ייעוץ ברכישת אוזניות BT בתקציב עד 1500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
yaniv51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מתעניין ברכישת אוזניות קשת BT.
הדבר שהכי חשוב לי זה שהפדים ילחצו כמה שפחות על האוזניים (=גדולים ככל האפשר, שהאוזן תהיה בתוך הפד ושהספוג לא ילחץ עליה). כרגע יש לי אוזניות קשת ממש פשוטות של סוני (אפילו אני לא יודע מה הדגם) אבל הדבר היחיד שאהבתי בהן זה הקוטר של הפד - 6 ס"מ מה שאומר שרוב האוזן לא נוגעת כלל בפד. אני דיי סובל מהלחץ על האוזניים (רבע שעה של שמיעה בביטס סולו 2 שיש לי בבית תגרום לי כאבים), אני לא יודע אם זה בגלל הקשת או הפד אבל הכאב עצמו מגיע מהלחץ על האוזן אז אני יוצא מנקודת הנחה שאם שום דבר לא ילחץ עליה לא יהיה כאב....
לא מצאתי ממש אם נתון כזה בכלל נרשם במפרטים אז הדרך היחידה לרכוש מבחינתי היא למצוא את האוזניות ולמדוד פיזית.
התקציב הוא בערך 1500 ש"ח, מבחינתי אפשר לחרוג מעט.
סימנתי 3 דגמים, אף אחד מהם עוד לא מדדתי
1. JBL ELITE V700 - קניה בארץ בבאג, עולה 1200 ש"ח.
2. SONY MDR1000X - קראתי גם ביקורות טובות (הזמנה מאמזון, יוצא 1600 בערך), קצת חורג מהתקציב אבל צריך גם למצוא מקום למדוד אותן.
3. OBSE QC35 - גם כן ביקורות טובות אבל צריך למצוא מקום ולמדוד.

אני ממש לא מחשיב עצמי לאודיופול - איכות סאונד בינונית לחלוטין תספיק לי (רוב השימושים באוזניה זה לנסיעה באווטבוס ורכבת) כך שאני תוהה אם כדאי להשקיע את הסכומים על הסוני וה BOSE.
אשמח לשמוע המלצות לדגמים ספציפיים שיכולים לענות על הדרישות (עוד לא ניסיתי אוזניות עם NC כך שאני לא יודע כמה זה מהותי, עד היום הסתדרתי אז אני חושב שאוכל בלי זה אבל אם כבר החלטתי לטפס לסכומים האלו חשבתי שכדאי להגיע לטופ)

תודה רבה

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

צריך להחליט אם אתה צריך ביטול רעשים אקטיבי.
על הנייר חושב שכן כי מדובר על שמיעה מחוץ לבית.
אבל- שים לב באוזניות אשר מבטלות רעשים יש סיכוי לתחושה לא נעימה (לחץ כזה) אני רגיש לזה יותר לכן הן לא בשבילי.
אממ הייתי מוסיף לרשימה את הסנהייזר מומנטום והb&w p7 wireless הן קצת יותר יקרות אבל נחשבות לטופ (לדעתי).

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

יש לי אוזניות עם ביטול רעש. בעוד זה לא מעלים לחלוטין את הרעש החיצוני זה מאד משמעותי באוטובוס. גם ברכבת זה משפיע אבל שם זה פחות משמעותי. אני די בטוח שב head-fi תוכל למצוא מידות מדוייקות של הכריות. קשה לי להאמין שהבוס או הסוני החדשות לא יהיו לך נוחות.

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

את הbose אפשר לשמוע בארץ בכל מני מקומות ומההתרשמות שלי זה מוצר איכותי. נוח, פרקטי, ונשמע סבבה.
אבל מהתעסקות של כמה דקות עם הסוני 1000X הם מרגישות יותר "פרימיום". הטאץ פד שלהם עובד טוב
והכל בנוי יותר לטעמי.
אם הייתי צריך לבחור אוזניות לעצמי כנראה שהייתי מעדיף את הסוני על הbose אם הייתי צריך ביטול רעשים אקטיבי.
עוד בונוס דיי גדול שיש לסוני האפשרות לעשות איתן שיחות טלפון.

