ששיפרו בין לבין.
מחזיק לך אצבעות. ושים שרשראות שום טרי על הדלת כניסה בבית..

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

@jacko-il
·

אני די יודע בוודאות כי עשיתי באמת שמחקר מעמיק על הLB ועל הLF ושמעתי הרבה reviewers ואנשים שעושים calibration מזכירים את זה שלLB ספציפית הייתה בעיה גדולה עם dirty screen effect וכמה הזכירו גם backlight bleed ושיש שיפור משמעותי בLF
נקווה לטוב :)

Shlomy870
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
שם מלא: Shlomy Shirazi
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

@Leifman
·גם אני קיבלתי טלוויזיה של lg לפני שבוע, איך עושים את הבדיקות שדיברת עליהם?

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

@Shlomy870
·

מדובר על בדיקות בסיסיות של להשים צבע שחור אחיד על המסך (ולוודא שבחדר\איפה שהמסך נמצא חשוך ואפשר לראות את הbacklight הכי טוב)
אפשר נגיד לחבר למחשב ואז להריץ שומר מסך או פשוט תמונה 1920x1080 שחורה

אחרי זה הזכרתי למעלה סרטון וידאו ב60FPS שעושה תזוזה מצד לצד ומלמעלה למטה ברקע של שמים לdirty screen effect
זה הכי בסיסי שיש...

אבל אם קיבלתה טלוויזיה ואתה משתמש בה ובכלל לא מפריע לך או אתה לא שם לב לבעיה אז למה בכלל לבדוק?
הלוואי עלי שלא הייתי כל כך OCD בקשר לbacklight bleed וdirty screen effect, אבל ככה אני והטלוויזיה שלי נקנתה בדיוק למדיה ואני שם לב לזה יותר מהרבה אנשים שקונים טלוויזיה בשביל ממיר או משהו כזה...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

תשמעו, אני מבין שכסף של כל אדם הוא חשוב, אבל מצד שני אי אפשר לקנות i10 בסיסית ולעשות לה בדיקות של סקודה אוטביה פרימיום.
ד"א - בנוגע ליבואן - הוא צריך/אמור להציג מה הכללים שלו למקרי האחריות לפי מה שהוא מחליט.

לפי זה לעבוד.
באם הממקרים שמתוארים כאן אכן מקימים שימוש באחריות - אז ליבואן לא אמור להיות שיקול דעת.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #12 

מסכים איתך,
אבל מצד שני מפרסמים את ה-i10 בהתאם ליכולותיה.
אם הטלווזיה שלו היתה מוצגת כבעלת זליגת אור ופסים לבנים, הרי שהוא לא היה יכול להתלונן מכיוון שהיה שוקל מגבלות אלו טרם הקנייה.
מכיוון שהובטח לו דבר אחד וסופק לו דבר אחר
אני לא רואה את זה כמשהו הוגן.

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

Itay_Pollak כתב:תשמעו, אני מבין שכסף של כל אדם הוא חשוב, אבל מצד שני אי אפשר לקנות i10 בסיסית ולעשות לה בדיקות של סקודה אוטביה פרימיום.
ד"א - בנוגע ליבואן - הוא צריך/אמור להציג מה הכללים שלו למקרי האחריות לפי מה שהוא מחליט.

לפי זה לעבוד.
באם הממקרים שמתוארים כאן אכן מקימים שימוש באחריות - אז ליבואן לא אמור להיות שיקול דעת.
...
·

מצטער אני לא מסכים. אני חושב שאתה מגזים.
לטלוויזיה יש הרבה יותר "פאקות" שלא הזכרתי או חשבתי לנכון להזכיר כי למען האמת אם רק אלה היו הבעיות אז בכלל לא הייתי מתלונן.
ואני ארחיב : יש נקודות לבנות כאלה (2 בכל צד של המסך) שאפשר לראות בתזוזה מצד לצד בtest של הdirty screen effect (ההוא שהזכרתי ש60FPS והוקלט על רקע של שמים) או קצת backlight פה ושם (כמו בפינה העליונה השמאלית וכו')
אבל אף אחד מהדברים האלה לא ממש מפריע אם אתה ממש לא מחפש אותו ובתחלס נחשב "בסדר" ולא בעיה או משהו שמנסים להחליף\להחזיר מסך.

