Harmony Hub - לא מצליח לשלוט בכל המכשירים בתוך ארון מולטימדיה
שלום חברים
רכשתי לא מזמן את הHarmony Hub והשלט הבסיסי.(לינק)
כלל הציוד שלי פרט לטלויזיה יושב בתוך ארונית :
ממיר יס מקס טוטאל
מגבר ימאהה
האנדרואיד בוקס
אפל טיוי
התייאשתי מלחפש מקום לשים את הHub שיצליח לשלוט בכלל הציוד שנמצא בארון, אני מניח שהבעיה היא שהציוד מפוזר בתוך הארון בגלל כבלים והעדפות שונות והHub לא מצליח לשלוט בכל הציוד שהארון סגור אפילו מיקמתי אותו עם דו צדדי על דלת הארון אבל הוא ממשיך לעשות לי בעיות.(למרות שרשום בתיאור :
Control your devices behind closed cabinets and doors with IR, Wi-Fi and Bluetooth® wireless.
אני מניח שהפתרון הוא המשדר הנוסף שניתן להוסיף לו , בערכה הוא מגיע עם אחד שיושב בסלון וצריך לשלוט על הטלוויזיה , אני מניח שלא תהיה לי ברירה ואני אהיה חייב לקנות עוד אחד .
יש למישהו מושג אם מוכרים את זה בארץ? מצאתי באיביי ב8.9$ אבל המשלוח הוא איזה 60$ - לא ברור למה ....
אני גם מניח שאין פתרון אחר.
רכשתי לא מזמן את הHarmony Hub והשלט הבסיסי.(לינק)
כלל הציוד שלי פרט לטלויזיה יושב בתוך ארונית :
ממיר יס מקס טוטאל
מגבר ימאהה
האנדרואיד בוקס
אפל טיוי
התייאשתי מלחפש מקום לשים את הHub שיצליח לשלוט בכלל הציוד שנמצא בארון, אני מניח שהבעיה היא שהציוד מפוזר בתוך הארון בגלל כבלים והעדפות שונות והHub לא מצליח לשלוט בכל הציוד שהארון סגור אפילו מיקמתי אותו עם דו צדדי על דלת הארון אבל הוא ממשיך לעשות לי בעיות.(למרות שרשום בתיאור :
Control your devices behind closed cabinets and doors with IR, Wi-Fi and Bluetooth® wireless.
אני מניח שהפתרון הוא המשדר הנוסף שניתן להוסיף לו , בערכה הוא מגיע עם אחד שיושב בסלון וצריך לשלוט על הטלוויזיה , אני מניח שלא תהיה לי ברירה ואני אהיה חייב לקנות עוד אחד .
יש למישהו מושג אם מוכרים את זה בארץ? מצאתי באיביי ב8.9$ אבל המשלוח הוא איזה 60$ - לא ברור למה ....
אני גם מניח שאין פתרון אחר.
לפני שאתה נכנס לעוד הוצעות, בדקת באמת שעם כבל (זה שיש לך כבר) אתה מצליח לשלוט על הכל?
אצלי מה שעובד הכי טוב, זה ש'דחפתי' את על המכשירים כמה שיכולתי אחורה בארונית כך שמקדימה יש יותר חלל ולא מסתירים אחד את השני.
אצלי מה שעובד הכי טוב, זה ש'דחפתי' את על המכשירים כמה שיכולתי אחורה בארונית כך שמקדימה יש יותר חלל ולא מסתירים אחד את השני.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@james341
·
אני מתאר לעצמי שה HUB יושב בתוך הארונית ויש מדפים (אופקיים) או מחיצות (אנכיות) שמפרידים בין המוצרים השונים.
יש מצב שהארונית מצופה בפנים בצבע כהה או שהמדפים\מחיצות המפרידים צמודים לדלת ומונעים מעבר אור בין החלקים של הארונית??
אם כן זה מה שמפריע לאור ב IR להתפזר בין כל המוצרים.
לניסיון צפה את הדלת מפנים בנייר כסף (לאפיה) ותראה אם זה משפר את העיניין.
במידה וכן צבע לבן יכול לעזור.
אם לא תעלה תמונה ונראה אמה מפריע
בהצלחה
·
אני מתאר לעצמי שה HUB יושב בתוך הארונית ויש מדפים (אופקיים) או מחיצות (אנכיות) שמפרידים בין המוצרים השונים.
