מחפש רמקולים לחדר - לשמוע מוזיקה בעיקר במחשב בסביבות 1000 שח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
vertigoooo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות רמקולים (2 רמקולים לשולחן וסאבוופר) או שמומלץ, אני אוהב לשמוע מוזיקה מאוד, כל היום אני שומע תוך כדי העבודה וכרגע יש לי jbl duet שהם חמודים ודי חזקים לגודל שלהם אבל אני רוצה משהו שאוכל להנות קצת יותר מהמוזיקה,
התקציב שלי בערך 1000 שח אלא אם כן אמצא משהו ששווה ממש להשקיע בו.. אני לא מחפש איכות של אולפן הקלטות ולהעיף עשרות אלפי שקלים אלא משהו ממוצע יותר אבל עדיין איכותי! תודה רבה לעוזרים

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

Microlab solo6c. בפורום יד שניה יש מישהו מחדרה שמוכר כאלה ב-450. חדשים עולים 600 בערך.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

לא ניתן לשלוח לך הודעה (כנראה כי אתה משתמש חדש).
צור קשר בפרטי (לא בטוח שאתה יכול גם כן)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

vertigoooo כתב:אני רוצה לקנות רמקולים (2 רמקולים לשולחן וסאבוופר) או שמומלץ, אני אוהב לשמוע מוזיקה מאוד, כל היום אני שומע תוך כדי העבודה וכרגע יש לי jbl duet שהם חמודים ודי חזקים לגודל שלהם אבל אני רוצה משהו שאוכל להנות קצת יותר מהמוזיקה,
התקציב שלי בערך 1000 שח אלא אם כן אמצא משהו ששווה ממש להשקיע בו.. אני לא מחפש איכות של אולפן הקלטות ולהעיף עשרות אלפי שקלים אלא משהו ממוצע יותר אבל עדיין איכותי! תודה רבה לעוזרים
...
·ב1000 שקל כל מה שתקבל זה רמקולים למחשב, טובים יותר ממה שיש לך כיום אבל עדיין לא משהו רציני או שווה.

alkobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 371
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

מה גודל החדר?

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

א. יש לך רסיבר?

ב. ממליץ לך בחום לוותר על סאב וופר ולקנות זוג רמקולים ברמה טובה. כי מה שתוכל לקבל ב-1000+- לזוג רמקולים+סאב זה סט צעצוע.

vertigoooo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@yonyz אני לא מחפש יד שנייה, הם נראים סבבה מה הדעה פה של אנשים עליהם? ורציתי גם סאב
@shaby כן אני חדש, באיזה נושא רצית לשלוח לי הודעה?
@BUGY אני מוכן לחרוג מהתקציב בשביל משהו שווה, אשמח אם תציג לי כמה אפשרויות במחירים נורמליים
@alkobi חדר שינה קטן 30 מר נראלי
@shaby א. לא אין לי רסיבר
ב. אני מוכן לחרוג עד 2000 +- אשמח אם תציג לי אפשרויות שוות שבהם יש את היחס הכי טוב בין איכות - מחיר,
אני לא מתמצא בשוק האודיו

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ב-2000 יש רמקולים לא רעים. אני ממליץ על JBL Studio 230 ב-2000 שח מאמזון גרמניה. תצטרך גם מגבר סטריאו בסיסי בכ-200 שח, של חברת SMSL לדוגמה. שכח מסאבוופר כרגע, גם בתקציב המוגדל.

alkobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 371
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #9 

30 מטר חדר זה ממש לא קטן .
יש לי את Microlab soloT9 שזה מקביל ל Microlab solo6c מחוברים למחשב מאוד מרוצה
יש להם את הדגם Microlab solo9c עולה בערך 900 שקל הם קצת יותר גדולים עם אפשרות חיבור דיגטלי ואופטי

אבל אם אתה לא פוסל יד שניה אתה יכול למצוא מגבר ברמה טובה מאוד + רמקולים ברמה סבירה סביב המחיר הזה
לדוגמא
מגבר ב 600 שקל
https://www.hometheater.co.il/vt210738.html
ורמקולים סביב ה 500 שקל גם ניתן למצוא