בדיקה רגילה של פיקסלים מתים, backlight (ברמות מופרזות או ממש מפריעות כמו שאצלי יש בצד הימין של המסך) או dirty screen effect (הפס הלבן שבצד שמאל של המסך שלי) אלה דברים בסיסים שלמען האמת כל מי שקונה טלוויזיה (בין אם זה ב2500 שקל או 8500 שקל) אני חושב שצריך לבדוק וזה זכותו המלאה ואפילו הייתי אומר חובתו לוודא שהוא קיבל מוצר טוב ולא פגום (כן אני מחשיב פאקות רציניות כמוצר פגום, וכל מקום אחר בעולם יחשוב ככה גם)

זה שאתה בא ואומר שאני כאילו עושה "over checking" ובדיקות מעבר "לנורמה" לסך הכל "מסך של 2500 שקל" זה לדעתי מזלזל בי, באינטלגנציה בסיסית של קונה ומי שרוצה לקבל מוצר טוב.

נ.ב. - אגב המסך המחליף מגיע בין עוד חצי שעה לעד 13:00 היום, ובגלל שאני מעוניין ספציפית בדגם\מסך הזה, אז אם המחליף יהיה יותר גרוע מהראשון אני אשאיר את הראשון. ככה שאני מקווה לטוב ומקסימום נישאר עם הבעיות שאני מכיר (אם לחשוב בצורה פסימית ויהיו בעיות אפילו גרועות יותר במחליף)

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

עדכן אותנו, נורא מעניין אותי.

גם אני בתהליך דומה כרגע.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #15 

א. קשה להבין דרך הרשת כמה חמורות התופעות. במיוחד שאתה לא מעלה תמונות. לפחות מנסה להעלות.
ב. מה הקשר לזלזל באינטליגנציה? ברור לי שיש לך ידע נרחב, אבל כשקונים LOW COST אי אפשר לעשות בדיקות היי אנד.
הרי גם בבדיקות שעפר כאן באתר ואחרים מבצעים למסכי פרימיום נמצאות בעיות כאלה ואחרות.
ד"א - האם בדקת את המסך כך בחנות?

זה ברור שמסך ברמה כזו הינו איכותי פחות ועובר פחות בדיקות איכות.

שיהיה בהצלחה עם המסך החדש.

