אז איזה סטרימר עבר לי בידיים בחודש האחרון?
לפני שאתן את חוות דעתי בנושא ראוי לציין שכל מה שאני אגיד עכשיו לא נועד למשתמש הפשוט קרי - שימוש בקודי בלבד.
באמת מי שמריץ רק קודי בלבד יכול באמת להסתפק בסטרימרים זולים שיעשו את העבודה. ביחוד מי שרוצה לחסוך ולקנות כמה כדי לשים בכל חדר.
מי שמכיר אותי יודע שאני תמיד מחפש את השונה , באגים , נסיונות ועוד. העיקר להוציא מהמכשיר כמה שיותר .
ברשותי יש טלויזיה 4K , רסיבר 4K , מערכת קולנוע ביתי , דיסק קשיח של 1 TB שהוא גם CLOUD (ענן בפני עצמו כמו DROPOX ) .
בחיבור NAS ו SMB
להלן הרשימה שאיתה התעסקתי :
BEELINK GT1 (win)
XIAOMI TV BOX 3 ANDROID TV
CHUWI HIBOX (android + win 10)
ZiDOO X9s - (android)
K2 PRO - (android)
לא אכתוב פה עכשיו סקירה מעמיקה על כל מוצר , לשם זה יש אתרים אחרים , וסרטונים ברשת. אני אתן כאן כמה נקודות ומסקנות חשובות שרציתי לשתף אתכם. , כן נכון , תמיד יהיו את האנשים שיחלקו עלייך, יגידו אתה לא מבין וכו.
ולכן אני רק אומר את דעתי בלבד מנסיון אישי שלי לאחר שאנסתי כל מכשיר ומכשיר .
* לכל מי שמריץ 4K אמיתי , לא דרך קודי . - כלומר קובץ MKV מגודל של 6 גיגה ומעלה , שידע, סטרימרים ווינדוס עם INTEL ATOM כמו BEELINK וחבריו , לא מסוגל להריץ 4K באמת , זה שכתוב על הקופסא 4K , וזה שיש 4 גיגה זכרון לווינדוס וכו , עדיין לא תוכלו להריץ MKV גדולים בגלל המעבד INTEL . ביחוד מי שצריך להריץ את זה על טלוזיה 4K מ 58 אינטש ומעלה. גם בצפיה ישירה נתקלתי בהמון FREEZING . לפעמים GOM PLAYER פתר את הבעיה.
* סטרימר K2 PRO - סטרימר מצוין . אנדרואיד, המיוחד בו שאפשר לחבר לו אנטנת עידן פלוס ולצפות בעידן פלוס ללא בעיה.
DVB-T2/T2C and DVB-S2/S
* שיאומי - אחד ממכשירי האנדרואיד הטובים שנתקלתי בשוק, שימו לב !! זה אמנם אנדרואיד , אבל זה אנדרואיד TV . היא מעטפת שונה מאוד מהאנדרואיד הרגיל שאתם מכירים. לא כל אפלקיציה עובדת ומתאימה (תמיד יש קומבינות) . זה באמת נועד יותר ל TV , לצפיה. הכל שם עבד לי כמו שצריך ובמהירות טובה כולל 4K . מתאים למי שבאמת דורש מהאנדרואיד שלו , רק צפיה בלבד.
גם משחקים שם עבדו בצורה טובה מאוד, אפילו חיברתי לו ג'ויסטיק של שיאומי ועבד נהדר.
החסרון שלו, הוא מגיע רק 88 גיגה זכרון פנימי , ונתקלתי לאחר התקנה של שתי משחקים בלבד על הודעת שגיאה של חוסר מקום , אפשר לחבר לו דיסק חיצוני , אבל גם שם היו בעיות של זיהוי, היה מזהה ואחרי דקה מתנתק למרות שהוא מחובר וגם לאחר שאתה מתגבר על זה , אתה לא יכול להגדיר לו שיתקין את התוכנות בברירת מחדל על הדיסק החיצוני , שציינתי זאת מול התמיכה של שיאומי העולמית, נאמר לי שאפשר להוריד APK על הדיסק החיצוני ומשם להתקין והוא ישאר על הדיסק החיצוני , לא הצלחתי באמת לאשר זאת מכיוון שהמכשיר כבר לא היה ברשותי
היתרון הגדול שלו הוא תמורה מול מחיר . 280שקל בלבד בחו"ל
* סטרימר CHUWI - מעולה למיני מחשב ווינדוס , למרות שהוא מגיע גם עם אנדרואיד , הווינדוס שלו עובד עם 4 גיגה זכרון , עובד תקין . מריץ OFFICE . ממש מחשב לכל דבר . קודי? עובד נהדר , כמו שכתבתי לעיל 4K , MKV . הוא לא מסוגל בגלל המעבד INTEL ATOM
ואחרון אחרון חביב מה שיש כרגע ברשותי ולא נראה שאני אחליף אותו בתקופה האחרונה (אולי מי שמכיר אותי צוחק עכשיו )
תכירו את הסטרימר המפלצתי זה :
ZIDOO X9S
האמת , לא מצאתי בו שום חסרונות.
תומך 3D , HDR ,4K .NAS DTS DOLBY ATMOS ועוד עוד
יש לו קודי מיוחד משלו , שהחברה בנתה מיוחד למכשיר.
הרצתי בו הכל , MKV מה NAS , צפיה ישירה .
שימו לב לדבר הבא:
יש לו HDMI INN שזה אומר שאתם יכולים לחבר לו ממיר של כבלים או עידן פלוס ולעשות לו סטרימינג החוצה (כמובן שזה לא חוקי) .
אבל אפשר לחבר לו DVD ועוד ולהקליט לתוך דיסק חיצוני .
החסרון (השאלה איך אתם רואים את זה) הוא המחיר , בסביבות 600 שקל לא כולל מכס וכדו . אבל באמת מכשיר מושלם.
עשוי מתכת . אנטנות WIFII מטורפות
אז זהו חברים!! הרבה זמן שלא כתבתי פוסט ארוך שכזה. מקווה שלא התעייפתם