מסך LCD 32 לצפייה בטלוויזיה
שלום, אני מעוניין במסך LCD לחדר שינה, כאשר המרחק ביני לבין הטלוויזיה הוא כ3 מטרים.
הרוב המוחלט של הצפייה תהיה בשידורי טלוויזיה.
ידוע לי שמסכי LCD נחותים בהצגת טלוויזיה לעומת פלזמה וודאי שלעומת CRT.
עם זאת, אני מעוניין במסך דק מטעמי אסתטיקה בעיקר והתקציב לא מאפשר קניית פלזמה טובה.
שמתי עין על LG 32LC2R שיצא לי להבין שהיא יחסית טובה לשידורי טלוויזיה.
ברשותכם, מספר שאלות:
1. האם המרחק מספיק גדול בכדי לא להרגיש באיכות הנחותה?
2. עד כמה רע יראה משחק כדורגל במסך כזה ממרחק כזה?
3. מה אתם הייתם עושים במקומי במקרה הזה? (מסך אחר / לוותר על מסך דק / דגם אחר וכו'..)
למרות שלא מצאתי תשובה בחיפוש, אני יודע שכל יום כמה אנשים שואלים שאלות דומות, המון תודה על הסבלנות....
הרוב המוחלט של הצפייה תהיה בשידורי טלוויזיה.
ידוע לי שמסכי LCD נחותים בהצגת טלוויזיה לעומת פלזמה וודאי שלעומת CRT.
עם זאת, אני מעוניין במסך דק מטעמי אסתטיקה בעיקר והתקציב לא מאפשר קניית פלזמה טובה.
שמתי עין על LG 32LC2R שיצא לי להבין שהיא יחסית טובה לשידורי טלוויזיה.
ברשותכם, מספר שאלות:
1. האם המרחק מספיק גדול בכדי לא להרגיש באיכות הנחותה?
2. עד כמה רע יראה משחק כדורגל במסך כזה ממרחק כזה?
3. מה אתם הייתם עושים במקומי במקרה הזה? (מסך אחר / לוותר על מסך דק / דגם אחר וכו'..)
למרות שלא מצאתי תשובה בחיפוש, אני יודע שכל יום כמה אנשים שואלים שאלות דומות, המון תודה על הסבלנות....
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מי אמר שפלאזמה בהכרח עולה יותר? גם לא נראה לי שיש פלאזמה 32 , עד כמה שהבנתי יש דגם של פנסוניק 37 וזה הקטן ביותר. הוא לא HD , אבל רואים בו שידורי טלויזיה נהדר.קרמריקה כתב:והתקציב לא מאפשר קניית פלזמה טובה.
....
בכל אופן:
בשבוע שעבר קניתי LCD לחדר שינה, והתלבטתי בשאלות די דומות לשלך.
גם לי היה מאוד חשוב שידורי טלויזיה ובעיקר כדורגל למרות שאני מתכון גם לראות HD דרך סטרימר שבדרך...
בכל תצוגה שראיתי ביקשתי קודם כל להקרין ערוץ הספורט.
זו אכן החולשה של LCD כי ישנים עצמים קטנים ותנועה מהירה.
הדגם שקניתי הוא Sharp GA8 והוא פשוט עשה ביה"ס לכל המסכים שעמדו לידו, פשוט ליגה אחרת. כולל שידורי טלויזיה כמובן. אצלי המרחק היה יותר קריטי (2.5 מטר) ולכן לא יכולתי להתפשר על האיכות של המסך הזה למרות שהוא יקר יחסית.
ההצעה שלי היא פשוט ללכת ולראות , לבקש לראות ערוץ הספורט, לקוות שישדרו כדורגל (לא היה לי מקרה שלא היה באחד הערוצים) ולהסתכל ממרחק הצפייה שלך.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
ניסיתי, באמת שניסיתי...
לא מצאתי אף חנות בבאר-שבע שתענה על הקריטריון. בחלקן לא היו שידורי טלוויזיה בכלל אלא רק DVD, בחלקן היו שידורי טלוויזיה אבל ("אין לנו אפשרות להחליף ערוץ") - זה היה כמעט בכולן על ערוץ 10, ורובן היו שידורי טלוויזיה אבל באיכות כ"כ נמוכה שגם בטלוויזיות CRT ופלזמות ראו גרוע. היתה איזו חנות שהציגה DVD וביקשתי לראות שידור כדורגל, המוכרת אמרה שהיא יכולה לשים לי את הDVD השני שיש שם פרחים ודשא ואוכל להתרשם כך...
אם מישהו מכיר חנות שונה בעניין באזור ב"ש, אשמח לשמוע.
אם למישהו ניסיון בצפייה בשידורי טלוויזיה (בעיקר ספורט) עם המסך הזה גם אשמח מאוד לשמוע.
לא מצאתי אף חנות בבאר-שבע שתענה על הקריטריון. בחלקן לא היו שידורי טלוויזיה בכלל אלא רק DVD, בחלקן היו שידורי טלוויזיה אבל ("אין לנו אפשרות להחליף ערוץ") - זה היה כמעט בכולן על ערוץ 10, ורובן היו שידורי טלוויזיה אבל באיכות כ"כ נמוכה שגם בטלוויזיות CRT ופלזמות ראו גרוע. היתה איזו חנות שהציגה DVD וביקשתי לראות שידור כדורגל, המוכרת אמרה שהיא יכולה לשים לי את הDVD השני שיש שם פרחים ודשא ואוכל להתרשם כך...
אם מישהו מכיר חנות שונה בעניין באזור ב"ש, אשמח לשמוע.
אם למישהו ניסיון בצפייה בשידורי טלוויזיה (בעיקר ספורט) עם המסך הזה גם אשמח מאוד לשמוע.
- Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תנסה ב"עולם הקולנוע" בב"ש יש להם yes ולא היתה להם בעייה להחליף ערוצים כשביקשתי.
- perrystern
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז הנה שאלת המשך
לצפיה בשידורי טלויזיה, האם ללכת על 1:3000 עם 8MS או ללכת על 1:1200 עם 6MS?
בוא נניח שהמחיר זהה.
בוא נניח שהמחיר זהה.