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

אוקי אז אני עכשיו אחרי ה"מסך החדש" ובקצרה אני אגיד שביקשתי יפה מאוד שיחזיר תחדש וילך איתו והחזרתי את המסך ה"בעייתי" שלי למקום (ההוא עם הbacklight בצד ימין והפס הלבן בצד שמאל)
עכשיו להרחיב : נתחיל בזה שה"טכנאי" שהביא לי את המסך היה אותו ה"טכנאי" שאז בא לבדוק מה הייתה הבעיה במסך מלחתחילה (זה שלא ידע מה ההבדל בין זליגת אור\backlight ולפס לבן (שבתחלס זה dirty screen effect) ולא קיבל שום החלטה בעצמו והיה רק puppet של ה"בוס שלו" שהוא התקשר אליו כל רגע או בשביל לעשות כל דבר.
כבר אז ידעתי שטוב לא יצא מזה היום.. אבל בסדר נתתי לזה צ'אנס. אחרי זה נמשיך בזה שהמסך ה"חדש" שהוא הביא לי 100% לא היה חדש. אחרי שכבר קיבלתי מסך חדש (שאגב געגועים לבחור שהביא לי אותו כי הוא באמת היה 10) אבל חזרה לנושא, אני יודע שמסך חדש מגיע עם "מדבקות" שכאלה עם המזגרת החיצונית שלו (מה שאני מניח למנוע טביעות אצבעות וסימנים מסביב לפני שהוא מותקן ואז הלקוח מוריד את זה) כי במסך שקיבלתי בהתחלה מן הסתם שהיו תמדבקות האלה שאני זוכר שהורדתי וגם במסך samsung אחר שקניתי לסבא שלי לפני חודש היו המדבקות ואני יודע שזה משהו שבמסכי טלוויזיה חדשים תמיד יש תחלס.
אז במסך ה"חדש" שהוא הביא לי... הפלא ופלא לא היו שום מדבקות עליו. כבר אז ידעתי שזה לא מסך חדש. אז כן, הוא עשה את ה"התקנה" שאגב אני יכול להשבע שלקחה יותר זמן מבפעם הראשונה (התאוריה שלי שזה לא מסך חדש ושעשו לו פשוט reset למצב הזה) אבל אחרי שהדלקתי אותו וחיברתי לו hdmi וכו' בדקתי והbacklight היה הרבה יותר גרוע. במקום רק בצד שמאל, כל האמצע של המסך ובכלל היו גושים של backlight שאין מצב שאני מחליף אליו.
פס לבן לא היה אבל היה סוג של סימן כזה כמו מרובע מתוח באזור ההוא שאפילו יבלוט יותר בתזוזות מפס ובכלל אחרי ניגון הסרטון של ה"Dirty Screen Effect Test - DSE 720P 60FPS" (מYoutube שהמלצתי בעבר להשתמש בו) ידעתי שאין שום סיכוי שאני משאיר את המסך הזה.
קיצר שלחתי אותו חזרה עם המסך ה"חדש" המחליף שהביא לי ה"טכנאי" ואני אדאג לדברים עם המנהלים ולברר אם חושבים שאני לגמרי אדיוט או ש"טכנאי" שאומר לי "הנה חדש חדש.. תראה התקנה" וכשאני אומר לו "אתה יכול להתווכח איתי שהיו מדבקות עליו?" מתרץ לי ב"אולי עכשיו כבר לא שמים מדבקות" מה שיהיה שיא חדש משבוע לשעבר כשקיבלתי מסך באמת חדש שהיו עליו מדבקות.
קיצר, בזבוז זמן שלי היום שוב, ואני עדיין עם המסך בעל הbacklight בצד ימין ופס לבן אנכי בצד שמאל. לפחות לא יותר גרוע כמו במסך ה"חדש" המחליף.
נערך לאחרונה על ידי Leifman ב 26/01/2017 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

מבאס לשמוע. תנחומיי הכנים. (f)
נסה לברר מולם אולי שדרוג/שינוי למסך שונה אם זה מתאים לך. (ויאשרו לך דבר כזה).

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

@jacko-il
·

לא מחפש שידרוג כי אין שום שידרוג שיכול להתאים לי.. זה באמת הדגם היחידי שאני רוצה ומעוניין בו.
רוב הסיכויים שאני אבקש ותחלס אדרוש שיביאו לי באמת מסך חדש לבדוק\להשוות ואין שום סיכוי שאני נותן ל"טכנאי" הזה שבא לבדוק מה לא בסדר עם המסך הראשון ועכשיו הביא לי את המסך ה"חדש" להכנס אלי לבית שוב. גם עם הוא בא עם 10 מסכים חדשים אלי הוא לא ניכנס שוב לבית.
אני מאוד מאוכזב. יותר בגלל שחושבים שאני פשוט טיפש שלא ישים לב שאין מדבקות (לא מסך חדש) ושמי שמביא לי אותו זה אותו האחד שמנסה לדחוף לי (ניסה גם היום) "אתה רואה, ככה זה,כולם ככה. זה הטכנולוגיה" כשמדובר אפילו לא בטכנאי אם אתה שואל אולי. משהו שצריך כל שניה להתקשר לבוס שלו בשביל רשות לנשום זה סך הכל עובד.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

כן, בהחלט מבין אותך. מנסיון, זה מצב מבאס להיות בו.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

נמצא במצב דומה מאוד,

אבל עדיין לא מפרסם כדי לתת ליבואנית/חנות הזדמנות לרצות אותי.
עדכונים בהמשך.

פשוט מבעס השירות האשפתי שאנחנו מקבלים בישראל והלוואי שאמאזון כבר תתחיל לשלוח לנו טלווזיות לכאן, רק אז נהנה משירות אמיתי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”