גמילה מקניות באינטרנט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
noam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

בסוף השנה חישבתי כמה כסף הוצאתי רק באתר של aliexpres ב 2016.
סה"כ 562 דולר.

תכלס כל מה שקניתי אני משתמש אבל הקלות בקניה לפעמים הופכת את ההחלטה למאוד (אולי יותר מדי) קלה על הויזה.

סתם משתף...

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

יחסית אתה עוד משלם כסף קטן על כל מיני קישקושים סיניים,רובם זיופי מקור.
מזלך שלא נדבקת בחיידק של אמזון :lol:

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #3 

העצה הטובה ביותר היא לבטל את ההרשמות לניוזלטר של החברות הגדולות שמוכרות מוצרים, זה משפיע.
ולפני שאתה רוכש משהו תשנה את קו החשיבה מ- "האם זה די אטרקטיבי לעומת המחיר בארץ" ל - "האם אני באמת צריך את המוצר או יכול להסתדר בלעדיו?"

דבר אחרון, תציב לך יעד לשנה החדשה ותגדיר תקציב לקניות ברשת, תבדוק את הסטטוס מדי רבעון ואל תעשה את הסיכומים בינואר 2018.

בהצלחה.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1603
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

צחקתי בקול רם..

שליחה #4 

שמע, זו חתיכת מלכודת.

השיטה שלי זה כמו שאמרו לפני, אחרי שאני מתלהב ממשהו, אני מתחיל לחשוב אם אני באמת צריך את זה ואיך הסתדרתי בלי זה עד היום. ברוב המקרים אני מגיע למסקנה שאפשר גם בלי.

היוצאים מהכלל הם מוצרים שאני מתכנן עליהם כבר זמן מה ורק מחכה להזדמנות ומחיר טוב.

בינתיים אני עדיין במסלול.

אגב, למשל בנושא ספרים. כשאני עובר בסטימצקי או בצומת, קל להתפתות לקנות ספר שנראה אחלה.
אז לי יש רשימה. כשאני רואה המלצה על ספר מעניין (בד"כ בתוכניות כמו של לונדון וקירשנבאום), אני רושם לעצמי בסמארטפון ברשימת "ספרים מעניינים" את שם הספר והסופר. ואז, רק אם יש נניח מבצע של 4 ב-100 ויש רביעיה כזו מהרשימה שלי, אז אני קונה. אם לא, אני מחכה עם הרשימה עד ליומולדת שלי, וכששואלים אותי "מה אתה רוצה ליום ההולדת".. אני מחייך ומוציא את הרשימה (תבחר :lol: )

ג'יימס

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2786
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #5 

562$ זה באמת סכום נכבד, השאלה האם הכל זה שטויות קטנות או גם רכישה רצינית.
כאצלנו מתעורר צורך במשהו מסיום אני בודק בסין ומשתדל כבר לעבור באותו הספק על עוד כמה דברים, פשוט כדי לצמצם את הביקורים בדואר.
לרוב אנחנו מזמינים שטויות קטנות אבל לדעתי רק עם אוסיף את הטבאלטים ונגני אנדרואיד בכל העשור של הזמנות מסין נגיע לסכום השנתי הזה שלך.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”