יש מצב שהארונית מצופה בפנים בצבע כהה או שהמדפים\מחיצות המפרידים צמודים לדלת ומונעים מעבר אור בין החלקים של הארונית??
אם כן זה מה שמפריע לאור ב IR להתפזר בין כל המוצרים.
לניסיון צפה את הדלת מפנים בנייר כסף (לאפיה) ותראה אם זה משפר את העיניין.
במידה וכן צבע לבן יכול לעזור.
אם לא תעלה תמונה ונראה אמה מפריע
בהצלחה
עם האמיטר הכל עובד מצוין אבל שוב אני לא יכול להשתמש בו כי הוא צריך להיות בסלון, יש לפעמים מיקומים שאני מצליח למצוא אבל זה לא מחזיק מעמד.
מה שאני לא מבין זה למה הוא לא יודע לשלוט על המגבר באמצעות wifi ? הרי האפליקציה של האייפון שולטת על המגבר היטב מהסלון , חשבתי שהוא לא רק ir ויידע לשלוט במגבר באמצעות wifi כמו באפליקציה .
מה שאני לא מבין זה למה הוא לא יודע לשלוט על המגבר באמצעות wifi ? הרי האפליקציה של האייפון שולטת על המגבר היטב מהסלון , חשבתי שהוא לא רק ir ויידע לשלוט במגבר באמצעות wifi כמו באפליקציה .
היי
להלן תמונה של הארון :
[img2=480x640]http://i.share.pho.to/dea63cc7_o.jpeg[/img2]
[img2=480x640]http://i.share.pho.to/70f113f7_o.jpeg[/img2]
כמו שניתן לראות - יש קצת בלאגן
הדבקתי גם נייר כסף ... לא עוזר
להלן תמונה של הארון :
[img2=480x640]http://i.share.pho.to/dea63cc7_o.jpeg[/img2]
[img2=480x640]http://i.share.pho.to/70f113f7_o.jpeg[/img2]
כמו שניתן לראות - יש קצת בלאגן
הדבקתי גם נייר כסף ... לא עוזר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם הבעיה שלך היא המגבר והממיר של יס
תעלה את המדפסת קומה
ותוריד את הממיר קומה
ובלי קשר את הההאב שים על הדלת בין המדפים
שמת את ההאב למעלה ואתה מצפה שהוא יצליח להעביר אות למגבר שיושב שתי קומות מתחתיו כשהדלת סגורה
תעלה את המדפסת קומה
ותוריד את הממיר קומה
ובלי קשר את הההאב שים על הדלת בין המדפים
שמת את ההאב למעלה ואתה מצפה שהוא יצליח להעביר אות למגבר שיושב שתי קומות מתחתיו כשהדלת סגורה
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@james341
·
מכיוון שהארון בצבע לבן שמחזיר אור נייר הכסף הוא לא פיתרון (בכל מקרה הוא לא כיסה את כל השטח הנדרש)
מהתמונות אפשר להבין שכשהדלת נסגרת היא חוסמת את מעבר האור בין המדפים.
הפתרון הוא קיצור עומק המדפים בכ 10 ס"מ והעברה של המגבר למדף המדפסת
במידה ואתה מעביר את המגבר למדף המדפסת קיצור עומק המדף העליון בלבד יעשה את העבודה.
באם אינך יכול להחליף בין המדפסת למגבר (נראה שיש שם אולי בעית גובה) יש צורך לקצר את 2 המדפים כדי ליצר מעבר לאור.
כמובן שפתרון העינית הנוספת הוא הפשוט והמהיר ביותר.
בהצלחה
·
מכיוון שהארון בצבע לבן שמחזיר אור נייר הכסף הוא לא פיתרון (בכל מקרה הוא לא כיסה את כל השטח הנדרש)
מהתמונות אפשר להבין שכשהדלת נסגרת היא חוסמת את מעבר האור בין המדפים.
הפתרון הוא קיצור עומק המדפים בכ 10 ס"מ והעברה של המגבר למדף המדפסת
במידה ואתה מעביר את המגבר למדף המדפסת קיצור עומק המדף העליון בלבד יעשה את העבודה.
באם אינך יכול להחליף בין המדפסת למגבר (נראה שיש שם אולי בעית גובה) יש צורך לקצר את 2 המדפים כדי ליצר מעבר לאור.
כמובן שפתרון העינית הנוספת הוא הפשוט והמהיר ביותר.
בהצלחה