דף 1 מתוך 1

כתוביות חיצוניותבקודי

נשלח: 19/01/2017 7:39
על ידי istarmini
אהלן אהלן

נו טוב ,כנראה שמתחיל להרקם סיפור אהבה, ביני לבין הקודי שמודי הזה.
אני מרגיש שאנחנו מתחברים חחחחח אבל עדין משאיר את ה DUNE בסביבה ,לכל צרה שלא תבוא חחחחח חחחחח

לגבי התרגום

אין לי ענין להשתמש בהרחבת התרגום. אני מוריד סרט ומוריד לבד (תוך מספר שניות) את התרגום ומצמיד אותו כ index.srt
עכשיו ,אני יודע איך להגיע אליו ולדאוג לעשות בו שימוש, השאלה שלי היא האם יש אופציה להגיד לחברנו קודי לעשות שימוש באופן קבוע ב index.srt ,כלומר להפוך את הענין לברירת המחדל שלו ולחסוך לי את כל הניווט עד שאני מגיע אליו?

תודה

נשלח: 19/01/2017 9:38
על ידי PolarBear1
אתה לא צריך לנווט עד לקובץ הכתוביות, מה פתאום? קודי יטען את הכתוביות אוטומטית. אבל כדי שקודי ידע איזה כתוביות שייכות לאיזה סרט, אתה חייב להקפיד ששם הקובץ של הכתוביות יהיה זהה לשם הקובץ של הסרט (למעט הסיומת, כמובן).
אגב, זה לא הפורום המתאים לשאול שאלות מהסוג הזה. עדיף שתשאל בפורום תוכנה - KODI. שם מבינים יותר בתוכנת קודי עצמה, ואילו הפורום הזה דן בנושא חומרה.

נשלח: 19/01/2017 9:42
על ידי pixies
הועבר לפורום המתאים.

נשלח: 19/01/2017 10:05
על ידי istarmini
PolarBear1 כתב:אתה לא צריך לנווט עד לקובץ הכתוביות, מה פתאום? קודי יטען את הכתוביות אוטומטית. אבל כדי שקודי ידע איזה כתוביות שייכות לאיזה סרט, אתה חייב להקפיד ששם הקובץ של הכתוביות יהיה זהה לשם הקובץ של הסרט (למעט הסיומת, כמובן).
אגב, זה לא הפורום המתאים לשאול שאלות מהסוג הזה. עדיף שתשאל בפורום תוכנה - KODI. שם מבינים יותר בתוכנת קודי עצמה, ואילו הפורום הזה דן בנושא חומרה.
...
·

זה לא כזה פשוט
אצלי מרבית הסרטים ( כ 300 סרטים) הם בלוריי מלא לא mkv ולכן אני צריך לאתר את מספר קובץ הסרט ולקרוא לשם קובץ התרגום בשם קובץ הסרט זו עבודה עד הפנסיה חחחחח כבר עדיף לנווט ידנית לקובץ התרגום שהוא תמיד בשם index.srt כאשר הסרט בפורמט בלוריי מלא.חשבתי יש דרך להגיד לו להפעיל תמיד את קובץ ה srt. דרך אגב ככה זה עובד בסטרימרים .

נשלח: 19/01/2017 10:41
על ידי שי-כ
ידעתי שבסוף נצליח לגייר אותך :twisted:
יש בעיה לא ברורה בקודי להצמיד תרגום לסרט בפורמט בלו ריי מלא. אם הסרט בקובץ ISO אז אפשר להצמיד באותו שם, קובץ תרגום.
אם הבלו ריי בפורמט ספריות BDMV, זה משום מה, לא תמיד עובד.
היו בעבר גרסאות של KODI שעבד index.srt, לאחר מכן היו גרסאות שעבד כאשר הוצמד לשם קובץ ה STREAM של הסרט (לדוגמה 00001.m2ts.00001 + srt). לאחרונה שניסיתי, אף אחד מהם לא פועל :?

כפי שהסברתי לך עוד שרכשת NUC, הכי פשוט להוריד קובץ תרגום תוך כדי צפייה. אצלי זה מתבצע בלחיצה פשוטה על כפתור בשלט, שמורא לקודי לחפש תרגום (לרוב, פחות מ-10 שניות).
אני יודע שהתרגלת מהסטרימירים להוריד חיצונית (כמוני :) ). אך התוסף הורדה בקודי, כלכך פשוט שזה ממש מקל וחוסך התעסקות.

אם אתה רוצה לערוך את הקובץ, אז הוא מוריד אותו בספריית ה BDMV, בשם index.heb.srt, וכך הוא נשמר- לא צריך להוריד שוב בכל צפייה).

נשלח: 19/01/2017 11:17
על ידי istarmini
אם אתה רוצה לערוך את הקובץ, אז הוא מוריד אותו בספריית ה BDMV, בשם index.heb.srt, וכך הוא נשמר- לא צריך להוריד שוב בכל צפייה).
...
אז נניח ואני אתן לקובץ התרגום שאני מוריד ידנית את השם הזה (במקום index.srt) ואמקם אותו בתקיית ה BDMV למעשה אני מסודר?

נשלח: 19/01/2017 13:10
על ידי שי-כ
פעם שניסיתי את זה, זה לא עבד. תנסה

נשלח: 19/01/2017 16:30
על ידי istarmini
שי-כ כתב:פעם שניסיתי את זה, זה לא עבד. תנסה
...
·

איפה הוא שומר את הקובץ בתוך תקיית ה BDMV עצמה או באחת מהתיקיות שבתוכה ?

נשלח: 19/01/2017 16:44
על ידי שי-כ
בתיקיית ה BDMV. בדיוק כמו הקובץ index.srt, רק שכאן הוא מוסיף לו heb.

להבנה כללית, מה הבעיה עם התוסף תרגום של קודי? הוא עובד מצוין וחוסך התעסקות/חיפוש/התאמה...