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

vertigoooo כתב:@yonyz אני לא מחפש יד שנייה, הם נראים סבבה מה הדעה פה של אנשים עליהם? ורציתי גם סאב
@shaby כן אני חדש, באיזה נושא רצית לשלוח לי הודעה?
@shaby א. לא אין לי רסיבר
...
·מה זאת אומרת "לא מחפש מיד 2"? אם תקנה חדש בתקציב בזה תקבל איכות לא משהו בכלל.
יד 2 תמיד עדיף בתקציב מוגבל.
נראה לי שאם ללא תתפשר על הסאב תצטרך להתפשר מאד באיכות הרמקולים.
רציתי להציע לך שני זוגות רמקולים - אחד ברמת כניסה, השניים ברמה טובה.
נסה לשלוח לי הודעה.

vertigoooo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

@yonyz בשביל מה צריך גם מגבר (אשמח להסבר מה הוא נותן)?
והרמקולים נראים טוב אבל אני ממש רוצה סאבוופר, אני אוהב לשמוע את הבאס חזק בדרופים
@alkobi הנפח הוא 30 cubic מטר הריצפה בערך 10 מטר רבוע (גובה 3 מטר)
ואני לא רוצה לקנות מיד שנייה בגלל שאני רוצה חדש ולא משומש שיכול להיות תקול
@shaby לא רוצה לקנות יד 2, אני מפחד לקבל רמקולים תקולים או משומשים שיש בהם בעיה שאחרי זה אני אצטרך להוציא עוד כסף וזמן כדי לטפל בה וזה לא שווה את זה כבר, אז אני מעדיף לקנות חדש

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

"רמקולים למחשב" הם רמקולים מוגברים - יש מגבר שנמצא באחד הרמקולים (או בסאבוופר), והוא מגביר את כל הרמקולים במערכת.
הסוג השני של רמקולים, אלה שנפוצים הרבה יותר בפורום הזה, הוא רמקול פסיבי שדורג הגברה חיצונית. הרוב משתמשים ברסיבר שמאפשר הגברה של לפחות 5 ערוצים.

התקציב שלך לא מאפשר לקנות גם רסיבר טוב וגם רמקולים פסיביים, אז תקנה מגבר פשוט ל-2 ערוצים בלבד בתור התחלה, ואם תרצה לעבור לסראונד או להוסיף סאבוופר עם קרוסאובר והכל, תוכל להוסיף רסיבר.

בכל מקרה אני ממליץ ללכת בכיוון של יד שניה, אתה תקבל רמקולים בחצי ואפילו שליש מחיר לעומת חדש.
נערך לאחרונה על ידי yonyz ב 22/01/2017 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #13 

vertigoooo כתב:@yonyz בשביל מה צריך גם מגבר (אשמח להסבר מה הוא נותן)?
והרמקולים נראים טוב אבל אני ממש רוצה סאבוופר, אני אוהב לשמוע את הבאס חזק בדרופים
@alkobi הנפח הוא 30 cubic מטר הריצפה בערך 10 מטר רבוע (גובה 3 מטר)
ואני לא רוצה לקנות מיד שנייה בגלל שאני רוצה חדש ולא משומש שיכול להיות תקול
@shaby לא רוצה לקנות יד 2, אני מפחד לקבל רמקולים תקולים או משומשים שיש בהם בעיה שאחרי זה אני אצטרך להוציא עוד כסף וזמן כדי לטפל בה וזה לא שווה את זה כבר, אז אני מעדיף לקנות חדש
...
·לא רוצה יד שניה רוצה חדש עם סאב, רוצה באסים רוצה חזק רוצה רוצה רוצה...בשביל כל זה אתה צריך להגדיל את התקציב כי ב2000 אתה לא תקבל סאב טוב ולא רמקולים טובים. 2000 זה הגבול שבו מתחילים לקבל רמקולים מעולים, כמו הJBL 305 המוגברים הנהדרים אבל אז אתה צריך להוסיף יחיד שליטה כל שהיא, לפחות עוד כ300 שקל. אבל האיכות כמה רמות מעל המיקרולאב או כל רמקול מחשב אחר. או ללכת על רמקולים לא מוגברים ולחבר אותם למגבר. אין שום בעיה לקנות רמקולים לא מוגברים, פאסיביים, מיד שניה, אין שם הרבה דברים שיכולים להתקלק ואת המגבר לקנות חדש.
סאב סביר מתחיל סביבות ה2000 שקל, יש סאבים מעולים ביד שניה ב2300+-

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”