UPS מול משרד התקשורת, למי להאמין? (לגבי רסיבר שהוזמן בחודש שעבר)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
yakir_dayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

היי..

מכיוון שכולנו נגועים בדבר רציתי לשתף וגם להתייעץ אתכם מה לעשות לגבי העניין הזה של UPS ומשרד התקשורת.

בתאריך ה-7.12.16 הזמנתי מאמזון גרמניה את הרסיבר של דנון x3300 ובתאריך ה-13.12.16 הוא הגיע לארץ עם חברת השילוח של UPS.

UPS יצרו איתי קשר ואמרו שהרסיבר צריך אישור של משרד התקשורת ושאני רק צריך לחתום ולחכות לאישור של משרד התקשורת ושזה יקח בין 10-20 ימי עסקים.

לאחר שעברו ה-20 ימי עסקים שוחחתי שוב עם נציגה מ-UPS ושאלתי איפה כל העניין עומד והיא בתגובה ענתה לי:

"היי,

לצערי טרם התקבל האישור.

אנו מודעים לזמן ההמתנה הארוך לקבלת אישורים ממשרד התקשורת, אין חוקיות לגבי זמן קבלה של אישור

מכיוון שבמשרד התקשורת לא נעשה תעדוף של בקשות עפ"י תאריך קבלתם.

לעיתים בקשות שנשלחו לפני מספר ימים מקבלות אישור ואילו בקשות זהות שנשלחו זמן רב לפני פשוט נתקעות ללא סיבה.

אנו פועלים לקבלת האישור בכל דרך אפשרית."

ואני בתגובה אמרתי לה שזה לא הגיוני שמוצר שקיים בארץ צריך להתקע תקופה כ"כ ארוכה לאישור של משרד התקשורת וביקשתי מהם שינסו לזרז את זה,

והיא שוב ציינה שהם לא אחראים לכל הסחבת הזאת ושאני צריך לפנות למשרד התקשורת, היא נתנה לי את המספר הזה: 03-5198282 (חשוב שתשמרו אותו)

ובמשרד התקשורת אמרו לי שקיבלתי אישור לפני הרבה זמן! (ממש במילים האלה) ושהם שלחו את זה ל-UPS!!!

מיד שלחתי מייל לאותה נציגה ואמרתי לה שבמשרד התקשורת אמרו שקיבלתי אישור על המוצר לפני הרבה זמן ושהם שלחו לכם את זה ועוד אמרתי לה שאתם מאשימים אחרים אבל אתם אלה שאחראים לכל הסחבת הזאת ועושים את זה בשביל לקבל כסף מאמזון על כל יום שהמוצר אצלכם
וביקשתי שיצרו איתי קשר בהקדם לפני שאני אצור קשר עם אמזון ואספר להם בדיוק מה קורה פה.

והיא בתגובה אמרה לי:

"לצערי לא קיבלנו שום אישור,
אין לנו אינטרס לגרום למשלוח שלך להיתקע, לצערי משרד התקשורת אומר הרבה דברים שהם לא נכונים , ואם הם שלחו כנראה שלחו למקום אחר ,
הם עובדים עד 13:00 ובקושי עונים לטלפון , ביום ראשון ב09:00 אתקשר אליהם לוודא איפה האישור שלטענתך הופק כבר ,
תודה."

כמו שאתם רואים אחד מפיל את האשמה על השני ונראה ש-UPS הם אלה שעושים את הבעיות, בהתחלה הם אמרו לי שאני אקבל תשובה עד 20 ימי עסקים ואחר כך הנציגה אמרה לי ש"אין חוקיות לגבי זמן ההמתנה"
איך אומרים דבר כזה?! איפה אנחנו חיים שאין דבר כזה חוקיות? על כל פיפס קטן יש חוקיות והכי מרגיז זה שהיא הביאה לי את הטלפון של משרד התקשורת (שענו לי דווקא ממש מהר) כאילו הם לא יכלו להרים טלפון לברר את כל העניין הזה?
וזה לאחר שפניתי אליהם המון פעמים והבטיחו לי בשיחות צ'אט שהם יבדקו את זה לעומק מול משרד התקשורת.

שורה תחתונה, מה לדתעכם צריך לעשות?
האם כן לפנות לאמזון ולהסתכן בכך שאולי הם יפסיקו לשלוח מוצרים עם UPS?
או שפשוט לספוג את כל העניין הזה ולקוות שבפעם הבאה הם לא יערבו את משרד התקשורת?

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

תבקש ממשרד התקשורת שישלחו לך את האישור ותשלח אותו ל- UPS.
זה עבד לי.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

כן , זה לא חדש יש על זה שרשור שלם :

https://www.hometheater.co.il/vt257876.html

לא חושב שאתה צריך לפנות אליהם בטענה ש UPS בארץ עושים בעיות
ההפך , זה רק יכול להחמיר את המצב ויפסיקו לשלוח לארץ.

אין אפשרות לקבוע גם איך זה יישלח.

זה התשובה שקבלתי מהם כשבקשתי שישלחו לי דרך IPARCEL:

Hello,

I’m John from Amazon Customer Service.

The carrier is assigned automatically by the system depending on a number of factors like carrier availability, shipping speed, delivery location, item being delivered etc.

I'm afraid we cannot assign a particular carrier to an order or the postcode. We will not be able to predict which carrier will be assigned to the order.

We'll send you an e-mail when your order dispatches. You can follow the order's progress in Your Account:

Do contact us if you have any further queries.

Please use the link below to complete a quick survey and provide comments about your chat experience today. It'd only take a moment, we would greatly appreciate your feedback.

Thank you for contacting Amazon. We look forward to seeing you again soon.

Psy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

המספר הזה לא 'נדיר', הוא מופיע בראש טופס הבקשה מעל מספר הפקס.
גם כאן, מנסה כבר ימים לתפוס את הגברת ממשרד ה"תקשורת" לוודא מה קורה עם אישור שנשלח לפני שבוע.
אתמול כבר דאגו לשדרג לה את הטלפון עם מענה אוטומטי ששעות ה"פעילות" בין 9:00 ל13:00, כמובן שהקו נפתח רק בסביבות 9:15 והוא ישר תפוס.
אין מצב ש4 שעות הבחורה הזאת עונה לטלפונים, נדיר מאוד שהיא עונה וגם אז "תתקשר מחר", "מחר יהיה לי מחשב", עליבות במיטבה.
דובר לא מעט על UPS ושות' שהם לכאורה מעכבים בכוונה חבילות כדי למשוך עוד קצת ירוקים מאמזון, לא ידוע עד כמה אמזון מודעת לזה או אם זה מזיז לה משהו, אבל ברגע שאם הם יידעו ויפעלו אז לא מקנא בחברת משלוחים הנ"ל.
אני בכל מקרה רשמתי על טופס הבקשה מספר פקס, אני לא סומך על UPS, ההודעה האוטומטית של הנציגים שלהם "זה תהליך שיכול לקחת לפחות חודש".

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”