רמקולים שקועים סטריאו לחלל 70 מ"ר, תקציב 10K

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Whiggs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי,

אני מחפש המלצה על דגמים ספציפיים של רמקולי סטריאו שקועים לסלון.

דרישות:
1. שני רמקולים בלבד - אחד מכל צד של הטלויזיה. התקנה בתוך הרחבת גבס. אין מגבלת גודל אמיתית, רק דרישה שישתלבו יפה בקיר.
2. השאיפה היא לקבל טווח תדרים כמה שיותר רחב מהרמקולים עצמם, היות ולא אתקין סאב וופר.
3. גודל החלל כ-70 מ"ר.
4. היעוד הוא בראש ובראשונה למוסיקה, אח"כ סרטים.
5. אני לא אודיופיל ולא אדע להבחין בניואנסים עדינים של הצליל. ואולם, הרמקולים יעבדו לרוב בווליום לא גבוה (למשל מוסיקת רקע), והייתי רוצה שימלאו את החלל באופן נעים ו"לא מתאמץ" גם בווליום נמוך.
6. תקציב: חשבתי על תקרה של כ-10K ש"ח לשני הרמקולים. אם פספסתי בגדול, אשמח לדעת :wink:

מצאתי באינטרנט את ה- Polk Audio 265LS, מה דעתכם? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?

תודה

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את הדגם הספציפי הזה של פולק אבל לי יש את ה RC65I והם נשמעים מצוין.
עבור הסלון חשבתי על ה 265RT.

לפולק יש חנות באייביי שמוכרת "מחודשים בחברה" לפי דעתי עם ה 265RT אתה יכול לגמור בשליש מהתקציב ולא להרגיש הבדל משמעותי בסאונד.

שמוליק
קונה ציוד אודיו תקול.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #3 

את ה-Polk 265LS אני מכיר טוב והוא רמקול מצויין לטעמי אך אם איני טועה כבר לא מיוצר, אם תצליח למצוא אותו הוא בהחלט אופציה מעולה למרות שאני בספק לגבי יכולת הכיסוי שלו לחלל של 70 מ"ר.
חברה נוספת שאני יכול להמליץ לך עליה היא Speakercraft, סידרת השקועים שלה טובה (לי יש שקועים שלהם שהייתי משתמש לסראונד).
ל-Speakercraft יש 3 דגמים שקועים גדולים שיכולים בוודאות להתאים לחלל של 70 מ"ר...ונשמעים מצויין גם ללא סאב (למרות שמומלץ מאוד במיוחד עבור קולנוע ביתי).
You pay peanuts, you get monkeys

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”