התייעצות לגבי התקנת מערכת קולנוע ביתי
-
maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מתכנן לעשות התקנה של מערכת קולנוע ביתי אבל הבעיה הגדולה היא שאשתי לא מוכנה לכבלים שירוצו בבית,רציתי להתייעץ לגבי מה ניתן לעשות כדי להסתיר את הכבלים,האם חציבה היא משהו אפשרי מהקיר האחורי עד המזנון או שזה סיפור? (בערך 3 וחצי מטר)
והמלצה למערכות קולנוע ביתי עד תקציב של בערך 6 אלף יתקבלו בברכה,כרגע מחפש 5.1 (כולל רסיבר) ובעתיד אשדרג לאטמוס.
והמלצה למערכות קולנוע ביתי עד תקציב של בערך 6 אלף יתקבלו בברכה,כרגע מחפש 5.1 (כולל רסיבר) ובעתיד אשדרג לאטמוס.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אפשר לעשות חציבה אבל זה קצת סיפור. גם החציבה, גם הסגירה אח"כ וגם הצביעה של כל הקיר או הסלון כדי להסתיר את העבודה. זה לא משהו רציני אבל יש קצת התעסקות. כמו כן, קח בחשבון שברוב המקרים רמקולים של אטמוס יהיו שקועי תקרה ואם אין לך הנמכות גבס בבית תצטרך חציבות הרבה יותר רציניות כדי לשים צינור עד הרמקול וכדי לשקע אותו בתקרה. זה משהו שלרוב עושים במסגרת שיפוץ כזה או אחר.
אפשר גם לשים את הכבלים בתעלות פלסטיק לבן שרצות לאורך הפנל בקיר ואז עולות לכיוון הרמקולים אבל זה רק טיפה יותר אסתטי מלעשות את זה עם כבלים (=עדיין נראה רע למדי). דבר נוסף שתוכל לעשות- אתה יכול להעמיד רמקולי סראונד מדפיים על סטנד ואז להריץ את הכבלים בצורה מוסתרת כזו או אחרת והסטנד יסתיר את העליה של הכבל מהרצפה לרמקול עצמו.
אפשר גם לשים את הכבלים בתעלות פלסטיק לבן שרצות לאורך הפנל בקיר ואז עולות לכיוון הרמקולים אבל זה רק טיפה יותר אסתטי מלעשות את זה עם כבלים (=עדיין נראה רע למדי). דבר נוסף שתוכל לעשות- אתה יכול להעמיד רמקולי סראונד מדפיים על סטנד ואז להריץ את הכבלים בצורה מוסתרת כזו או אחרת והסטנד יסתיר את העליה של הכבל מהרצפה לרמקול עצמו.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
יש כזה כבל, רחב, עובי חצי מילימטר נדמה לי שנדבק על הקיר עם דבק, צד שני שלו לבן, וצריך אח"כ קצת טיח או צבע עליו והוא נעלם
צריך גם קונקטורים
https://www.amazon.com/Sewell-Ghost-Adh ... host+cable
צריך גם קונקטורים
https://www.amazon.com/Sewell-Ghost-Adh ... host+cable
-
maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@mickeyar
תודה,
ההתקנה והחציבה תהיה במסגרת שיפוץ של הבית אז חסכנו כאב ראש אחד.
לגבי הרמקולים של האטמוס,הבנתי שיש גם דרך לשים אותם על האחוריים ושההחזר יהיה מהתקרה,קיים או שאני טועה?
יש לך במקרה מושג כמה עבודה כזו יכולה לעלות?
תודה,
ההתקנה והחציבה תהיה במסגרת שיפוץ של הבית אז חסכנו כאב ראש אחד.
לגבי הרמקולים של האטמוס,הבנתי שיש גם דרך לשים אותם על האחוריים ושההחזר יהיה מהתקרה,קיים או שאני טועה?
יש לך במקרה מושג כמה עבודה כזו יכולה לעלות?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
Re: הטמנה
@FIFO
אין בזה הגיון.
1. תצטרך לסגור את החריצים עם שפכטל ולצבוע בכל מקרה כי זה סלון.
2. אם הטמנת כבלים אתה תקוע איתם. צינור עדיף בכל מצב.
3. זה לא שדיסק עושה פחות לכלוך מחציבה
אין בזה הגיון.
1. תצטרך לסגור את החריצים עם שפכטל ולצבוע בכל מקרה כי זה סלון.
2. אם הטמנת כבלים אתה תקוע איתם. צינור עדיף בכל מצב.
3. זה לא שדיסק עושה פחות לכלוך מחציבה