מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי
אהלן. אני מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי, עם יציאות TV IN + לכידת וידאו. אני מאוד מבולבל לגבי הסוגים, החברות והכרטיסים השונים. ניסיתי למצוא קצת הסבר אך לא מצאתי משהו מקיף שיכוון אותי לכרטיס שמתאים לי. האם תוכלו להפנות אותי אל מקורות טובים בנושא או להמליץ לי על כרטיסים טובים? התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. השימושים הם בעיקר הקלטה של וידאו למחשב ממקורות כגון מצלמת וידאו, וידאו וכו'. אשמח לתגובות והצעות בנושא. תודה רבה.
אתה יכול לקרוא את השרשור בו פרטתי לגבי השוואת כרטיסים שעשיתי במשך תקופה ארוכה.
השורה התחתונה: יש כרטיס של AVERMEDIA מדגם M785 שהוא טוב מה-PVR150, זול ממנו ועקב גובה נמוך של הכרטיס תורם לאוורור נוח וטוב יותר בתוך המארז.
לדעתי קניה הרבה יותר מוצלחת ולאחרונה התחיל גם להמכר בארץ אני חושב (אני את שלי קניתי בגרמניה). מומלץ לך לבדוק.
השורה התחתונה: יש כרטיס של AVERMEDIA מדגם M785 שהוא טוב מה-PVR150, זול ממנו ועקב גובה נמוך של הכרטיס תורם לאוורור נוח וטוב יותר בתוך המארז.
לדעתי קניה הרבה יותר מוצלחת ולאחרונה התחיל גם להמכר בארץ אני חושב (אני את שלי קניתי בגרמניה). מומלץ לך לבדוק.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נראה פתרון לא רע אבל צריך לקחת בחשבון שעל פי מה שנראה באתר החברה, הכרטיס לא מגיע עם בלאסטר לכן למי שיש צורך צריך לקחת זאת בחשבוו
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
חבר שלי קיבל הצעה לרכוש את הכרטיס הזה מהחנות הזו:
www.gcomputer.co.il
הם מוכרים אותו שם. אני בטוח שיש גם חנויות נוספות.
www.gcomputer.co.il
הם מוכרים אותו שם. אני בטוח שיש גם חנויות נוספות.