מה עשויה להיות הסיבה לכך שסטרימר לא עובד שתי TV(ישנות) ובחדשה כן?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום,
קניתי להוריי סטרימר - יש להם 2 טלוויזיות LCD ישנות יחסית.
בחיבור הראשון באחת מהן הסטרימר עלה, ואז אמי ביקשה לראות משהו באיזה ערוץ ולאחר מכן לא הצלחתי להעלותו.
לקחתי אותו לביתי ובטלוויזיה שלי הוא עובד.
מה עשויה להיות הסיבה לכך?
כפי שציינתי - ה-TV's של הוריי יחסית ישנות...אך בפעם ה-1 שחיברתי זה עלה ומאז זה לא עולה.
תודה!
קניתי להוריי סטרימר - יש להם 2 טלוויזיות LCD ישנות יחסית.
בחיבור הראשון באחת מהן הסטרימר עלה, ואז אמי ביקשה לראות משהו באיזה ערוץ ולאחר מכן לא הצלחתי להעלותו.
לקחתי אותו לביתי ובטלוויזיה שלי הוא עובד.
מה עשויה להיות הסיבה לכך?
כפי שציינתי - ה-TV's של הוריי יחסית ישנות...אך בפעם ה-1 שחיברתי זה עלה ומאז זה לא עולה.
תודה!
אם מחובר בhdmi יכולה להיות בעיה בסוג/תיאום הסיגנל. אצלך למשל עובד ב1080p ובישנות לא נתמך או גליצ בהתאמת סוג הסיגנל.
הייתי מנסה לחבר בכבל קומפוזיט אנאלוגי (כדי לשחק בתפריטים) ומשנה הגדרת סיגנל וידאו דיגיטלי ידנית עד לקבלת ערך מיטבי שעובד.
הייתי מנסה לחבר בכבל קומפוזיט אנאלוגי (כדי לשחק בתפריטים) ומשנה הגדרת סיגנל וידאו דיגיטלי ידנית עד לקבלת ערך מיטבי שעובד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טלויזיות אמורות להחזיר למכשיר רשימת רזולוציות וקצבי ריענון נתמכים, אם יש בעיה כלשהי בין מה שהטלויזיה מספק למכשיר יכול להיות שזה לא יעבוד.
תנסה לחבר לטלויזיה שעובדת ותגדיר ידנית רזולוציה של 720P @ 60HZ ואז תבדוק בTV הישנה.
תנסה לחבר לטלויזיה שעובדת ותגדיר ידנית רזולוציה של 720P @ 60HZ ואז תבדוק בTV הישנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהפתרון שמציע tbind בהחלט הכי מהיר ופשוט.