אם לא חשוב לך הביטול רעשים האקטיבי והפ'יצרים שיש לסוני ואתה רוצה אוזניות אלחוטיות איכותיות שווה להסתכל גם על הB&W P7 wireless.

yaniv51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על התגובות.
ראיתי היום את ה QC35 ב IDIGITAL.
לא יודע איך להסביר, אבל כשרוצים לשלם על מוצר מעל 2000 ש"ח, אני מצפה שהחומרים ירגישו איכותיים יותר - הרגשתי שעם מעט לחץ אפשר לרסק את האוזניות לחלוטין, משהו שאני לא יכול להגיד על ה BEATS SOLO WIRELESS שיש לי כרגע (אפילו אוזניות ה SONY הפשוטות שיש לי, שספק אם עלו עשירית מהמחיר מרגישות חזקות יותר).
מבחינת איכות - בהחלט התרשמתי אבל באותה נשימה אני לא חושב שהסינון רעשים זה MUST מבחינתי.
מבחינת נוחות - הן ממש מעט יותר גדולות מהאוזניים כך שבתחום הזה הן בסדר, אבל איכות החומרים קובעת מבחינתי.

מההתנסות הזו הבנתי שאני לא אעשה טעות ואקנה אוזניות על בליינד - חייב להרגיש את האוזניות גם מבחינת איכות (שמע ופיזי) וגם נוחות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #6 

@yaniv51
·
אולי החומר הרגיש לך לא איכותי אבל זה חומר גמיש. יס סרטונים ביוטיוב שמראים התעלליות באוזניות כדי להראות את הגמישות ואיך לא קורה להן כלום. בספק אם כל זוג אוזניות שמרגיש פשוט יכול לעשות זאת. מצד שני לא בדקתי בעצמי כי אף פעם לא היה לי זןג אוזניות שהייתי מוכן שיישבר בגלל משחק שטותי שכזה.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #7 

yaniv51 כתב:תודה על התגובות.
ראיתי היום את ה QC35 ב IDIGITAL.
לא יודע איך להסביר, אבל כשרוצים לשלם על מוצר מעל 2000 ש"ח, אני מצפה שהחומרים ירגישו איכותיים יותר - הרגשתי שעם מעט לחץ אפשר לרסק את האוזניות לחלוטין, משהו שאני לא יכול להגיד על ה BEATS SOLO WIRELESS שיש לי כרגע (אפילו אוזניות ה SONY הפשוטות שיש לי, שספק אם עלו עשירית מהמחיר מרגישות חזקות יותר).
מבחינת איכות - בהחלט התרשמתי אבל באותה נשימה אני לא חושב שהסינון רעשים זה MUST מבחינתי.
מבחינת נוחות - הן ממש מעט יותר גדולות מהאוזניים כך שבתחום הזה הן בסדר, אבל איכות החומרים קובעת מבחינתי.

מההתנסות הזו הבנתי שאני לא אעשה טעות ואקנה אוזניות על בליינד - חייב להרגיש את האוזניות גם מבחינת איכות (שמע ופיזי) וגם נוחות.
...
·קנית? מדגדג לי הסוני או הבוס.
מצד שני אולי כדאי OVER THE EAR בלי BT ובלי NC ואז אקבל איכות שמע טובה בפחות שקלים.

יש המלצות?

yaniv51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני לצערי (או שמחתי) עוד לא רכשתי את האוזניות.
שמתי לב עם עצמי שלמרות שאני נוסע כל יום(לא זמן ארוך מדיי), יש לי לא מעט נסיעות שאני בכלל בלי האוזניות.
כרגע ה BEATS SOLO 2 WIRELESS שיש לי מספקות אותי, אם כי מתחילות להכאיב לאחר כחצי שעה (הזמן המקסימלי שאני נוסע כרגע... )
אז העדפתי כרגע לא להזמין ואם תהיה לי הזדמנות (=קניה בארה"ב/אירופה ללא המיסים בישראל) זה יכול להיות יקרוץ לי יותר.

לשניים מהעבודה שלי יש את ה QC35 ו QC25. אני לא יכול להגיד שאני לא מרגיש איתן הרבה יותר טוב (אמנם נסיון של כמה דק אבל עדיין) ובטח שאין לי מילה רעה להגיד על איכות השמע, אבל נכון לעכשיו החלטתי לחכות טיפה.
אגב, שניהם מרוצים מאוד מהאוזניות.

Yar666on
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

Mdr 1000 סוני בלוטוס,יש לי כחודש ואני מרוצה.
היו לי בייטס ,סוני,אוורסט עלית 700 ועוד ועוד.
יש להן גם חיבור חוטי שאמור לשפר יותר את האיכות.
השתקת הרעשים טובה,השליטה ע״י העברת האצבע על האזנית הימנית.
לא לוחצות,לא מציקות.
ממליץ.
בכל מקרה כדאי להאזין לפני קניה כי על טעם וריח אין להתווכח.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”